- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НДК- ледена пързалка
От теб чувам за такова нещо,но звучи интересно.Може би ще я посетя.![]()
mi az bqh fra6 e ina4e e hubavo
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Qqqq daite malko pove4e info za this place
Искаааааааааааааааааааааа ам....ама няма!![]()
![]()
![]()
а защо няма?
Защото не съм в България.Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
![]()
![]()
ооо милотоПървоначално написано от p4elata_brumze
а кога ще си идваш? ако е по-скоро аз лично ще се погрижа да отидеш на кънки
Ауу, а днес някъде там има концертчеее.. ляляля
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
не е днес,а другата седмицана Дистормънт и Еуфобия,на всичкото отгоре е и безплатен.Аре да ходиме.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Там сме, много ясно.![]()
Хххх... не ви е срам!!! Искам и аааазКато бях мъничка си имахме пързалка на 50м от вкъщи, но я затвориха
Години наред седя като развалина и все се надявах да я пуснат пак, но в момента строят блок там... No chance!
Искам пък!!!
![]()
Ааа магесник, аз за другата неделя знам че има Еуфобия, но днес имаше shemale Zero. И се надървих адски мноу. Жалко само че свириха 10тина минути.
CHIX WITH DIX
CHIX WITH DIX
CHIX WITH DIX
Ама пак беше яко.
Иначе и Еуфобия другата седмицаа, ОАО!!
Епа екстра,събрахме се пак.Между другото брат ми е златен,подари ми билет за Кълчър Шок
.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Но между другото, както вече казах шимейл Зиро свириха само десетина минутки. Ако по толкова ще свирят и Еуфобия и Дистормънт ще е доста тъпо :/
А ква е причината Шимейл зиро д свирят 10-на минутки,знаеш ли?
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ами аз поне не знам.. Музиката беше доста психарска, но на мацката и нейния Jackson Andrew Rhoads можех да се любувам доста повече от 10 мин :>
Ами всъщност може и да си прав щото вокалиста прекара доста от времето легнал :>Първоначално написано от TheNightRider
Стига бе, тфа си му е на Стефичо сценичното поведение по принцип. Иначе свириха само 10 минути.. незнайно защо, обаче нормалните хора почнаха да се изнасят по средата на второто парче. Дали има връзка?![]()
къде е бил този концерт и къде точно и от колко ще е концерта другата неделя на дистормънт и еуфобия? други групи ще има ли? това нещо като фестивал ли е какво? обяснете малко по-подробно моля ви. благодаря
моля ви за сериозна информациа, която включва място, час, дата и евентуално името на този фестивал.
благодаря отново.
Място: - Точно на гърба на НДК. Ама точно. Няма как да отидеш там и да не го видиш.
Дата: Еуфобия и Дистормънт - 03.12.
Час: 19:00
Не е фестивал, до колкото ми е известно. По-скоро искат да привлекат хора към тази нова ледена пързалка, която са измислили там.