- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Воала и моите драсканици
Ми какво, стават, ако започнеш да се стараеш и спреш да рисуваш с химикал
...нищо чудно да се получат хубави неща =D>
Животът е мечта, която ние мечтаем!
И на мен ми харесватПървоначално написано от selen_mischief
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
и менПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Хубавото е че си им догодил чертите-смисъл приличат си/което е мн трудно/Най ме кефи Анджелина
на мен мерцедеса и дракона най-много ми харесват, но и другите са хубави. с тренировки всичко се постига, иначе като за амтьор *означава непрофесионалист, не неможещ да рисува* са много хубави =D>
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Оффф...ми не мми харесват :/
Незнам на колко години си, но това е една добра основа за...хмм... 12-13 годишно дете. Няма светлосенки и всичко е прекалено еднакво. Прилика особена в Анджелина не виждам... И аз от тая година почнах портретчета да се пробввам да правя, ама носът само ми куца (но всичко си е със светлосенки и т.н....и мисля,че имам право да критикувам).
Първата Анджелина - едното ухо е много голямо, другото - обицата седи неестествено (се едно е сложена на бузата)
Втората - май си наблегнал на бюста (знам,че е много важно нещо, ма само него си направил добре)
Мерцедеса - ПЕРСПЕКТИВА!!!!!!!!
Ако пожелаеш ще можеш да усвоиш и перспективата и светлосенките... Сори, ама нямаш усещане за обем... Ако искаш се обадимога д ати дам линк към едни уроци за рисуване на лице, око, ухо...и т.н. на Английски са
![]()
Браво Пич добре си се справил), знам че боравиш с фотошопа може и да ги оцветиш
продължавай да се развиваш
![]()
браво..добре са станали..уважавам хора, които могат да рисуват..може би защото и аз мога![]()
И да ме критикувате и да не ме критикувате повече и се отдава свиренето на пияно и пеенето ...пълен аматьор съм ама има по-зле от мен така ,че....