.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ицо
    Guest

Когато стигнем до секса ми спада

Какво да правя, вече 2ри път се случва с приятелката ... по принцип нямам никакви проблеми, сврики работи, дори някой път дори и без да ме докосва ми става нямам проблеми с патлака, но стигне ли се до там да почна да слагам презерватива да и го вкарам и... заминава...

Guest
    bate impotenten si sori...dano namerish smisul da jiveesh vupreki tova

Guest
    сигурно точно тогава много се притесняваш spox vsi4ko ti e nared

Guest
    ne ve impotenten si ne go slushai toq ako ne mi vqrvash hodi na doktor da ti go kaje

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne ve impotenten si ne go slushai toq ako ne mi vqrvash hodi na doktor da ti go kaje
    аве ако беше импотентен нямаше да му става никога!!! просто притеснение ...

Re: Когато стигнем до секса ми спада

Цитирай Първоначално написано от ицо
    Какво да правя, вече 2ри път се случва с приятелката ... по принцип нямам никакви проблеми, сврики работи, дори някой път дори и без да ме докосва ми става нямам проблеми с патлака, но стигне ли се до там да почна да слагам презерватива да и го вкарам и... заминава...
    Може би си обратен
    Ако би бегали: да мрем по-добре!

Guest

Цитирай Първоначално написано от bisolini
    Може би си обратен
    бисолини,глупак си мойто момче
    човека иска помощ,а не да му се подиграват

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Lool, напълнихте темата с глупости за нула време ^^

Както и да е - едно е, че може да е от притеснение. Слагането на презерватива не е лесна работа, докато го натъкмиш възбудата ти отминава, а после като се шашнеш - съвсем омекваш. Затова, след като сложиш презерватива, продължете с любовната игра (обикновено в този момент момичето трябва да е по-активното, зависи от предпочитанията), докато не го усетиш твърд като скала и после давай!

Другото е, че някои презервативи са прекалено тесни (Durex, например). Аз лично си ги предпочитам такива, защото по-трудно се изхлъзват, позволяват по-груб контакт, действат като "пръстени" и т.н. и т.н. Но тесният презерватив пречи на ерекцията. Разходи се до аптеката, вземи си няколко марки - Durex, LifeStyle, Sportex, каквото ти хареса, и ги пробвай кои са ти удобни.

Цитирай Първоначално написано от bisolini
    Може би си обратен
    бисолини,глупак си мойто момче
    човека иска помощ,а не да му се подиграват
    Ми помогни му вместо да коментираш по-горните постове

глупак си мойто момче
    Не е хубаво да говориш така за баща си
    Ако би бегали: да мрем по-добре!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    mi..s moq priqtel izpolzvame glavno LifeStyle,zashtoto Durex mn mu stqgat i ponqkoga sme imali suhtiq problem kato tvoq ..otkakto minahme na LyfeStyle i az sum dovolna,toi e dovolen
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    bate impotenten si sori...dano namerish smisul da jiveesh vupreki tova
    stiga si ebaval choveka fe pufff deba lainoto mLaK AE
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest

Защо ти тря си го слагаш? Кажи и тя да ти го слага, по готино е \/ \/ \/ \/

Guest

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Защо ти тря си го слагаш? Кажи и тя да ти го слага, по готино е \/ \/ \/ \/
    a taka, tq trqq ti go slaga nali posle ti 6te i go sloji6 ^^

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен се притесняваш...

Да и според мен се притеснява!Виж наистина пробвай тя да ти го сложи и виж така ли ще е!
    Za sveta moje da si prosto edin chovek , no za edin chovek moje da si cialiia sviat

ссс
    Guest
    Ице,девствен си,познах ли Отпусни се и не мисли за секса и дали ще се изложиш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Lool, напълнихте темата с глупости за нула време ^^

Както и да е - едно е, че може да е от притеснение. Слагането на презерватива не е лесна работа, докато го натъкмиш възбудата ти отминава, а после като се шашнеш - съвсем омекваш. Затова, след като сложиш презерватива, продължете с любовната игра (обикновено в този момент момичето трябва да е по-активното, зависи от предпочитанията), докато не го усетиш твърд като скала и после давай!

Другото е, че някои презервативи са прекалено тесни (Durex, например). Аз лично си ги предпочитам такива, защото по-трудно се изхлъзват, позволяват по-груб контакт, действат като "пръстени" и т.н. и т.н. Но тесният презерватив пречи на ерекцията. Разходи се до аптеката, вземи си няколко марки - Durex, LifeStyle, Sportex, каквото ти хареса, и ги пробвай кои са ти удобни.
    И аз казвам така. Успокой се малко и всичко ще е на 6
    No love - no heart. No heart - no hurt.

Повече от фен
    dobre si e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си