Уф сега... Ще кажеш че на 20 е по- разлино от на 18... Аз съм същата, но средата около мен се променя много бързо.

Аз съм на 20 и идея си нямам какво трябва да правя... Истината е, че знам какво не искам да правя-да пораствам...
Няма пък!

Хора много е гадно. АЗ се чувствам също както на 16, само по- депресирана. Всички очакват да раста, но нещо не се получава... Иначе уча и работя, но пък на 16 пак го правех...

Много по- самостоятелна съм от преди.Голям част от разходите си ги покривам сама. Ходя си из БГ на екскурзии, празнувам осми декември, в общи линии никой не ми държи сметка за абсолютно нищо вече...

Но пък се превръщам в все по- пълен кретен и тепегъоз. Загубих всичките си амбиции и самочувствието, което го имах в гимназията.
Такива ми ти работи...

Човек като стане на 20 трябва да не се депресира , както правя аз, да знае какво иска да прави и какво му харесва- нещо което не знам, и да избухва мнооого(е тва поне го правя), защото като стане на 30 и му се увесят някви ревящи създания на врата, няма да има тая възможност... А, забравих, и да харчи като за последно, ако още живее при техните... Щото като трябва да се оправя вече съвсееем сам, няма да може да харчи...