.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Гостчето
    Guest

"Коремчето...."

Абе момичета кажете как сте си свали коремчета да станат плоски,Слаба съм ма корема нещо все не става правя упражнение ма не.......плс помощ

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    коремни преси...........
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    коремни преси...........
    да това само помага за корема

Повече от фен
    Дося - все бисери, мойто е офф, да видим как ще продължи темата за наперд ..

The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен
    Град
    SF
    Папкай лека храна и майката му е мноо ти4ане (ска4ането на въже при мене помага, нз дали по принцип се води като нещо, което ти стяга корем4ето ама при мене работи )

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    коремни преси...........
    да това само помага за корема
    I az s1m na s16toto mnenie

Момиче съм ! ! !

Град
    Някъде под звездите.......
    Aha koremni presi mu e maikata! Az pravq ot dajda na vqtar koremni presi,hi4 ne ti4am(goqm sam marzel),nikakvi fitnesi,samo tancuvam i to moderno tanci,tai 4e nz dali teq tanci mi pribirat korem4eto.Ama si imam mnogo hubavo korem4e,to e lubimata mi 4ast ot tqloto,ima si leki plo4ici,plosko e,gavkavo e!Super si e!No naistina koremni presi.
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

Повече от фен
    Бисерите продължават да се сипят в тая тема ..

Guest
    "Плочици" ..... Смятай човек ...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    Е нее.Абе хора така и така не се научихте!!!Ще го напиша за последен път:КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ СТЯГАТ КОРЕМА-НЯМА СПОР,НО ТОВА,КОЕТО ГРЕШИТЕ Е,ЧЕ ТЕ НЕ МАХАТ ТЛЪСТИНАТА,КОЯТО Е ОКОЛО КОРЕМА.ТЯ СЕ МАХА С АЕРОБИКА,ТИЧАНЕ,КАРДИО ВЪВ ФИТНЕСА И НАЙ-ВЕРОЯТНО НВД(ниско въглехидратна диета).

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е нее.Абе хора така и така не се научихте!!!Ще го напиша за последен път:КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ СТЯГАТ КОРЕМА-НЯМА СПОР,НО ТОВА,КОЕТО ГРЕШИТЕ Е,ЧЕ ТЕ НЕ МАХАТ ТЛЪСТИНАТА,КОЯТО Е ОКОЛО КОРЕМА.ТЯ СЕ МАХА С АЕРОБИКА,ТИЧАНЕ,КАРДИО ВЪВ ФИТНЕСА И НАЙ-ВЕРОЯТНО НВД(ниско въглехидратна диета).
    да ама има и едни колани дето са направени от дунапрен и ако си ги сложиш на корема докато праиш коремни преси малко ти подпомагат да махнеш тлъстината

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Всъщност коремните преси уголемяват мускулите на корема ( така наречените плочки ), а корем се 'стяга' ( тоест отслабва ) с диета ( режим на хранене, да не се бърка с гладуване ) и кардио тренировки ..

[Industrial_Fr3aK]

Кой те излъга, че като се потиш, сваляш мазнини? ..

Супер фен
    Коремни преси + диетка + тичане ще даде оптималния резултат

Guest
    коремни преси...........
    \/ \/ \/

че колко време трябва да се правят,защото на някой му стават за 1 месец,та дори и по-малко,а на мене доста време ии малък резултат
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    че колко време трябва да се правят,защото на някой му стават за 1 месец,та дори и по-малко,а на мене доста време ии малък резултат
    ХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХА ХХА ..

Кога някой направи преси за 1 месец, да ми се обади, да го впишем в някоя от книгите на Гинес ..

Бахти децата, спрете с простотията ..

Коремните мускули се тренират не повече от 2 пъти в седмицата ( или като мине мускулната треска ) .. Много важно е упражнението да се изпълнява правилно .. А без диета и кардио за да махнете мазнините от корема - не очаквайте никакви резултати ..

Ама кво ли обяснявам вобще, сигурно и тука ще се яви някой 'разбирач' да ми говори глупости от сорта, че от участеното дишане се отслабва ..

Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    ХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХАХАХА ХХА ..

Кога някой направи преси за 1 месец, да ми се обади, да го впишем в някоя от книгите на Гинес ..

Бахти децата, спрете с простотията ..

Коремните мускули се тренират не повече от 2 пъти в седмицата ( или като мине мускулната треска ) .. Много важно е упражнението да се изпълнява правилно .. А без диета и кардио за да махнете мазнините от корема - не очаквайте никакви резултати ..

Ама кво ли обяснявам вобще, сигурно и тука ще се яви някой 'разбирач' да ми говори глупости от сорта, че от участеното дишане се отслабва ..
    Добре де разбирам че много знаеш,ама може и без такава злоба да пишеш нали???След като не ти е приятно и сме "деца" въобще защо отговаряш???? Не разбирам само такива хора като тебе,дето "осират" темите.Нали тези теми са за да се пита и следователно да се отговаря и помага???!!!
    Тази злоба е излишна,така че моля те ако не ти е приятно повече не пиши

И все пак благодарим за отговора,макар и не толкова тактичен....

Повече от фен
    Злоба? .. По скоро се възмощавам от това, че когато човек не разбира си отваря устата без да осъзнава, че може да наверди на някой ..

Голям фен
    Zna4i,iskam da napi6a(ako veche ne e pisano,zashtoto me murzeshe da cheta komentarite) samo,che ot koremni presi NE mojesh da si spadnesh stomaha!Mojesh samo da go stegnesh.Moje da go namalish kato se ogranichavash v qdeneto na sladki neshta i bql hlqb.Beliqt hlqb kato kalorii ne e mnogo poveche ot cherniq(malka im e razlikata v kaloriite),no beliqt poveche se lepi na hansha i korema,a cherniq po-burzo se izkarva(izsira ).I az trqbva da pochna da qm cheren hlqb i da namalq sladkoto,che sum kato Mara(otvarachkata-Planeta)...UJASS!
    P.P.-Koito se interesuva ot tichane s nailon dali se otslabva po-burzo...Govorih s gospodina mi po FVS i toi mi kaza,che taka mojesh samo da premahnesh voda(pot) ot tqloto si i polezni vitamini i kato piesh voda si navaksvash za izgubenata,a vitaminite si gi izgubil.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Злоба? .. По скоро се възмощавам от това, че когато човек не разбира си отваря устата без да осъзнава, че може да наверди на някой ..
    радвам се че не е било злоба
    Много благодаря за съветите

leka hrana mu e maikata

ami az hodq na fitnes i instruktorite mi prepora4vat leka hrana i koremni presi,no osnovnoto e v hranata.Da ne se prekalqva s testenite i sladkite hrani i parjenite,ne qj sled 19h i shte si ok,probvai,a sashto taka i izbqgvai gaziranite napitki,az ne piq ot 2g,a predi ne mojeh be zgazirano.Kasmet!
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си