.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    долна махала:D
    Ми какво, стават , ако започнеш да се стараеш и спреш да рисуваш с химикал ...нищо чудно да се получат хубави неща =D>
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от selen_mischief
    Ми какво, стават , ако започнеш да се стараеш и спреш да рисуваш с химикал ...нищо чудно да се получат хубави неща =D>
    И на мен ми харесват

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Драконът най-много ме кефи. =D>
    Чакаме нови творби.
    и мен

Голям фен
    Хубавото е че си им догодил чертите-смисъл приличат си/което е мн трудно/Най ме кефи Анджелина

Голям фен
    на мен мерцедеса и дракона най-много ми харесват, но и другите са хубави. с тренировки всичко се постига, иначе като за амтьор *означава непрофесионалист, не неможещ да рисува* са много хубави =D>
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Оффф...ми не мми харесват :/
    Незнам на колко години си, но това е една добра основа за...хмм... 12-13 годишно дете. Няма светлосенки и всичко е прекалено еднакво. Прилика особена в Анджелина не виждам... И аз от тая година почнах портретчета да се пробввам да правя, ама носът само ми куца (но всичко си е със светлосенки и т.н....и мисля,че имам право да критикувам).
    Първата Анджелина - едното ухо е много голямо, другото - обицата седи неестествено (се едно е сложена на бузата)
    Втората - май си наблегнал на бюста (знам,че е много важно нещо, ма само него си направил добре)
    Мерцедеса - ПЕРСПЕКТИВА!!!!!!!!
    Ако пожелаеш ще можеш да усвоиш и перспективата и светлосенките... Сори, ама нямаш усещане за обем... Ако искаш се обади мога д ати дам линк към едни уроци за рисуване на лице, око, ухо...и т.н. на Английски са

Браво Пич добре си се справил ), знам че боравиш с фотошопа може и да ги оцветиш продължавай да се развиваш

Голям фен
    браво..добре са станали..уважавам хора, които могат да рисуват..може би защото и аз мога

И да ме критикувате и да не ме критикувате повече и се отдава свиренето на пияно и пеенето ...пълен аматьор съм ама има по-зле от мен така ,че....

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    from the West to the East
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    И да ме критикувате и да не ме критикувате повече и се отдава свиренето на пияно и пеенето ...пълен аматьор съм ама има по-зле от мен така ,че....
    Наблягай на пианото,защото в рисуването си зле,много зле .
    Не се обиждай...
    Надявам си без да искаш да си написал пиЯно !
    Ghita, I’ll wait for you my dear Ghita
    Tonight, at our place, do come...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си