- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бибата ми днес се скъса...
vnimavai tva drugoto da ne go spoleti sudbata na biberona i...Първоначално написано от Mo6no
![]()
ma kato gledam podpisa na Eleonora...i nqkoi drug 6te se vuzpolzva ot novata pridobivka![]()
Of gorkichkata.....naistina si mnogo jalka otstrani!Kak moje da pusnesh takava tupa tema,tq pone da beshe zabavna,ama.....ujas!
Малееe...Първоначално написано от YouR_PoisoN
Елеонорче, любимке моя. Мислех си да заместя биберона,но...
нали не си толкова брутална?!? Взе да ме дострашава от теб. Да не вземеш да ме оставиш без поколение?!?![]()
Хахаха... Мачок.. за такива забавни и лигави темички си има цял раздел.. "Фън,фън и пак фън"...И ти явно за да си спестиш "работа" си се изхитрил и си предпочел да не заключваш темите за лигни, защото ако ги няма ще ти се отвори много повече работа заради флууда в другите теми..
Нали за това си модератор? Да модерираш, триеш, заключваш и т.н. Какво си се разпискал кой къде ще флууди.. това ти е задължение..В крайна сметка се оказа, че не си "големия модератор" и явно има какво още да се желае...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Никога не съм твърдял, че съм 'големия модератор', а само че съм the Big Brother, който ви наблюдава![]()
![]()
Нещо си се объркал за задълженията на модераторите.. ама няма нищо, ние си имаме начини да премахваме спамерите, я ги виж агентите - уж голямата работа бяха, сега се явяват веднъж на високоснаКакво си се разпискал кой къде ще флууди.. това ти е задължение..![]()
Та, схващаш надявам се..
айде стига по темата, лаф-моабета приключи.
т. 11.