- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА нас и обичта ни към "МАТЕМАТИКАТА" в живота
Проблемът е двустранен. Няма как да не ви обиждат, ако вие ги обиждате. Не всички са прости и следят модата, познавам много хора, които не са такива. Да, познавам и пълни глупаци, точно такива чалгари, каквито вие описвате, но проблемът е, че вие понякога свеждате абсолютно всички под общ знаменател. А не трябва.Първоначално написано от exploitedteen
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Добре, де...Голяма работа, че влиза в някоя субкултура, харесало й е просто, да не си купува якето, за да не обиди някого ли?Първоначално написано от brain_stew
![]()
Пак взехме да се въртим в кръг. Аз ви казвам, че не можеш да определиш всички чалгари под общ знаменател, на което отговора е "те са тъпи"
Да се смея ли или да плача...
И ауууу, ама как не ги ибеши срам да се обличат с някакви неща, дето видиш ли са запазени само за определени хора...![]()
![]()
Живеем в свободна държава и всеки може да се облича както намери за добре и да си прави квато си иска прическа. Това е... Или го приемете, или продлжавайте да ревете колко сте онеправдани... И в двата случая едва ли на носещите тези дрехи и прически им пука.
Една мисъл много харесвам...
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите"
Много правилно...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами да - ето,ние живеем в свободна държава! Ако ти нанеса публична обида,можеш да ме съдиш - но не и ако те псувам на улицата! ако ти анеса телесна повреда - отговарям пред закона!
Обаче аз мога да си мразя всякой,както и имам право да подтиквам към подобна омраза. Даже и партия на този принцип мога да сонова - и не може да ми бъде октазана регистрация,дори устава да гласи: "Всеки член се заклва тържествено да мрази фешъна".
ПП:
Не се опитвайте да ме опровергаете,закона ми е на един клик - в АПИС![]()
НЕ ВСИЧКИ биха ти казали тъп пънкар. Не е така. Има много толерантни хора, не знам защо си такъв черногледПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Болшинството от чалгари не харесва да не бъде харесвано!Те просто са свикнали всички да им се радват на модерните дрешки и т.н.!Колкото и глупаво да ви звучи, факта, че некъв чалгар има пънкар на якето си, е проява на гавра с пънкарите!Не защото се носи от чалгар, а заради самата идея!Просто е гавра с пънкарите...но явно някои хора, не могат да разберат това!
Момчето не беше виновно, че на якето има пънкар, производителя е виновен...Просто някои хора не преценяват, когато правят нещо, не преценяват, че могат да обидят някого по този начин!
Бтв сетих се защо аджеба са били създадени Sex Pistols!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ама каква гавра с пънка? Харесало му на човека, взел си е! Голяма работа. Много навътре го приемате. Човекът ако иска и перо да си сложи на гъза, негов избор.
Първоначално написано от sherry
Пффф, сещаш се (предполагам, мязаш ми момиче с некво сиво вещество), че за някои хора пънка е нещо МНОГО ПОВЕЧЕ от музика!От политика!От субкултура!Това е същността на някои хора!По демоните, поне знам за кво става въпрос!Тва е сеедно тоя да си сложни разпнатия Иисус...тогава няма ли да се възмущавате?!За някои хора е същото!За някои хора, някой да каже "анархия!" без да е анархисте равно на обида на майка, познавам хора, които си ядат боя заради това!Даже съм спасявала една пикла от такава ситуация...сложила ми анархията на врата "Ти анархист ли си?"-"Ами не!Просто ме радва!"-"Ок!Ама като те набият не се сърди...." пет минути по-късно й направиха проблем за анархийката!
Но забравих, ти явно не можеш да вникнеш във факта, че е глупаво един чалгар да носи пънкар на гърба си, да си сложи гребен и т.н.щото иначе пънкарите са тъпи, ама изрусеното момченце кат си направи "аууу!къф е хубав!" и се пърха около него....
Чалгарите са тъпи!Блях!Анелия съкс!()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns