- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На море или планина?
Сега,когато е студено и идва ваканция,ако имахте възможност да избирате къде бихте предпочели да почивате?На красивата и прохладна планина...сред природата,или на някой от "вечногорещите" чужди плажов е извън Европа?![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
На планина![]()
Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!
Аз си имам море целогодишно и не смятам ходенете на море за почивка. За сметка на това страшно много обичам да ходя на планини. Ходя всяка година на планина и ща продължавам да ходя...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
На планина,естествено!Винаги си харесвал планината повече от морето...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ami mislq,4e za tazi temi4ka 6te vaji "Koi kakvoto nqma,tova iska". Zna4i az jiveq v planina,taka 4e mn qsno,4e izbiram more![]()
аз съм си морско 4едо.....давам глас за моренценцетоуу![]()
![]()
аз съм си на морето постояннозатова гласувах за планина
![]()
na more nqkude izvun stranata. .. mm super![]()
На моренце, моренцеее, моренцее лялялял с гаджетооо, малии как ми се ходи![]()
![]()
например в Испания
![]()
Е...и планина няма да откажа....напромер да караме ски...пак с него![]()
Ами на тези вечно горещи плажове на Европа.Просто не обичам много много да ходя на планина,а и ски не карам.
няма значение на планина или море ..само да е с приятели ! а тогава ако ще и в наи голямата мизерия да е ...не ми дреме !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
more more!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
На кръчма, а иначе сериозно в момента предпочитам планината.
Точно по таз тема си говоря в скайп с една съфорумка. И май планината повече ми харесва. Мисля таз година да не ходя на море![]()
Мекеке, мда говорим си![]()
аз искам малко планина, много моренце. Обаче въпреки всичко най-много предпочитам да ми е някфа жега в София. Просто си я обичам адски много, колкото и да е гнусна и давеща се в смог.
Saatana vittu perkele hate crew!
Попринцип обичам повече морето,обичам лятото,но зимата предпочитам да ходя на планина,но разбирасе не мърдам никаде без компанията![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
море юбер алес.
сигурно, ако живеех в някой морски град, щеше да е планина, ама не живея, така че си остава водътъ.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Планината планината...![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
много ясно,че на моренцетооо..А в коя държава?-амии и в БГ си е супер,но искам във Ницаа (Франция)![]()
f@nt@zi@
На мореееА на планина не бих отишла....мразяяя
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Хайде и аз да си дам мнението.Отдавна съм си мечтала да посетя някой от известните Алпийски курорти,особено в Швейцария.Така че ако някой ме покани...няма да се откажа СЪС СИГУРНОСТ!
![]()
А и нещо не мога да си представя през зимата да съм на плаж, дори и да е горещо там.![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Море
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Въпреки, че живея в планинска местност пак си предпочитам разходките в планината пред лежането на плажа ;] Днес дори ходихме в планината в една пещера много яко беше ;]
plajut, moreto , sinite vulni ....![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it