Pyrvo zdraveite i blagodarq , che ste si napravili truda da otvorite dori pismoto mi ! {}
Istoriqta e slednata s edno momche se bqhme zapoznali na edin rojden den, tam tancuvahme , beshe mnogo hubavo i sled tova zapochnahme da si pishem chesto daje mnogo chesto.nqmashe mesec ot kakto se bqhme zapoznali, no vsichko beshe mnogo hubavo, znaehme dosta za sebe si i t.n I tyi kato az jiveq sama i edna vecher si prikazvahme neshto i mu kazha ako iska da dodie na gosti posle da si lafim i toi doide tam po edno vreme prikazvahme si i posle toi poiska da mu napravq masaj.. i az mu napravih v smisyl masaj samo nishto poveche i posle tam sled 100 ugovorki i az se syglasih da mi napravi i posle.. stana tq edna

no ne se stigna do kraq... na po dr den pak doide na gosti i togava go napravihme.. beshe mi pyrviq i vsichko beshe naistina neveroqtano.. prosto po nachina po koito se dyrjeshe i praveshe vsichko beshe izklucheno da me ima samo za priqtelka primerno ... iii sled tova sled tazi vecher se vidqhme oshte vednyj i ot tam na setne nsihto.. samo priqtelka sym mu bila.. az mu pisheh toi rqdko otgovarqhse ne beshe mnogosloven super drupnato se dyrjeshe vse e dno nishto ne e stanalo... iii az sprqh po edno vreme da mu pisha.. daje se napravih uj che ne go vijdam vednuj kato beshe doshul na edno mqsto toi doide pozdravi me specialno woow... iii posle mi kazaha , che e trygnal s bivshata si golqma lubov, a syshtevremenno mi pishe.. i zapochna dosta chesto da se seshta za men... daje za vtori pyt ot kakto se poznavame mi se obadi spec da mi chestiti imeniq den.. nikoi dr ne s eseti samo toi... i to mi zvynna a mojeshe primerno sms da mi pishe.. ne znam strano e .. i ne znam kakvo da mislq, a toi opredeleno ne eot hora , koito mogat bez da se pritesnqvat da sa syvsem otkriti .. i da si spodelqt taka otkrito chusvtvata.. vse se obryshta kym men po mn hubav nachin kato mi pishe s nqkakvi laskavi dumi.. i tova otkakto sprqh da se seshtam.. pokaza mi che znae che skoro imam rojden den.. govorim si.. pishe mi.. no predi tova sqkash nishto ne beshe stanalo.. a ot nachina po koito se dyrjeshe onazi nosht.. pff nie pravihme liubov ,a ne sex...

I sega.. ne znam.. iskam po nqkakyv nachin das go nakaram da me iska.. a ao ne poneje vsyshtnsot e trudno da nakarash nqkoi da izpitva neshto..

pone ako mojete da mi pomognete da razbera kakvo celi s vsichko tova... zashto e stanalo taka.. poneje ot nego tova ne moga da izmykna..