.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Има ли във вашия клас...

...ученици от село? Те приятели ли са ви и как ги възприемате вие

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма,но това,че са от село не им пречи на хората да бъдат добри приятели например.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ехоу?Кво значение има, че са от село?
    В ПМГ ВТ , където уча има ученици от всевъзможни места.Аз например не съм от Търново и също пътувам, е тва значи ли че не сме хора и не трябва да бъдем приети?
    хъхъ..

Фен
    Град
    SOFIA

Re: Има ли във вашия клас...

Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    v moeto u4ili6te ima u4enici ot selo.
    kakvo iska6 da kaje6 s tova po kakav na4in gi vazpriemam(tap vapros)te da ne bi da sa izvanzemni?!? ob6tuvam s tqh i te sa moi mn dobri priqteli
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Повече от фен
    da ima edno momi4e i ne sme mn blizki s neq, no ne za6toto e ot selo, a prosto za6toto ne si dopadame. no v klasa mi vaob6te nqma razdelenie na grajdani i selqni i nikakvo po-specialno otno6enie kam neq. tq e 4ovek kato vseki drug

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ехоу?Кво значение има, че са от село?
    В ПМГ ВТ , където уча има ученици от всевъзможни места.Аз например не съм от Търново и също пътувам, е тва значи ли че не сме хора и не трябва да бъдем приети?
    И аз съм от същото училище и в моя клас има едно момиче от Килифарево. Супер точен човек. Това, че е от село я е направило такава каквато е - човек, свикнал да се бори и да постига всичко, което иска.

Голям фен
    Да има.Е не всички са ми приятни,но не и заради това че са от село,и те са хора нали.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    на луната
    Има да, и да разбирам се с тях! Но искам да кажа че има хора, които са родени в град, но имат много селски характер и манатлитет! А за моито училище е нормално да има, защото езикова гимназия и идват хора и от други населени места Което не ги прави по-малко хораа
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ima, sedq do neq 4ta godina mmm zuburka e, ne si govorim po4ti osven za u4ili6te ne6to, ina4e kato cqlo za u4enicite ot selo kuv ti e problema s tqh, hora kato vsi4ki drugi i te imat pravo da u4at
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

selo selo.. hm vsi4ki sme si ot ruse .. bez men v smisul jiveq v rs ot 4 god nasam nqkude no rodom ne sum ottuk i imam edin sau4eni k toi ot svishtov i sega se e premestil... neshto hodi samo sled momi4etata obshtuva s malko hora ot klasa ama to mai e ne zashtooto ne e jivql v rs mi shtoto ... zaradi se be si

Град
    Благоевград
    Ех това село... Всички сме тръгнали от там, сигурно някои там ще свършим. В класа ми има около десет човека от село, някои от тях са по-културни от така наречените "граждани".
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Голям фен
    според мен няма зна4ение дали си от село или град,ако си приятел си приятел без зна4ение от каде си и какъв си...

Guest

Re: Има ли във вашия клас...

Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    I predi mene go kazaha. Nqma znachenie dali si ot grada ili ot selo. Vsichki sa hora.

Guest
    абе килифарево си е отдавна град, но там наистина малко като село
    едно базо и дискотека

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има едно момче от класа ми което е от Вакарел. Нямаме нищо против него, даже много ни радва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Приятелката ми е от село..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, има едно момче от село Лозен ...
    Как го възприемам..
    Като всички останали, с нищо не се различава от нас "гражданчетата"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    кфо значение има кои от къде е ?!!?!?!? ебати темата
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Guest
    ми няма , но аз не правя разграничения на хората не ми пука дали са от град или село и т.н важното е какви са вътрешно

Да имам.Нямам проблеми с общуването с тях.Нормално момиче е!Не виждам обаче какъв беше смисъла от цялата тема.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

В моя клас има хора ,които са от село.Вси4ки са мн свястни,дори едното моми4е ми е по-симпати4но ,в сравнение с така наре4ените ГРАЖДАНИ!
    ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,
    ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!

Фен
    Град
    София
    От село май няма ама в предишния клас имаше и бяха супер френдки! Дали си от село, от град или от никъде :P не означава нищо, защото всички сме хора Уууууууууууу за дискриминацията ! :P

Повече от фен
    Град
    sofia
    emi ima,i si govorim,kvo tolkova,az sym ot karlovo i se premestih na 8 v sofia,i ne se smqtam za selendurka,ako tva ima6 predvid,za6to da ne si govorim,kakvo 4e sa ot selo

Супер фен
    mi da ama ima dosta deca ot selo,no kakvo ot tova?daje bravo na tqh 4e sa ot selo a sa uspeli da vleznat v takoa hubavo u4ili6te

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    За кое по-точно браво?

Че всички селяни се преместиха в София и най-готиния град стана най-голямото село? И после същите такива селянчета говорят,че София била мръсна,село и прочие...Селяните на сапун....

В моя клас няма селяни,има само едно момче от друг град,адски тъпо е,личи си селския му манталитет и определено не ми е забавен с тъпите му коментари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си