.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    holly
    Guest

Moderated:Когато правим секс не изпитвам удоволствие

Nadqvam se da ne se smeete za6toto vseki 4ovek ima ne6ta koito ne znae... a moq problem e 4e kogato pravim sex s priqtelq mi ne izpitvam udovolstvie, mislq si za vazbujda6ti ne6ta vazbujdam se no ne izpitvam udovolstvie a da ne govorim 4e izob6to ne moga da stigna do orgazum tova e napravo izkliu4eno.Pravili sme go do sega 3/4 puti nz dali e ot tova...izpolzvali sme i krem4e za ovlajnqvane za6toto me e bolqlo...no ne mislq 4e e v nego problema. Ako se zadovolqvam sama moga da svur6a...no puk ne mislq 4e problema e v priqtelq mi...toi daje mnogo dobre se spravq...stranna rabota.Ako mojete da mi pomognete s udovolstvie 6te 4uq suvetite vi.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

На колко години си ?
    Не бързай.. пък приятеля ти може да не е много опитен, може да не си свикнала с твоя приятел - 3/4 пъти... е нищо

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Замисляла ли си се че може да е от позите които "използвате"? Пробвайте някоя с по-дълбоко проникване (примерно)

Повече от фен
    Problema e tam, 4e prosto qvno ne se otpuska6 dostatyu4no i ne se vyzbujda6 do max...ili prosto ne ti e hubavo s nego...a za orgazma...ne si sama...zavisi kolko ti e razvita 4uvstvitelnostta na polovata sistema...moje i 4ak na 20 primerno da polu4i6 za pyrvi pyt orgazym, moje i na 15-16...vsi4ko si zavisi ot organizma i ot partniora, no 6tom kazva6, 4e toi se spravq dobre...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    3/4 пъти... е нищо
    точно това е!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Кюстендил

pLioK

Ааз пък искам да знам едно нещо... Как момичето знае, че приятелят й се справя добре, след като тя нищо не усеща ?! странно...

Все пак... успех !
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Re: pLioK

Цитирай Първоначално написано от NASA
    Ааз пък искам да знам едно нещо... Как момичето знае, че приятелят й се справя добре, след като тя нищо не усеща ?! странно...

Все пак... успех !
    Винаги съм си задавал този въпрос - как може едно момче хем да се справя добре, хем момичето да не изпитва удоволствие! И винаги ме е било малко срам да питам, защото все пак става въпрос за любимия човек.

Guest
    ДЖИ ТОЧКА - G spot - G точка

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    ДЖИ ТОЧКА - G spot - G точка
    Умнияя-Дъ Ретърн! вярва в силата на G-точката! Дъ-дъ-дъ-дън!

Град
    Бургас!
    ъм..ем....къде е тая прословута джи точка,маафака?Щото все я срещам тая дума и си ма е малко срам да попитам...та..кво е туй джи точка и къде се намира?
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    по-добре да го правиш и да неизпитваш удоволствие от колкото да не го правиш и да изпитваш....
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Цитирай Първоначално написано от ачката
    по-добре да го правиш и да неизпитваш удоволствие от колкото да не го правиш и да изпитваш....
    кво беше тва че малко не му схванах смисъла

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^CekC_Cbc_Tpyn^
    ъм..ем....къде е тая прословута джи точка,маафака?Щото все я срещам тая дума и си ма е малко срам да попитам...та..кво е туй джи точка и къде се намира?
    Цитирам една от статиите в teenproblem.net: "на предната стена на влагалището, на разстояние приблизително 5 см от входа му". Можеш да я стимулираш се с един/два пръста (според пръстите ^^). И, естествено, с пенис. Най-често хората го описват като "копче за дреха", една издатинка е, която би трябвало да побърква момичето. Ама мисля, че много души прекалено я превъзнасят.

miloto_f
    Guest
    Ne burzai tolkova, mila.... I az bqx taka, kogato bqx pravila sex 3-4 puti, az sprqx na tozi broi, za6toto mislex 4e sledva6tite puti pak nqma da mi e priqtno. Edin den mi xrumna ideqta 4e moje bi ne use6tam udovolstvie ot tova 4e ne sum go pravila 4ak tolkova mnogo. Sled tova kato go napravix o6te 5-6 puti naistina mi stana gotino i izpitvax ujasno udovolstvie i sled tova iskax pak i pak.. i taka sledva6tite puti se poqvi i orgazum.. boje neveroqtno use6tane dano i pri teb e taka :P

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от ^CekC_Cbc_Tpyn^
    Цитирам една от статиите в teenproblem.net: "на предната стена на влагалището, на разстояние приблизително 5 см от входа му". Можеш да я стимулираш се с един/два пръста (според пръстите ^^). И, естествено, с пенис. Най-често хората го описват като "копче за дреха", една издатинка е, която би трябвало да побърква момичето. Ама мисля, че много души прекалено я превъзнасят.
    Тва с джи то4ката верно много се превъзнася. В пове4ето слу4аи много моми4ета им е по-хубаво да им стимулират клитора...

Робинята на Quench

holly
    Guest
    На колко години си ?
    Не бързай.. пък приятеля ти може да не е много опитен, може да не си свикнала с твоя приятел - 3/4 пъти... е нищо
    mi na 13 sam, s priqtelq mi sega i po princip ne izpitvam svrah udovolstvie. Vseki pat kogato me la6kat mi stava kofti 4e ne izpitvam udovolstvie. Kakvo da prawq ? Dali da polzvame prezervativ ? Ima edni s "bradavi4ki" deto praveli po-gotino 4uvstvo pri dvijenie ?

Фен
    Град
    City of Sofia
    НА 13 ?! БОЖЕЕЕЕЕЕ !

Ненормалница !
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

holly
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D M X
    НА 13 ?! БОЖЕЕЕЕЕЕ !

Ненормалница !

Nqma da mi darji6 takuv ton be gurel !
    1vo 6te si pravq kakvoto si iskam
    2ro - normalna sum za6toto si pravq kakvoto si iskam i ne se ograni4avam kato nqkoi hora tuk !
    Kone s kapaci ! Hod3te na selo da pasete patki !

Marked
    Guest
    ела при мен! аз ще жертвам моето ако трябва,та да ти дам удоволствие!

Мега фен Аватара на quench
    Да,бе,да - сигурно си някой 13-14 годишен чекиджия,който сика да блъска като бригадир,а?
    хехе,нещастници...

Мацка - ето така да ти поставим проблема - ако правиш статистическо проучване,за да е точно то,колко души трябва да запиташ? Не мисля,че са 3-4...

ПП: след 30-40-я път кажи дали проблема остава...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    City of Sofia
    Цитирай Първоначално написано от holly
    Цитирай Първоначално написано от D M X
    НА 13 ?! БОЖЕЕЕЕЕЕ !

Ненормалница !

Nqma da mi darji6 takuv ton be gurel !
    1vo 6te si pravq kakvoto si iskam
    2ro - normalna sum za6toto si pravq kakvoto si iskam i ne se ograni4avam kato nqkoi hora tuk !
    Kone s kapaci ! Hod3te na selo da pasete patki !
    Ходи си играй с децата на площадката пикло и не ни занимавай с глупости. За ква се мислиш ве?
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Град
    Бургас!
    Dali da polzvame prezervativ ? Ima edni s "bradavi4ki" deto praveli po-gotino 4uvstvo pri dvijenie ?
    Виж ,мила моя,ТИ НЕ ИЗПОЛЗВАШ ЛИ ПРЕЗЕРВАТИВ??!?!?!?!?И въпросът ми няма нищо общо с това дали си прайш квот си искаш или не.
    1.По дяволите,та ти си на 13!Омфг,то тва днешното поколение 13 годишни^^ са по опитни от майките си...
    2.И ако не използваш кондом,се вземи в ръце!!!Щото мисля че не искаш да ти тече гной от ануса или пък да имаш разни сърбежи и така нататък....
    3.На колко години е приятелят ти?????
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Guest

mishok

Хората правилно ти отговориха , точката се намира 5см наватре ,намери си приятел на който хуя да е дълъг поне толкова

kurvi mrete
    Guest
    Abe na maika ti putkaqta kak 6te izpitvash udovolstvie kato si sigurnop nekoe typo hlape na 11-12 godini !?!?!?!? ti ne znaesh ebe li ti se pikae li ti se hodi se gy4i s batkovcite ! Aide umirai trudno !!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от holly
    На колко години си ?
    mi na 13 sam, s priqtelq mi sega i po princip ne izpitvam svrah udovolstvie. Vseki pat kogato me la6kat mi stava kofti 4e ne izpitvam udovolstvie. Kakvo da prawq ? Dali da polzvame prezervativ ? Ima edni s "bradavi4ki" deto praveli po-gotino 4uvstvo pri dvijenie ?
    Hora naprazno ste se izforsirali, tova ne e momi4eto. koeto e pusnalo temata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си