- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отмъщение към една кифла!!! Препоръчайте разхлабително!!!!!!
Така, тая тема не я пускам за бъзик, сериозно искам да си върна на тая куха лейка всичко което днес ми наговори!!!!!

Никой досега не ми беше казвал толкова унизителни неща

Просто не съм на себе си..... Та идеята ми е да сложа някво разхлабително в кафенцето на тая мастия...... И нека после се чуди от къде й е дошло

Както всеки ден си го оставя на чина и после си излиза от стаята.......АУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Въпроса оба4е е дали в подобна смес разхлабителното ще има ефект.... И дали се продават течни разхлабителни??? Които има личен опит с тия работи да пише
Благодаря ви предварително

Как бе това съм го ял доброволно. Нищо му няма.Първоначално написано от TheNightRider
Не знам защо, но английската сол ми се върти в главата. Може би много ми се спи вече.

Аз бях...Първоначално написано от Анонимко

Като бивша булимичка бих те посъветвала да не го пробваш,понеже ефекта може да не е само комичен.Разхлабителните и повръщането предизвикват механично изхвърляне на важни вещества,дори такива,които спомагат за биенето на сърцето.Може цялата работа да има доста нежелан завършак,в най-добрия случай в някоя долнопробна болница..
Както и да е,има едни разхлабващи шоколадчета,може да й купиш 5-6 уж за подарък,да махнеш само опаковката на която пише разх;абително.Има разтворими,но за жалост са с гаден вкус,тъй че може да се усети,че кафето й е много солено или горчиво,така че ако псува персонала,не се учудвай...Има и хапчета.

Около 0,50-2 лева се въртят цените.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower

Шоколадче без опаковката, хммм...според мен ще се усъмни.
Най-добре отиди в някоя аптека и помоли да ти препоръчат течно разхлабително, ако може безвкусно...абре знаеш какво да им кажеш.

Ех, ама големи сте съветници, когато се отнася въпрос за такава простотия.
Хайде моля без подобни теми.