И аз да се изкажа... Аз пуша трева от около 2 години и не мисля че се затъпява от това...напротив-кара те да осъзнаеш някои неща от живота и те прави по добър.Напълно съм съгласна ,че е важно с какви user-i се събереш...щото има някои големи циклежи,дебили и пропаднали...тн. И е научно доказано ,че цигарите са по-вредни от марихуаната-потърсете! Не мисля че е нужно тези които пафкат коз да се окачествяват като глупави и без цел в живота---всичко зависи от вас.Не исках да се отклонявам ама...се издразних честно казано....ахеахехахеха култувата реплика беше ,че от джоинта се минава и на по твърдо...аехахеха братлеее..който и да беше там-образовай се и не говори глупости.Тия твърдения биха били смешни ж очите на един средно интелигентен човек.ма няа значка.Многобройните изследвания на редовни пушачи не са забелязали статистически значими нарушения на интелектуалните им възможности. Нещо повече, в целия свят има блестящи студенти, учени, преуспяващи бизнесмени и хора на изкуството, които потребяват трева. Естествено има определени дроги - транквилизатори, барбитурати и т.н. - които наистина подтискат способностите на ума, но марихуаната определено не е сред тях.
Освен това, затъпяването може да бъде резултат единствено от недостатъчната употреба на учебници, книги и интернет, а не на употребата на дроги. Естествено, ако някой посвещава цялото си време на пушене на трева, пиене на алкохол или в крайна сметка на каквато и да е неинтелектуална дейност, не може да очаква да развие умствените си способности, а по-скоро напротив.
А за автора на темата... успокой се.Просто си внушаваш.нищо ти нямал.При толкова рядка употреба е изключено да са възникнали странични ефекти.