.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    аз няма никакъв савет да давам просто ще кажа мн тъжна история
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Re: Iskam da vi spodelq... i ako moje da mi dadete syvet

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от siiii
    Pyrvo zdraveite i blagodarq , che ste si napravili truda da otvorite dori pismoto mi ! {}

Istoriqta e slednata s edno momche se bqhme zapoznali na edin rojden den, tam tancuvahme , beshe mnogo hubavo i sled tova zapochnahme da si pishem chesto daje mnogo chesto.nqmashe mesec ot kakto se bqhme zapoznali, no vsichko beshe mnogo hubavo, znaehme dosta za sebe si i t.n I tyi kato az jiveq sama i edna vecher si prikazvahme neshto i mu kazha ako iska da dodie na gosti posle da si lafim i toi doide tam po edno vreme prikazvahme si i posle toi poiska da mu napravq masaj.. i az mu napravih v smisyl masaj samo nishto poveche i posle tam sled 100 ugovorki i az se syglasih da mi napravi i posle.. stana tq edna no ne se stigna do kraq... na po dr den pak doide na gosti i togava go napravihme.. beshe mi pyrviq i vsichko beshe naistina neveroqtano.. prosto po nachina po koito se dyrjeshe i praveshe vsichko beshe izklucheno da me ima samo za priqtelka primerno ... iii sled tova sled tazi vecher se vidqhme oshte vednyj i ot tam na setne nsihto.. samo priqtelka sym mu bila.. az mu pisheh toi rqdko otgovarqhse ne beshe mnogosloven super drupnato se dyrjeshe vse e dno nishto ne e stanalo... iii az sprqh po edno vreme da mu pisha.. daje se napravih uj che ne go vijdam vednuj kato beshe doshul na edno mqsto toi doide pozdravi me specialno woow... iii posle mi kazaha , che e trygnal s bivshata si golqma lubov, a syshtevremenno mi pishe.. i zapochna dosta chesto da se seshta za men... daje za vtori pyt ot kakto se poznavame mi se obadi spec da mi chestiti imeniq den.. nikoi dr ne s eseti samo toi... i to mi zvynna a mojeshe primerno sms da mi pishe.. ne znam strano e .. i ne znam kakvo da mislq, a toi opredeleno ne eot hora , koito mogat bez da se pritesnqvat da sa syvsem otkriti .. i da si spodelqt taka otkrito chusvtvata.. vse se obryshta kym men po mn hubav nachin kato mi pishe s nqkakvi laskavi dumi.. i tova otkakto sprqh da se seshtam.. pokaza mi che znae che skoro imam rojden den.. govorim si.. pishe mi.. no predi tova sqkash nishto ne beshe stanalo.. a ot nachina po koito se dyrjeshe onazi nosht.. pff nie pravihme liubov ,a ne sex... I sega.. ne znam.. iskam po nqkakyv nachin das go nakaram da me iska.. a ao ne poneje vsyshtnsot e trudno da nakarash nqkoi da izpitva neshto.. pone ako mojete da mi pomognete da razbera kakvo celi s vsichko tova... zashto e stanalo taka.. poneje ot nego tova ne moga da izmykna..

ХАХАХАХ ПРЕЦАКАНАААААААА! ХАХАХх

Виж кво, хората са създали речта и писмеността не само да стоят за красота. Земи ги използваш и да седнете да си поговорите.

ти си много т*п дано ти се случи и на тебе да те нае**т и да те забрават после сигурно ще ти е приятно

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    аз няма никакъв савет да давам просто ще кажа мн тъжна история
    Noted. Marked.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    shizzle
    се не те разбирам какво говориш аз съм от гората не от академията.........
    хуя избирач не е ебач!

shizzle
    се не те разбирам какво говориш аз съм от гората не от академията.........
    апа ти само са заяждаш с него не виждам кво ти е направил маи те е яд че е по умен от теб !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Guest

Re: Iskam da vi spodelq... i ako moje da mi dadete syvet

Цитирай Първоначално написано от siiii
    Pyrvo zdraveite i blagodarq , che ste si napravili truda da otvorite dori pismoto mi ! {}

Istoriqta e slednata s edno momche se bqhme zapoznali na edin rojden den, tam tancuvahme , beshe mnogo hubavo i sled tova zapochnahme da si pishem chesto daje mnogo chesto.nqmashe mesec ot kakto se bqhme zapoznali, no vsichko beshe mnogo hubavo, znaehme dosta za sebe si i t.n I tyi kato az jiveq sama i edna vecher si prikazvahme neshto i mu kazha ako iska da dodie na gosti posle da si lafim i toi doide tam po edno vreme prikazvahme si i posle toi poiska da mu napravq masaj.. i az mu napravih v smisyl masaj samo nishto poveche i posle tam sled 100 ugovorki i az se syglasih da mi napravi i posle.. stana tq edna no ne se stigna do kraq... na po dr den pak doide na gosti i togava go napravihme.. beshe mi pyrviq i vsichko beshe naistina neveroqtano.. prosto po nachina po koito se dyrjeshe i praveshe vsichko beshe izklucheno da me ima samo za priqtelka primerno ... iii sled tova sled tazi vecher se vidqhme oshte vednyj i ot tam na setne nsihto.. samo priqtelka sym mu bila.. az mu pisheh toi rqdko otgovarqhse ne beshe mnogosloven super drupnato se dyrjeshe vse e dno nishto ne e stanalo... iii az sprqh po edno vreme da mu pisha.. daje se napravih uj che ne go vijdam vednuj kato beshe doshul na edno mqsto toi doide pozdravi me specialno woow... iii posle mi kazaha , che e trygnal s bivshata si golqma lubov, a syshtevremenno mi pishe.. i zapochna dosta chesto da se seshta za men... daje za vtori pyt ot kakto se poznavame mi se obadi spec da mi chestiti imeniq den.. nikoi dr ne s eseti samo toi... i to mi zvynna a mojeshe primerno sms da mi pishe.. ne znam strano e .. i ne znam kakvo da mislq, a toi opredeleno ne eot hora , koito mogat bez da se pritesnqvat da sa syvsem otkriti .. i da si spodelqt taka otkrito chusvtvata.. vse se obryshta kym men po mn hubav nachin kato mi pishe s nqkakvi laskavi dumi.. i tova otkakto sprqh da se seshtam.. pokaza mi che znae che skoro imam rojden den.. govorim si.. pishe mi.. no predi tova sqkash nishto ne beshe stanalo.. a ot nachina po koito se dyrjeshe onazi nosht.. pff nie pravihme liubov ,a ne sex... I sega.. ne znam.. iskam po nqkakyv nachin das go nakaram da me iska.. a ao ne poneje vsyshtnsot e trudno da nakarash nqkoi da izpitva neshto.. pone ako mojete da mi pomognete da razbera kakvo celi s vsichko tova... zashto e stanalo taka.. poneje ot nego tova ne moga da izmykna..
    Поредната Прецакана с главно П

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    *свива рамене* И ето затова момчетата "успяват" сред толкова много от вас. Защото реагирате първосигнално - ако ви сваля звезди, разтваряте краката; като изчезне - мислите, че ви е използвал. Когато вкарате абстрактно мислене, съмнение тип "а каква -всъщност- е причината?".. Е, ми няма да ви цъкат "гадняри".

И какво точно е гаднярското?! Били сте заедно, прекарали сте си хубаво, свършило е. Ако си искала от него вярност и т.н., да си му го казала предварително.
    Absoliytno sum suglasna! Iavno po4vate da si fantazirate 4e ima i niakakvi 4ystva samo za6toto vi obru6tat vnimanie i e spal s vas bez izob6to da znaete mom4eto kak vijda ne6tata! Ne ste imali vruzka,ne e kazval 4e vi obi4a,ne se e vri4al vuv ve4na viarnost! Togava kakvo iskate?Prosto se yto4niavaite predi da pravite ne6to za da ne popadate v takava sityacia!

Супер фен Аватара на Barbie
    Ами, не й се е обяснявал в любов и тн, не е давал обещания за вярност, но все пак физическата интимност не предполага ли до някаква степен и емоционална близост?
    В крайна сметка, мацка, те си си виновна, че не си обяснила на младежа какво очакваш от него. Но той също е постъпил много некоректно, защото съм сигурна, че се е досещал, че едно девствено момиче няма да иска от него просто секс, но въпреки това не я е предупредил, че действията му не означават някакво емоционално обвързване.
    И в крайна сметка страдаш ти. Затова, следващия път казваш на дадения младеж ясно и точно какво означава за теб интимността ви. Не е най-приятния разговор, знам от личен опит, но е важно. Изпадала съм в ситуация, в която да се съмнявам, че млажът ще има някакви по сериозни намерения след това (имах много, много основателни причини) и казах "За мен това означава голяма емоционална близост и след това ще искам нещо от теб. Помисли ще можеш ли да ми го дадеш." Изключително уважавам факта, че той призна, че няма да може и не задълбочихме нещата (въпреки че много лесно можеше да се възползва).
    Твоето момче наистина може да е бройкаджия, а може и да се е стреснал, че ще поискаш прекалено голяма емоционална обвързаност от него, която той не може още да ти предложи и за това така рязко да се е отдръпнал. Ако имаш чувства към него просто поддържай връзка и виж как ще се рзвият нещата. Но не му позволявай да си мисли, че може да те има по всяко време. Този път не прибягвай до физическа интимност преди да си по-сигурна в чувствата му.
    Успех...

Повече от фен Аватара на Buttk0
    shizofreniqta e golqmo neshto !

Фен
    Град
    Свищов
    Ми явно е бил поредния ебач,а ти си била толкова загоряла,че въобще не си мислила какво би последвало от всичко това.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    последното бе мн грубо но истина, ако бях аз и ми го казаха в очите щях да се разплача
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    и като се разцивриш аз шти кажа че си педал

Фен
    Град
    Свищов
    Всичко трябва да се казва на място,право в очите без да се спестява нищо.

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    педал, педераст ме не бърка аз съм си аз
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    А тва на аватара ти ли си ?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    педал, гей ме не бърка аз съм си аз
    Казах :"АКО" ве не го взимай при сърце

Фен
    Град
    Свищов
    Аз ли?

Голям фен
    Да за аватара теб питах....ачката няа аватар

Фен
    Град
    Свищов
    М да аз съм,само че снимката е от миналото лято

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    тя е самоче е мн фотогинична признавам
    хуя избирач не е ебач!

Голям фен
    мхм снимката е хубава и леко странна , а не като другите момичета.......една си снима задника друга гърдите.....малко са тея снимки евалата

Фен
    Град
    Свищов

Повече от фен Аватара на Buttk0
    damm praw si snimkata e qka

Голям фен
    ей няа ме малко отивам да хапна не пишете много че немога да ви се начета ........... постове дълги над 5 реда не чета !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си