.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

"Бийте ги говедата поне с 4 гола"

Световноизвестен факт е, че Христо Стоичков е безбожно тъп. Той доказа своята огромна простотия с изказването си преди мача Левски - Барселона : "Бийте ги говедата поне с 4 гола!". Това разбира се не е първата величава мисъл на треньора на Българския национален отбор.
    Благодарение на други подобни негови изяви той лежа и в болница, след което се оправда с токов удар (по скоро бухалка, въпрос на лично виждане). Известен факт за по-старото поколение е, че жена му Марияна Стоичкова искаше да се разведе с него заради голямата му простотия. Разбира се ако не любов, то поне парите и славата на българския футболист успяха да я задържат в брачното ложе.
    Използвах на няколко места определението "български", но не съм убедена в уместността му. Карат ме да се съмнявам не само ромските му черти, но и липсата на уважение към всичко отечествено - не говоря за Левски. Говоря за националния отбор, който той умело превърна в един магазин. Там играят не заслужилите мястото си, а тези, които трябва да бъдат продадени.
    Не, не бива да се сърдим на Стоичков. Още старите хора са си го казали : "Простотия и кашлица не могат да бъдат скрити"
    И нека все пак да забравим футболните си пристрастия и да се сетим, че на първо място сме българи!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Ако не беше Ицо никой нямаше и да е чувал за българския футбол в Европа....

А и нормално е да го е казал все пак е от Барса и е прекарал толкова велики години в този клуб.

Повече от фен
    Добре, съгласна, първия престой в Барселона на Стоичков беше велик. Не споря. Това се дължеше на великите футболисти от Dream team-a и на още по-великия треньор Йохан Кройф.
    Тук обаче пак е застъпена не по-малко великата простотия на Камата, който успя да се скара с човека, който му подаде ръка и го изкара от калта, за да го направи световно известен.
    Незнам дали си наясно, но Стоичков е един от малкото, а може би и единствения футболист, който при връщането си от Парма заплати, за да бъде приет отново в Барса.
    Поклон!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    велик футболист, посредствен треньор, а като човек - простак е слабо казано.

Повече от фен
    =D> ето за това говоря

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Това е Стоичков, кво се учудвате ?! Как пък не му свикнахте на просташкото държание още, немога да разбера ? Такъв е бил, такъв е в момента, и такъв ще си остане винаги !

А и нали Барса не ви биха с 4 на 0...

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    "Родна реч, о майна, сладка...........(цензура)......"

ХРИСТО СТОИЧКОВ

Голям фен
    Град
    София
    Стига с тази злоба!
    Как може толкова плюете човек, който преди време сте обичали с цялото си сърце?!
    Живейте си животеца и не четете кой какво бил казал, какво бил направил и тн.
    Стоичков не е единствения виновен за отбора, а един от многото!
    Простак е не по-малко от 90% от българските мъже!
    Грозно е това, в което се превърна футбола благодарение на трети лица... Жалко, че сме толкова черногледи! Жалко, че сме неспособни да уважим другите.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на Ziezi

Re: "Бийте ги говедата поне с 4 гола"

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Световноизвестен факт е, че Христо Стоичков е безбожно тъп. Той доказа своята огромна простотия с изказването си преди мача Левски - Барселона : "Бийте ги говедата поне с 4 гола!". Това разбира се не е първата величава мисъл на треньора на Българския национален отбор.
    Благодарение на други подобни негови изяви той лежа и в болница, след което се оправда с токов удар (по скоро бухалка, въпрос на лично виждане). Известен факт за по-старото поколение е, че жена му Марияна Стоичкова искаше да се разведе с него заради голямата му простотия. Разбира се ако не любов, то поне парите и славата на българския футболист успяха да я задържат в брачното ложе.
    Използвах на няколко места определението "български", но не съм убедена в уместността му. Карат ме да се съмнявам не само ромските му черти, но и липсата на уважение към всичко отечествено - не говоря за Левски. Говоря за националния отбор, който той умело превърна в един магазин. Там играят не заслужилите мястото си, а тези, които трябва да бъдат продадени.
    Не, не бива да се сърдим на Стоичков. Още старите хора са си го казали : "Простотия и кашлица не могат да бъдат скрити"
    И нека все пак да забравим футболните си пристрастия и да се сетим, че на първо място сме българи!
    Виж са,4е е тъп,тъп е!Но кво да кажем за феновете на уефски,ако следим товята логика?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен
    Град
    Utopia..

a-xa ... a tva : biite gi s 4 gola znaesh li ot kvo e provokirano
    ot fenchetata na lubimiq ti otbor , koito :
    izdignaha plakat : stoichkov vun , na mach s loko pld mislq skandiraha : stoichkov peder*st
    az ako bqh na negovo mqsto , nqmashe da kaja : biite gi s 4:0
    sled taq prostotiq i teleshka zloba shte kaja :
    izbiite do krak mrusnata govejda sgan !!

ako shte si govorim neshtata s istinskoto lice - mojeshe da spomenesh i tezi fakti

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    a-xa ... a tva : biite gi s 4 gola znaesh li ot kvo e provokirano
    ot fenchetata na lubimiq ti otbor , koito :
    izdignaha plakat : stoichkov vun , na mach s loko pld mislq skandiraha : stoichkov peder*st
    az ako bqh na negovo mqsto , nqmashe da kaja : biite gi s 4:0
    sled taq prostotiq i teleshka zloba shte kaja :
    izbiite do krak mrusnata govejda sgan !!

ako shte si govorim neshtata s istinskoto lice - mojeshe da spomenesh i tezi fakti
    Добре, нека да оплюем феновете на Левски, ами вие от кочината все едно никога не сте скандирали против някого? Или това може да го пропуснем?
    Ако мен питаш изказването ти е продиктувано изцяло и единствено от това, че Левски успя да се класира за Шампионска лига, което за вас ще си остане мечта за десетилетия (ако не се разпадне отбора, разбира се)...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз си спомням как преди 12 години всички викахме Стоичков президент...

ама доста от вас не ги помнят тия неща...
    Ам...ти на колко години си, че си викал преди 12 години "Стоичков президент"?! И на какво по-точно президент...Ако говориш за Сокол Коматево, ще трябва да се съглася с теб...

Град
    2 метра под земята
    хахаха експлойтед на колко години е
    а ти на колко си бе?

Повече от фен
    на достатъчно съм, че да не ви се връзвам...И не вкарвам лафове, а си говоря истина...апфф...и 7 годишно дете може да разбере кфо е станало преди 12 години, стига да може да чете...ае моля ви се

Повече от фен
    о, господи, злобея. Нем, не злобея, не отричам какъв е като футболист Стоичков, казвам какъв е умствено. Аре само да минем без определения какво правя, как го правя и защо го правя. И като ти си крещял Стоичков президент, недей го преписва на всички.

Повече от фен
    Знаеш ли, колкото и да не ти се вярва, света не започва с появяването ти...Има и други, които помнят какво е било преди 12 години

Повече от фен
    апф заслушала съм се по батковците и по кфо плюят...
    и темата не е точно тази...И незнам дали просто не искаш да видиш какво пиша или незнам и аз, но вече милион пъти казах, че уважавам футболните постижения на Стоичков, но не уважавам безмерната му простотия...
    Мога да го кажа и на стената...Ефекта сигурно ще е същия

Повече от фен
    казах й го...май ме разбра...

Повече от фен
    мислиш ли?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    на достатъчно съм, че да не ви се връзвам...И не вкарвам лафове, а си говоря истина...апфф...и 7 годишно дете може да разбере кфо е станало преди 12 години, стига да може да чете...ае моля ви се
    kva e vruzkata s moq post i vlizaneto vi v CL ?!?!?
    tctc ... dori i za voleibol da govorim , pak po nekuv nachin shte go iztuknete tva
    zle si

Edit : po-skoro tvoeto mnenie e prodiktuvane ot zavist kum liceto Stoichkov , prevurnal se v edin ot nai-dobrite futbolisti na 20 vek , izleznal ot CSKA , za razlika ot siniq "apostol" Gundi , za koito nai-velik uspeh e Futbolist No1 v Bulgaria.Kakva e ravnosmetkata ?
    Stoichkov - zlatna topka , No1 v Evropa
    Gundi - No1 v .. bulgaria

Цитирай Първоначално написано от maldini
    Ако не беше Ицо никой нямаше и да е чувал за българския футбол в Европа....

А и нормално е да го е казал все пак е от Барса и е прекарал толкова велики години в този клуб.
    Ne e zaradi Barsata takyv si e kakvo da se pravi....
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз си спомням как преди 12 години всички викахме Стоичков президент...

ама доста от вас не ги помнят тия неща...
    Пфхах...тва досега съм го чувал само в една песен на Контрол създадено точно преди 12 години....

Иначе Стойчков, че си е простак, простак си е...ама то за да футболист не ти трябва да си умен. А и въпросното изказване...нормално е да го казва. Барселона е направила много повече за него от България...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Повече от фен
    po-skoro tvoeto mnenie e prodiktuvane ot zavist kum liceto Stoichkov , prevurnal se v edin ot nai-dobrite futbolisti na 20 vek , izleznal ot CSKA , za razlika ot siniq "apostol" Gundi , za koito nai-velik uspeh e Futbolist No1 v Bulgaria.Kakva e ravnosmetkata ?
    защо, по дяволите, не се научите да четете...НЕ КАЗВАМ, ЧЕ СТОИЧКОВ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ, а че е тъп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! айй стига съм се обаждала, щото иам чувството,че сама си говоря

Мега фен
    Град
    Utopia..
    po-skoro tvoeto mnenie e prodiktuvane ot zavist kum liceto Stoichkov , prevurnal se v edin ot nai-dobrite futbolisti na 20 vek , izleznal ot CSKA , za razlika ot siniq "apostol" Gundi , za koito nai-velik uspeh e Futbolist No1 v Bulgaria.Kakva e ravnosmetkata ?
    защо, по дяволите, не се научите да четете...НЕ КАЗВАМ, ЧЕ СТОИЧКОВ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ, а че е тъп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! айй стига съм се обаждала, щото иам чувството,че сама си говоря
    a ti kude si vidqla futoblist-vishist ?!
    bil tup ... emi razstrelqite go togava
    sled plakatite , koito fenovete na izraelskoto ti otborche vdignaha vseki normalen chovek shte si go vurne !!

P.S. btw ... tva sa pulni gluposti - stana qsno che Stoichkov tova ne go e kazval , ili nqkoi prevejda mnogo dobre ot Ispano-katalusnki "goveda" ...

Град
    2 метра под земята
    Доста интересно.......Значи трябва да си умен ,за да си футболист? Хм.....

Цитирай Първоначално написано от maldini
    Доста интересно.......Значи трябва да си умен ,за да си футболист? Хм.....
    И тъп да за да си вишист
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си