.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    REVENGE!!!
    Guest

Отмъщение към една кифла!!! Препоръчайте разхлабително!!!!!!

Така, тая тема не я пускам за бъзик, сериозно искам да си върна на тая куха лейка всичко което днес ми наговори!!!!! Никой досега не ми беше казвал толкова унизителни неща Просто не съм на себе си..... Та идеята ми е да сложа някво разхлабително в кафенцето на тая мастия...... И нека после се чуди от къде й е дошло Както всеки ден си го оставя на чина и после си излиза от стаята.......АУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Въпроса оба4е е дали в подобна смес разхлабителното ще има ефект.... И дали се продават течни разхлабителни??? Които има личен опит с тия работи да пише Благодаря ви предварително

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Сладко от рози. Е тва е най-силното Пробутай й го по някъв начин.
    Как бе това съм го ял доброволно. Нищо му няма.
    Не знам защо, но английската сол ми се върти в главата. Може би много ми се спи вече.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Сладко от рози. Е тва е най-силното Пробутай й го по някъв начин.
    Как бе това съм го ял доброволно. Нищо му няма.
    Не знам защо, но английската сол ми се върти в главата. Може би много ми се спи вече.
    Аз бях...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Като бивша булимичка бих те посъветвала да не го пробваш,понеже ефекта може да не е само комичен.Разхлабителните и повръщането предизвикват механично изхвърляне на важни вещества,дори такива,които спомагат за биенето на сърцето.Може цялата работа да има доста нежелан завършак,в най-добрия случай в някоя долнопробна болница..

Както и да е,има едни разхлабващи шоколадчета,може да й купиш 5-6 уж за подарък,да махнеш само опаковката на която пише разх;абително .Има разтворими,но за жалост са с гаден вкус,тъй че може да се усети,че кафето й е много солено или горчиво,така че ако псува персонала,не се учудвай...Има и хапчета.
    Около 0,50-2 лева се въртят цените.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Шоколадче без опаковката, хммм...според мен ще се усъмни.

Най-добре отиди в някоя аптека и помоли да ти препоръчат течно разхлабително, ако може безвкусно...абре знаеш какво да им кажеш.

Мега фен Аватара на machoka
    Ех, ама големи сте съветници, когато се отнася въпрос за такава простотия.

Хайде моля без подобни теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си