V taq istoriq poznah sebe si donqkade za6toto i moqta nai-dobra pr e ne6to takova i sme postoqnno samo dvete zaedno ot okolo 3god,a ina4e se poznavame ot detskata gradina Nz za tvoqta,ama moqta ima mntruden harakter i e dosta trudno da se ob6tuva s neq i za tova sme samo dvete,no v posledno vreme proglednah i zapoznah da se dvija i s dr hora i tq postoqnno se cupi /dori v klasa mi po4ti nikoi ne q haresva i i vikat Muci/,no na men ne mi puka osobeno za6toto ne mislq 4e kogato az s ekefq i kogato i tq moje da se kefi s men e nujno da se musi!I to4nozaradi tova 4e az zapoznah i s dr hora da ob6tuvam zagubihme komunikativnostta po mejdu si!I za tova ako ti misli6 4e e po dobre da ob6tuva6 s pove4e hhora,otkolkoto samo s neq-ami prosto go napravi bez da se interesuva6 osobeno 4e tq 6te se razsardi! Moje bi saveta koito ti davam e malko egoisti4en,no mislq 4e tva e nai-pravilnoto vmesto da se ma4i6 i postoqnno da i se vodi6 po akala i da gleda6 da ne ti se razsardi!Jivota si te4e,a ti ne moje ve4noda se saobrazqva6 s neq i neinite interesi Badi smela! Uspeh!