- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпросче относно пиърсинга...
Моля Ви кажете ми небодходящ сезон ли е зимата да си пробия носа?![]()
Чай саа тука първо не знаеш къв е редът. Първо ше дойдат две кифли (ниски ама поне имат секви арматури в лицето) и ше почнат да се праят на капацитети - че не можеш ей така да си направиш пиърс щото станало много комерс и ше ти се разсърдят. После щи кажят че преди да си направиш трябва първо да познаваш културата на пиърса (и на растите за секи случай) ичак тогава можеш да си направиш. В противен случай не може (защо ли, не можга да ти кажа, те си знаят)
2т. системно
^Верно ,верно и се пак не казахте за сезона?![]()
а 20 декември хубава дата ли е ?!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
мисляче зимата веруятността да се вазпали е по малка ... но не см сигурна не сам се интересувала от такива неща : )
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Рожденият ми ден е на 20 декември.. \Първоначално написано от IdiOtKa
/
dnes hodih da si probivam probivam...oba4e moje6e samo s pistolet,a s nego e dosta neto4no,zatova re6ih da iz4akam dokato si se vurna v bg(po koleda,iupiiii) i togava 4ak..osven tova mi iskaha 30euro za produp4vane i 15euro za obicata
vikam si da be da,to az v triphouse si polzvam otstupka ot 40%,tuka 6te rusq pari za gluposti..
![]()
a do avtorkata - ot 1 strana e hubavo da ne e mn toplo vremeto kato si prai6 piers,NO ot druga strana v sezona na hremite ne e mn hubavo to4no tozi-na nosa...smisul kato si go izduhva6 ot marsolite i moje da si naprai6 rani4ka ili nqkvi takiva gluposti mi obqsnqva6e dneska jenata v studioto,ama az ne q slu6ah,6toto edin pi4 si prave6e tattoo cql rukav![]()
mdaaaa
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
zashto da ne e podxodqsh?probivaneto na nosa e nai bezopasnoto probivane i nai bezboleneno ot drugite..pone pri men beshe taka
![]()
Ми да се надяваме ,че няма да хремясам и утре ще ходя![]()
![]()
Няма да боли нали?![]()
![]()
ще боли много много много много,ще тече кръв,после от студа ше ти падне носаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
абе гадна работа
остави ги тия пиърси,те са за наркомани![]()
Аз съм мазохистка пък и съм наркоманчеПървоначално написано от forrzi
![]()
ae hoim zaedno se dup4im i damgosvame s tatosi,az sum navitakПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Еми маацкаа аз неска отивам ще се прежаля..пък после ще каа кво е станало \Първоначално написано от ABSOLUT`me
/
Браво!А как нави ваще,аз още им мякам от половин година за обеца на пъпа и те"Не,та не"....
Ми начи майка ми ми забрани да пуша "защото било вредно" и аз казах "ок ,обицата няма да е вредна" и тя вика "ми хубу" и така)
![]()
Пусни снимка да видиме пиерса![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
честито със здраве ... ! мно яко чувството 2-3 дена след като си си напраил пиърсинг мно яко !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мерси ,иначе щом искате ето Ви една снимчица ама съм излезнала отвратително ,а и не се вижда хубаво обицата.
![]()