.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    az sum si,aaz
    Guest

kak trqbva da se otnasqme kam horata s fizi4eski uvrejdaniq?

spored vas kak trqbva da se otnasqme kam horata s fizi4eski uvrejdaniq i kak go pravim

Guest
    kato s normalni hora

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Егати тъпата тема!едва ли някой е на мение че с тези хора не трябва да се отнасяме като с нормални!?!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на Qnchety
    Еми както с нормални хора. Все пак те какво да виновни че имат увреждания!!!

Да .. всички казват като нормални хора -това е ясно. Обаче замисляли ли сте се дали вие наистина се отнасяте по този начин. Съдейки по себе си мога да кажа, че хора с увреждания ме плашат. Чувствам ги по-различни от мен.. не мога да ги възприема. Не ме влече идеята да видя някой такъв и да отида да се запозная с него. Знам, че не са виновни, не ги съдя.. винаги казвам, че ги приемам... но не мога да си представя да имам някакъв контакт с такива хора.
    По темата веднъж като пътувах в автобуса гръпичка "хора с увреждания се качиха". Ами .. нали по принцип би трябвало да са тихи и затворени. Две от момчетата най-брутално обарваха приятелката си. Накрая се напсуваха. Е това направо ми промени представите за света.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Ами .. нали по принцип би трябвало да са тихи и затворени. Две от момчетата най-брутално обарваха приятелката си. Накрая се напсуваха. Е това направо ми промени представите за света.
    i po kakvo sydi6 4e trqbva da sa tihi i zatvoreni!te sa kato vsi4ki nas,ne sa po-razli4ni
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от radito
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Ами .. нали по принцип би трябвало да са тихи и затворени. Две от момчетата най-брутално обарваха приятелката си. Накрая се напсуваха. Е това направо ми промени представите за света.
    i po kakvo sydi6 4e trqbva da sa tihi i zatvoreni!te sa kato vsi4ki nas,ne sa po-razli4ni
    Абсолютно в моя випуск има 1 момче мисля че е с детски паралич е нема такъф пич пие си забавлява си се... само трябва да му помагат по стълбите да речем и брат му го кара(който е такъф сладур...но това не е по темата
    )

Ами с такова впечетление съм останала. А в случая бяха с умствени увреждания хората и някак си .. не знам. Мисля че не беше най-подходящото държание за автобус. Аз останах като гръмната .. доста се учудих, не знам други как биха реагирали.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Еми не мисля,че са по-различни.Бих се държала както със всички,може би само малко по-внимателно,защото съм доста груба понякога,а не искам да обидя някой без да искам.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Фен
    Град
    Belene
    Не бива да им се подиграваме, защото е много гадно някой да ти се подиграва за твой недостатък.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Като с равнопоставени .. не трябва да им показваме, че те са с нещо по-различни от нас, не трябва да ги съжаляваме ..., защото това хич не им е приятно ... те искат да са като всички останали и го заслужават
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    За съжаление 90% от тези деца са абсолютно изолирани от обществото.
    Държавата не им е осигурила никакви удобства, а и самите ние се отнасяме отвратително с различните...
    Много е тъжно, как тези деца са откъснати от връсниците си...
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Държавата не им е осигурила никакви удобства, а и самите ние се отнасяме отвратително с различните...
    Мдам...така е....но не трябва това е имат някакфи недостатъци не ги прави други..те са хора живи същества..и те имат право да живеят...но никой не се съобразява с тях...секи се мисли за нещо повече от тях..но не е така....и те са хора...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    S tqh trqbva da se darjim kakto s na6ite priqteli spored men .Te ne sa ne6to po-razli4no ot nas i te sa hora i te imta pravo na jivot i priqteli,ni6to 4e imat problemi.Az li4no imam takav priqtel otna4alo mi be6e gadno kato go vidqh i kato mi kaza 4e e s detski parali4,ma posle razbrah 4e toi e sa6tiq kato men ,kato vsi4ki ostanali hora na sveta.Vse pak te nqmat vina za tova koeto gi e spoletqlo.Az im pomagam kakto moga...vse pak sa hora,na6i priqteli sa...

В никакъв случай с пренебрежение, на тях само това им трябва и рухват!!! като с нормални хора, познавам хора с увреждания и сме добри приятели!!! Същите като нормалните хора са, нито са повече нито по малко от нормалните!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Като с равнопоставени .. не трябва да им показваме, че те са с нещо по-различни от нас, не трябва да ги съжаляваме ..., защото това хич не им е приятно ... те искат да са като всички останали и го заслужават
    На същото мнение съм.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами няма да им се подигравате защото вие знаете ли какво му е на един човек който неможе да живее така както всички живеят

real-girl
    Guest
    IStinata e,4e nikoi ne e vinoven za razli4iqta,koito ima..o6te pove4e,kogato sa na takava osnova-otkade ste tolkova sigurni,4e,nedai si boje,va6ite deca ne sa takiva..e-6e vi e priqtno li da gi deskriminirat i unijavat!? Ne,te sa hora,koito,naprotiv,se nujdaqt ot mnogo pove4e lubov,4rez koqto da mogat da se spravqt..za6toto mnogo e lesno da se prikazva,no drugo e da e na tvoi grab! sLAVA Bogu az i vsi4ki moi blizki i poiznati nqmat takiva problemi,no poznavam takiva deca i moga da kaja,4e te sa istinsko 4udo! Tezi,koito ne gi razbirat i othvarlqt,nqmat ni6to 4ove6ko v sebe si i ne zaslujavat ni6to! Zatova-badete 4ove4ni i proqvqvaite 4ove6ki ka4estva,za6toto,v kraina smetka,ste hora,nali? Nikoga ne se znae kakvo vi o4akva..badete dobri,za da vi se razdava dobro !

Фен
    Град
    София
    Като към хора с физически увреждания!

Голям фен
    Град
    Бургас
    както с тези без увреждания! нито по зле нито по добре!! защото те са си хора и не искат специално отношение.. не искат нито съжаление, нито ненавист.. искат да си бъдем себе си..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Estestveno vsichki kazvat 4e trqbva da se otnasqme s tqh kato s normalni hora,no dali vsichki v deistvitelnost se darjat taka?!Ne !
    Slu4valo mi se e da vijdam kak nqkakvi mom4eta se podigravat na momche,koeto fizi4eski ne e dobre... Naistina tova e ujasno!
    Kogato az sam v blizost do takav chovek nqkak si mi stava mnogo gadno,po4vam da go sajalqvam che toi edva li shte ima tova koeto imam az...v takiva momenti osaznavam,che nqmam ot kakvo da se oplakvam.
    No mi stava mnogo kofti shtom sam do takav chovek-naprimer nqkoi koito ne moje da hodi.Toi e tajen,zashtoto veroqtno nikoga nqma da prohodi,chuvstva se izoliran ot sveta Te ponasqt vsqka edna dori malka podigravka mnogo tejkoZatova trqbva da se otnasqme s tqh kato s palnocenni hora,zashtoto te sa takiva!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Трябва да мразим различните... Особено циганите!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Да, така е...и аз, съдейки по себе си, винаги като видя някой с неизлечими недъзи...и ми става така гадно и се опитвам да не ги гледам...и после 4-5часа си мисля за тях...и много ми се скапва настроението...като цяло психиката ми е много лабилна...и видя ли такъв човек....много зле ми става. Имам събрани пари...мисля, че в града ми има такъв дом за такива хора с увреждания...трябва да направя някакво дарение...от лятото си го мисля и КРАЙНО ВРЕМЕ Е !!!!!!!!!

Голям фен
    mi normalno kakto s vsi4ki ostanali az vinagi kato vidq nqkoi takf 4ovek i se postavqm na negovo mqsto i gledam da se otnasqm maksimalno nai-dobre

AMAN!

Голям фен
    vsi4ki sme ravni
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си