- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отмъщение към една кифла!!! Препоръчайте разхлабително!!!!!!
Така, тая тема не я пускам за бъзик, сериозно искам да си върна на тая куха лейка всичко което днес ми наговори!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Никой досега не ми беше казвал толкова унизителни неща
![]()
Просто не съм на себе си..... Та идеята ми е да сложа някво разхлабително в кафенцето на тая мастия...... И нека после се чуди от къде й е дошло
![]()
![]()
Както всеки ден си го оставя на чина и после си излиза от стаята.......АУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Въпроса оба4е е дали в подобна смес разхлабителното ще има ефект.... И дали се продават течни разхлабителни??? Които има личен опит с тия работи да пише
Благодаря ви предварително
![]()
![]()
![]()
Как бе това съм го ял доброволно. Нищо му няма.Първоначално написано от TheNightRider
Не знам защо, но английската сол ми се върти в главата. Може би много ми се спи вече.
Аз бях...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Като бивша булимичка бих те посъветвала да не го пробваш,понеже ефекта може да не е само комичен.Разхлабителните и повръщането предизвикват механично изхвърляне на важни вещества,дори такива,които спомагат за биенето на сърцето.Може цялата работа да има доста нежелан завършак,в най-добрия случай в някоя долнопробна болница..
Както и да е,има едни разхлабващи шоколадчета,може да й купиш 5-6 уж за подарък,да махнеш само опаковката на която пише разх;абително.Има разтворими,но за жалост са с гаден вкус,тъй че може да се усети,че кафето й е много солено или горчиво,така че ако псува персонала,не се учудвай...Има и хапчета.
![]()
Около 0,50-2 лева се въртят цените.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Шоколадче без опаковката, хммм...според мен ще се усъмни.![]()
Най-добре отиди в някоя аптека и помоли да ти препоръчат течно разхлабително, ако може безвкусно...абре знаеш какво да им кажеш.
![]()
Ех, ама големи сте съветници, когато се отнася въпрос за такава простотия.
Хайде моля без подобни теми.