.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    раздвоена
    Guest

нимфоманка или просто курва..???

Тя жена която харесва секса......не не просто харесва а испитва непреодолима жажда за сексуално преживяване....с различни мъже.....може би не заради мъжете като броика или трупане на "опит"...а за това за6тото няма постоянен партниор които да задоволява неините желания и остри нужди за секс.....тя е жена с ограничено морално поведение......липсата на 4овек до нея които да я оби4а и пази ,я превръщат в сексуален хищник....и все пак дори имала го този човек отново прекрачила граница...испитала нужда и вместо мъжете да се възползват от нея става обратно...дали просто не умее да отказва..????
    Дали вместо факта че има които пожелае става така че които я желае я има.....
    Дали е болест или деиства на принципа на мъжете или просто за нея секса е незаменимата наслада.............???
    Г.И....18год.[/b]

Emi mislia,4e si taka da se kaje ''NIMFOMANKA'' razbirase si minala i prez kurvite,a majete nqma za kvo da gi vini6 te sa si takiva si4ki sa ednakvi do su6t vajnoto e 4e ne go pravi6 s jeni ''

раздвоена
    Guest
    а понятието само по себеси съществъва да.......но каква всъщност е разликата от нимфоманката и курвата....къде е границата.......и кога се преминава

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от раздвоена
    а понятието само по себеси съществъва да.......но каква всъщност е разликата от нимфоманката и курвата....къде е границата.......и кога се преминава
    Що бе,по спокойно,няма нищо лошо в това да се чукаш здраво

Guest
    дали моето морално ограничение е комплекс на останалите...или тоест аз ли съм морално ограничена или опрекващите ме са консервативни хорица за които подобно поведение е присъщо само за леките жени....

Супер фен
    Тва е мечтата на квартала. Деба щоо трябваше да се местя в културно средище
    2т. системно

Град
    Plovdiv
    Раздвоена,я кажи от кой град си?

Само аз ли така си мисля или Нимфонка е по-културното название на курва /двете са синоними/

Град
    Plovdiv
    Абе хайде стига глупости,момичето се ебе като за световно,това е много добре

раздвоена
    Guest
    ......като за свтовно....4ак пък......но проблема е там че под въздеиствието на наркотици и алкохол всичко става неизбежно и желанието става3,5,8 пъти по -голямо.......

......като за свтовно....4ак пък......но проблема е там че под въздеиствието на наркотици и алкохол всичко става неизбежно и желанието става3,5,8 пъти по -голямо.......
    Това намек да ти вземем алкохол ли беше

her friend
    Guest
    не намек за кантар амфетамини shitz nqaa smisal se tormozite s 4yvsdi problemi............mackata iska kompetentno mnenie .......a ne nqkvi...glypawi ebavki jenkata ima problem...da we 6to trqaa si go re6ava v nqkvi glypavi forymi i da se ynijava sexa si e sex vkraona smetka teq det si imat mom4ence do sebe si da sedqt i da se gy6kat teq det nqaat vyzmojnost 6tot zaobikalq6tite horas sa....kak da kaja .......ako ima izob6to ako izob6to ve4e sy6testvyva liubovta obi4aite se i q pazete teq det q namat pone mogat da idat v nqkoi klyb da se zabavlqvat puk na sytrinta vij prespala do podhodq6tiq...

Фен
    Град
    Свищов
    Ами може бие е само период от твоя живот и с възрастта ще го надделееш

Голям фен
    Град
    :)
    Първо да кажа разликата според мен - нимфоманкат обича секса във всеки един вариянт (което е изпълнимо с един човек). А курвата не обича да пробва възможностите си с един човек, а възможностите на много хора. От прочетеното останах с впечАТлението за второто

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Nimfetka
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Мега фен Аватара на quench
    Ти си нимфоманка. Намери си човек,към който да си 100% открита като книга - споделяй с него,за да освободиш напежението,което е породоило това ти състояние. Нимфоманката не се ражда - нещо,дори може да не си го ипитала,а да си го наблюдвала,е накарало писхиката ти да се измени. Трябва да изхвърлиш това напрежение,иначе следващата стъпка ще е маниаклана депресия - а ти не желаеш да знаеш какво е тя в действителност...
    Не ти трябва психолог,а приятел. А ако този приятел е интимен с теб и не се възползва от теб,ще ти е още по-добре!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

според мен наистина си нимфоманка
    и според разликата м/у курва и нимфоманка е че курвата се чука с мн хора не защото толкова много тя го иска а защото иска другите да знаят че тя може да има който си поиска,докато нимфоманките се нуждаят от секс
    поне тва е моето мнение

Мега фен Аватара на quench
    Нимфоманката не се нуждае от секс - това е начин съзнанието й да се изпикае върху света и обществото. Това е като да знаеш,че си алкохолик,но да продължаваш да пиеш,за да забравиш,че пиеш...
    Затова казвам да замести тази нужда със стабилна приятелска връзка,докато не е затънала още...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми на това му се вика нимфоманка

Град
    Kozloduy
    нито нимфоманка нито курва..тя е ФЕНОМЕН
    )
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Guest
    Само ми кажи къде се намира тая

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Според мен "к*рва" е начин на мислене и поведение, тези момичета, така наречените "к*рви" избиват някакъв комплекс.Когато един мъж е с тях(спи с тях) по някакъв начин им вдига самочувствието и ги кара да се чувстват желани.Доколкото "нимфоманката"- това вече се смята за болестно състояние.Или пък просто при теб е някакъв временен перод това..

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Според мен си е чиста нимфоманка мацката. И щом я кефи, лошо нема

Guest

Re: нимфоманка или просто курва..???

Тя жена която харесва секса......не не просто харесва а испитва непреодолима жажда за сексуално преживяване....с различни мъже.....може би не заради мъжете като броика или трупане на "опит"...а за това за6тото няма постоянен партниор които да задоволява неините желания и остри нужди за секс.....тя е жена с ограничено морално поведение......липсата на 4овек до нея които да я оби4а и пази ,я превръщат в сексуален хищник....и все пак дори имала го този човек отново прекрачила граница...испитала нужда и вместо мъжете да се възползват от нея става обратно...дали просто не умее да отказва..????
    Дали вместо факта че има които пожелае става така че които я желае я има.....
    Дали е болест или деиства на принципа на мъжете или просто за нея секса е незаменимата наслада.............???
    Г.И....18год.[/b]
    Нимфоманка си

Град
    Balgaria
    Ne sam imal takav problem zashtoto sam maz ama chestno kazano ne ti zavizdam.Nimfomankata prosto ne moze da bade zadovolena.Tam triabva oshte i oshte,i oshte....Problemat e che niama reshenie kakvoto i da si govorim niakoi veche e gubesht.Ne znam dali ne e kasno za saveti/pak i te edva li shte badat oceneni zashtoto sa bezplatni/.No moze pone da se probva da se slozi niakakav red.Ne govoria za grafik ot ponedelnik do nedelia - koi i koga.Govoria za red ne mezdu krakata a v mezduushnoto prostranstvo.Dali pak malko po-veche volia niama da pomogne?
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си