- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ МАРКА КОМПЮТРИ СА НАЙ-ДОБРИ СПОРЕД ВАС
Това горе бях аз.
Не знам кой пентиум е само знам че е двуядрен процесор чич чирик да си ебе мамата.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Абе заплюх си аз един X1 и сега събирам от закуски. Е верно, не ми достигат няколко милиона, ама...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ползва търсачката.
Моя е сглабян всяка една част е различна марка![]()
Не е нужно да имам за да давам съвети на хората ОТ ЛИЧЕН ОПИТ!!!!Първоначално написано от TheNightRider
2т. системно
Брато на китайски ми говориш...![]()
2т. системно
Сори найстина съм тъп, ама незнаех, че имало марка компютри (като изключим dell)...
какъв компютър ще си вземеш зависи от това за какво ти е?... за игри, за офис, вместо печатна машина, просто искаш да слушаш музика и да гледаш филми... зависи за какво ти трябва. От това се определя и кое е най-доброто...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
[quote="TheNightRider"]Пентиум е нещо като мерцедеса на процесорите. А там разните китайски боклучета дето ми гги рекламирате са нещо като голфа на процесорите, създадени да си джиткате игрички и да изпушват от време на време ама тва е нормално.Първоначално написано от Amayo
![]()
2т. системно
Вие се кефете на AMD
Аз искам е такъв Intel
Core 2 Extreme QX6700, Quad-core, 2.66GHz, LGA775, BOX : 2264.98 лв.
Или : P D 950 DUAL CORE, 3.4Ghz, LGA775, BOX : 453.00 лв.
Първоначално написано от Crafter
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Въобще не отивай натам, че до тука няколко грешки направиПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Ползва търсачката.
Ооооооо необразовани чада мои (TheNightRider го изключваме от това обръщение) и вашият ден ще доиде, и невежеството ще си отиде, но този ден е далееееече, далеееече
Леле така не се бях смял от много време насам! Каква марка компютър питалеле смехххх смееххх
![]()
![]()
![]()
А отностно Intel и AMD, аз на AMD хич не съм фен ама хич, може и да имат добри процесори пичовете, аз съм на принципа що е AMD - бегаиййАз съм с Core 2 Duo, само че моето е mobile (кадърните ще разберат какво имам предвид а за некадърните - това е процесор за лаптоп) на 1.66 GHz и работи като по вода! Нема проблем никакъв, за Pentium 4...
абе стават ама има къде къде по добри, за Pentium D - нищо не знам за това не споря.
На бач са ни дали едни лаптоп-и с Core 2 Solo - Пак работи като пушка - никакъв проблем.
А за AMD - последно гледах некъв як модел 64 битов процесор, но беше с 512 KB L2 cache- (Celeron M има 1MB)
Аре пич и си взими компютър с марка - Proview, хем очите ти ще придобият приятно червен цвят като на алкохолик, хем след некои ден и 3-та ръка ще ти израсте и тем подобни нови органи.
Еми тва е истината. На бащата на лаптопа също му е хард кор дуо.Първоначално написано от naikki
2т. системно
P4 беше мъртво роден с прословутия NetBurst.......който не оказа кой знае какъв напредък спрямо GTL+.......(прочети малко за Pentium M, който е предшественика на C2D, и ще разбереш защо P3@1500 размазва P4@2000 и защо първите вървят все още по $90 втора ръка), а D серията си е чисто и просто 2 ядра Р4 в един корпус.....и това че 9хх носиха много на клок.Първоначално написано от naikki
Ползва търсачката.
Много тежко мнение. И на мен Мерцедес много ми се нравят, стопляш ли? Най-лесно е да посочиш комерсиалното и доказаното, а след това да се направиш на разбирач. Има една малка разлика между AMD и Intel. Каква е тя? Ами, цената, драги ми смехурко. Ако продължаваш да твърдиш, че те не могат да бъдат съпоставени съответно, като цена/производителност само кажи да ти пусна линк и да прочетеш - нещо, което явно не си правил.Първоначално написано от naikki
He who runs with aggression walks with no dignity
В темата не се пита коe има най добро съотношение цена/качество. Просто кое е най доброто.Първоначално написано от Crafter
2т. системно
Драги ми тъпакоПървоначално написано от Crafter
недеи ми казва че не съм чел, защото аз колко съм прочел за компютрите ти не си виждал толкова книги накуп никога, но не са били по темата - лайната AMD или Intel, сещаш ли се, че които има пари отива и взима Intel, било то Pentium или Core/Core 2 и така натам, а който няма отива и взима AMD-то и започва с overclock-а
Бачкам в IBM, дали сам ли лаптоп с процесор Core 2 Solo, Всички настолни компютри там са с Pentium 4 HT, наи старите ни лаптоп-и там са с Pentium M, е питам аз, защо такава богата, голяма американска компания която сигурно няма пари е предпочела процесорите на Intel - защото са по-добри тъпако.
Аре ходи са clock-ни с още 50MHz процесора и дръж кутията отворена, за да се провертрява, че иначе ще изпуши...тъпак
Аре ходи лягаи
![]()
ABC са най-яките,препоръчвам ти
каквото и да си говорим...aple е най-добрата марка...ама понеже....адски малко са хората,които могат да си го позволят...сглобен компютър е най-добре...Lg е добра марка..записвачка...и дбд устройство...
Първо пише се Apple с 2 р-та...Ти кога за последно работи с МАС бе? От къде знаеш че Apple имат най-добрите компютри?Първоначално написано от BeBencEto
ахахахахахаха абе момче/момиче преди да напишеш нещо адски тъпо се поинтересувай поне малко, Mini mac започват от 599 долара, което ще рече не повече от всеки "нормален" компютър, Apple лаптоп-ите започват от 1099 долара...което е също толкова скъпо колкото всеки друг лаптоп. Това че ти си гледал филма "Хакери" 3 пъти тая седмица не означава Аррle имат най-добрите PC-та и много ми е интересно от де го измисли това че били "адски скъпи"Първоначално написано от BeBencEto
Вземи поразгледай малко
www.apple.com и после говори глупости
Всеки един компютър е зглобен.....Първоначално написано от BeBencEto
пак правописна грешка, но не съм даскалица по Родна реч че да те поправям, на всеки се случваПървоначално написано от BeBencEto
но все пак държа да го отбележа
а това че твоята записвачка е LG не означава че са най-добрите, просто са евтини и ги слагат на повечето компютри
това обаче не означава че не са добри, а просто че има и по-добри от тях.
От целия ти пост разбрахме че нито една дума от него не е вярна, така че пътувай!