- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато стигнем до секса ми спада
Какво да правя, вече 2ри път се случва с приятелката ... по принцип нямам никакви проблеми, сврики работи, дори някой път дори и без да ме докосва ми става нямам проблеми с патлака, но стигне ли се до там да почна да слагам презерватива да и го вкарам и... заминава...
bate impotenten si sori...dano namerish smisul da jiveesh vupreki tova
сигурно точно тогава много се притеснявашspox vsi4ko ti e nared
ne ve impotenten si ne go slushai toq ako ne mi vqrvash hodi na doktor da ti go kaje
аве ако беше импотентен нямаше да му става никога!!! просто притеснение ...Първоначално написано от Анонимко
Може би си обратенПървоначално написано от ицо
![]()
Ако би бегали: да мрем по-добре!
бисолини,глупак си мойто момчеПървоначално написано от bisolini
![]()
човека иска помощ,а не да му се подиграват![]()
Lool, напълнихте темата с глупости за нула време ^^
Както и да е - едно е, че може да е от притеснение. Слагането на презерватива не е лесна работа, докато го натъкмиш възбудата ти отминава, а после като се шашнеш - съвсем омекваш. Затова, след като сложиш презерватива, продължете с любовната игра (обикновено в този момент момичето трябва да е по-активното, зависи от предпочитанията), докато не го усетиш твърд като скала и после давай!
Другото е, че някои презервативи са прекалено тесни (Durex, например). Аз лично си ги предпочитам такива, защото по-трудно се изхлъзват, позволяват по-груб контакт, действат като "пръстени" и т.н. и т.н. Но тесният презерватив пречи на ерекцията. Разходи се до аптеката, вземи си няколко марки - Durex, LifeStyle, Sportex, каквото ти хареса, и ги пробвай кои са ти удобни.
Ми помогни му вместо да коментираш по-горните постовеПървоначално написано от Анонимко
Не е хубаво да говориш така за баща сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако би бегали: да мрем по-добре!
mi..s moq priqtel izpolzvame glavno LifeStyle,zashtoto Durex mn mu stqgat i ponqkoga sme imali suhtiq problem kato tvoq..otkakto minahme na LyfeStyle i az sum dovolna,toi e dovolen
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
stiga si ebaval choveka fe pufff deba lainoto mLaK AEПървоначално написано от Анонимко
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Защо ти тря си го слагаш? Кажи и тя да ти го слага, по готино е \Първоначално написано от ицо
/ \
/ \
/ \
/
a taka, tq trqq ti go slaga nali posle ti 6te i go sloji6 ^^Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Да и според мен се притеснява!Виж наистина пробвай тя да ти го сложи и виж така ли ще е!
Za sveta moje da si prosto edin chovek , no za edin chovek moje da si cialiia sviat
Ице,девствен си,познах лиОтпусни се и не мисли за секса и дали ще се изложиш
И аз казвам така. Успокой се малко и всичко ще е на 6Първоначално написано от shizzle
![]()
No love - no heart. No heart - no hurt.
dobre si e