.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Sofia

Изсветляване на косата с маски с лимон и лайка

Искам да попитам по-вещите как точно става процедурата, защото на някои места казат, че лимона и лайката трябва да се смесят, а на други да се ползват едно след друго, освен това маската отмива ли се, преди или след шампоана се слага, задължително ли е да се стои на слънце за да може да се изсветли косата и т.н. Ако може да ми обясните по-подробно. Аз лично имам светло-кафява коса и искам да си я изсветля с 1-2 тона, а не искам да я увреждам допълнително с бои - пресата на този етап ми е достатъчна. Също след колко време може да има видим ефект?

П.П. Чувала съм за шампоани с лайка, които изсветляват. Има ли ефект от тях и също ако може да ме ориентирате за марки, цени и т.н.

Град
    sofiq

spoko

ei macka spoko-moje6 da si q izsvetli6.za limona ne sam 4uvala ma za laikata sam sigurnaaaaaaaa.zna4i trqbva da si izmie6 kosata s mnogo silen 4ai ot laika (moje i na paket4eta).prosto si pravi6 obiknoven 4ai ma mnogo golqmo koli4estvo i mn koncentriran,i se izmiva6 s nego.nqma zna4enie koga-pr ili sled 6ampoana.moje i prosto taka-da se namokrq6 s toq 4ai vs den za 1 sedmica.a posle za da zapazi6 efekta se mii s 6ampoan za svetla kosa s ekstrrakt ot laika-ima edin xubav na sunsilk
    nowhere to go but up

tova laikovo 4ai4e mn li izsvetlqva kosata ili prosto savsem leko 4e tq moita kosa e svetla g/d i bih q osvetlila o6te malko ma ne iskam da stavam rusa...
    f*ck off!

adriana _limaaaaaaaaaaaa
    Guest

spoko

ne be spoks nqma da stane 4ak rusa prosto 6e se izsvetli,ne se pritesnqvai :P

а възможно ли е някак и черното да се изсветли

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    а възможно ли е някак и черното да се изсветли
    oswen s boq.. nesmqtam che ima nachin
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

xaxo xixi
    Guest

i 4ernata moje

i 4ernata kosa moje da se izsvetli pak s toq 4ai ot laika ma nqma da stane svetlo kestenqva 4ak.prosto 6e stane malko po svetla ma efekta nz dali 6e e sa6tiq.nz...ma probvai vse pak.uspex

ami s kyna - mn dobre se polu4ava a i kynata podhranva kosata taka 4e probvai!

Супер фен
    Кана-чушки!Според мене иди си направи кичури руси и от матирането след това ще ти се промени целия цвят на косата..а ако искаш още по-светла си купи руса боя и готово!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Az iskam da vi pitam dali ako si izmiq kosata s po-golqm koncentrat ot 4ai ot laika,dali nqma da mio stane nqkakva jalta kosata?
    Ot tova mnogo se strahuvam!
    Kajete pls!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Супер фен
    Абе хораааа кви са тия глупости..чайове,лайки нз си кво..купете си боя кат толко искате да ви е светла косата и няа да берете грижа толко
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ama moita kosa si e rusa!
    Az ne iskam da q izsvetlqvam,a prosto da si pod4ertaq rusoqt cvqt!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Супер фен
    pod4ertavane na rusa kosa?! ..da vi imam i problemite

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    От лайката се добива повече меден цвят,с леко рижав отенък.Иначе изобщо не вреди,даже е супер полезно.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    С лайна съм чувал че става-мажеш се и стойш докато изсъхнат!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    стига си мрънкала ма

Guest
    a sled kato se poleete s toq 4ai ot laika posle otmivate li go ili?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    оф не ми е ясно като пишете в темата не четете ли от коя година е ебаси !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    стига си мрънкала ма
    abe ey parcal ne6tasten stiga si mrankal ti ne vijda6 li otkoga e mnenieto ma kyorava putko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си