.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108
    Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Псуването си е израз на мнение, а нали имаме свобода на словото...
    на мен вече не ми прави впечатление, когато някой плюе по мен, но всеки има право на мнение...
    и аз имам право да го псувам...

всъщност аз псувам чалгарите, защото те се гаврят с пънковете...

Знаеш ли колко е гадно за мен да виждам всичките тези псевдо гребенчета, накъсани дънки с нашивки, блузки с надписи Me+punk=Funk и прочие...
    Ще ги псувам и пак ще им е малко, защото те се гаврят с моята култура и идентичност, като я преиначават и обезличават...
    Проблемът е двустранен. Няма как да не ви обиждат, ако вие ги обиждате. Не всички са прости и следят модата, познавам много хора, които не са такива. Да, познавам и пълни глупаци, точно такива чалгари, каквито вие описвате, но проблемът е, че вие понякога свеждате абсолютно всички под общ знаменател. А не трябва.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    exploitedteen, напомни ми как днеска се ядосах на едно момченце с якенце ДИЗЕЛ...на гърба му имаше пънкарче, или поне на такова приличаше, ама с гребен де, в профил...малее!ДИЗЕЛ са толкова пънкарски....баси!Как искаш да го ударя!Ядосвам се и какс е гаврят тея с красотата на гребена! Гелосват си боядисаните коси, праят гребен, без дори да се съобразят, че тва влиза в неква субкултура!Пфффф!
    Добре, де...Голяма работа, че влиза в някоя субкултура, харесало й е просто, да не си купува якето, за да не обиди някого ли?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Пак взехме да се въртим в кръг. Аз ви казвам, че не можеш да определиш всички чалгари под общ знаменател, на което отговора е "те са тъпи" Да се смея ли или да плача...

И ауууу, ама как не ги ибеши срам да се обличат с някакви неща, дето видиш ли са запазени само за определени хора...

Живеем в свободна държава и всеки може да се облича както намери за добре и да си прави квато си иска прическа. Това е... Или го приемете, или продлжавайте да ревете колко сте онеправдани... И в двата случая едва ли на носещите тези дрехи и прически им пука.
    Една мисъл много харесвам...
    "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите"
    Много правилно...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на quench
    Ами да - ето,ние живеем в свободна държава! Ако ти нанеса публична обида,можеш да ме съдиш - но не и ако те псувам на улицата! ако ти анеса телесна повреда - отговарям пред закона!

Обаче аз мога да си мразя всякой,както и имам право да подтиквам към подобна омраза. Даже и партия на този принцип мога да сонова - и не може да ми бъде октазана регистрация,дори устава да гласи: "Всеки член се заклва тържествено да мрази фешъна".

ПП:
    Не се опитвайте да ме опровергаете,закона ми е на един клик - в АПИС
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емииии като не им пука как се обличат, значи да се научат и да не им пука, че са слагани под общ знаменател и псувани...

Защото аз като вдигна гребена и веднага ще долети някоя бутилка (придружена с репликата: Ей са ти ебахме майката пънкарска) да го намачка, но на тях не им пука...
    ама ако някой каже "тъп чалгар" и вече започваме да говорим за необоснована агресия и нетолерантност...

чакайте все пак да си направя кефа... Тъпи чалгари!!!

ПП. Скандално... викайте Бтв...
    НЕ ВСИЧКИ биха ти казали тъп пънкар. Не е така. Има много толерантни хора, не знам защо си такъв черноглед

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Болшинството от чалгари не харесва да не бъде харесвано!Те просто са свикнали всички да им се радват на модерните дрешки и т.н.!Колкото и глупаво да ви звучи, факта, че некъв чалгар има пънкар на якето си, е проява на гавра с пънкарите!Не защото се носи от чалгар, а заради самата идея!Просто е гавра с пънкарите...но явно някои хора, не могат да разберат това!

Момчето не беше виновно, че на якето има пънкар, производителя е виновен...Просто някои хора не преценяват, когато правят нещо, не преценяват, че могат да обидят някого по този начин!

Бтв сетих се защо аджеба са били създадени Sex Pistols!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ама каква гавра с пънка? Харесало му на човека, взел си е! Голяма работа. Много навътре го приемате. Човекът ако иска и перо да си сложи на гъза, негов избор.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ама каква гавра с пънка? Харесало му на човека, взел си е! Голяма работа. Много навътре го приемате. Човекът ако иска и перо да си сложи на гъза, негов избор.
    Пффф, сещаш се (предполагам, мязаш ми момиче с некво сиво вещество), че за някои хора пънка е нещо МНОГО ПОВЕЧЕ от музика!От политика!От субкултура!Това е същността на някои хора!По демоните, поне знам за кво става въпрос!Тва е сеедно тоя да си сложни разпнатия Иисус...тогава няма ли да се възмущавате?!За някои хора е същото!За някои хора, някой да каже "анархия!" без да е анархисте равно на обида на майка, познавам хора, които си ядат боя заради това!Даже съм спасявала една пикла от такава ситуация...сложила ми анархията на врата "Ти анархист ли си?"-"Ами не!Просто ме радва!"-"Ок!Ама като те набият не се сърди...." пет минути по-късно й направиха проблем за анархийката!

Но забравих, ти явно не можеш да вникнеш във факта, че е глупаво един чалгар да носи пънкар на гърба си, да си сложи гребен и т.н.щото иначе пънкарите са тъпи, ама изрусеното момченце кат си направи "аууу!къф е хубав!" и се пърха около него....

Чалгарите са тъпи!Блях!Анелия съкс!( )
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си