- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Искам съвети от момичетата
Смятам да правя онлайн игра и искам съвети от момичетата на каква тема да е, защото всички български онлай игри са по момчешки а аз не искам момичетата да се чувстват пренебрегнати.
emi da nai veroqtno za nekfi fashon ne6ta 6te se kefat pove4eto momi4eta. ne 4e az ne sam momi4e ma ne bih kazala 4e liubimite mi ne6ta sa drehi pri4eski i grimove predpo4itam po mom4e6kite ne6ta kato boi strelbi KOLI!!! i tn abe nz ne se 4uvstavm prenebregnata
NO 1 dobra ideika da e ne6to izpalneno s optimizam i s po malko smart![]()
MU ...L2![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Направи ли вече играта да я видим?
Опа ама ти днеска си питала. Извинявам се като я направиш съобщи да я видим
E az sum momiche ama se kefq na nekfi takiva igr deto poprincip momchetata gi play povecheNaprimer "legenda za zeleniq drakon" ili tfa novoto..bitka mnogo sa dobri
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ideqta s barbite naistina e mn dobra hahah![]()
Ами обличане,гримиране и такива работи,ето два сайта,в които има такива неща
http://www.stardoll.com
http://www.i-dressup.com/
Stiga be hora...kakvi barbita...kakvo grimirane.Ne6to sredno mejdu L2 i Mu napravi....zareji tezi barbita![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
пфф още нищу не съм измислил чакам още идей.
Аз не мога да направя нещу между Му и Лайнейдж защото пиша на PHP и Flash а не разбирам от C и OpenGL
mi tva e dobra ideq ama nali za tva ve4e si ima saitoveПървоначално написано от Анонимко
![]()
az predlagam da napravi6 nqkva igra ama ne6o svurzano s piercing ili puk nqkakuv virtualen doma6en liubimec,nm ti kvoto izbere6 i moje6![]()
отсега ти казвам губиш си времетоПървоначално написано от d3s0
игра не се прави от днес за утре![]()
о нощенПървоначално написано от TheNightRider
![]()
епа така е![]()
ем къде?Първоначално написано от d3s0
Значи имаше един сайт ам... ще се сетя след 5-10 мин... а да: gaiaonline.com
е там го разгледай, 100% ще има желаещи и то момичета от всякаква възрастова група. /е... нали от тази лигава страна наречена "розово барби"/ ти иначе какви момичета можеш да привлечеш?![]()
Don't hate me, I'm just blind.
of shtql da prawi online igra maleee ti wuobshte razbirash li neshto ot C++ ?
I will be back soon enough !
Според мен играта ще се играе повече, ако е нещо интересно, независимо дали е повече за момчета...абе то много от момичетата играят от тези игри..така че няма смисъл да е нещо "розово"...дай малко тръпка да има....![]()
~ Saska ~
"О нощен"?!WTF?!?! (някой ще бъде ебаван хахахаха!)Първоначално написано от DevilMayСry
важното е кръв да има в играта бее...мозъци, черва разпиляни навсякъде...троли дет трошат кости на брашно и си правят супи от очите ни...малки оркчета да обругават млади елфически принцеси...насилие, кръв и мазохизъм!мухахаххааха!(не сериозно..кви са тия кукли барбита некви розофки простотийки!Сестра ми дет е на 8 вече не влиза в тия сайтове!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Az li4no mnogo obi4am priklu4enski igri4kiv koito ima niva i nqkvi takiva ne6ta, trepe6 tam.. hodi6, prepqdstviq i nakraq minava6 nivoto i sledva6toto i t.n. e takiva arkadni igri4ki mnoooogo love
hahahha..
Мноого ми е интересно как ще я направиш тази онлине игра, това не е като да направиш една тава сладки....Айде като я направиш покажи я да я видим всички![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ние моми4етата харесваме традиционните игри и, поне, ли4но аз не смятам 4е има такова разграни4аване като моми4ешки-мом4ешки вси4ко е универсално![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
4esno kazano az mraza nqkfi takiva igri deto sa hiper tupi i nerealisti4ni bulfeet nekfi krabi putki maini ili nqkfi grozni izmisleni suzdaniq . nqkfa da ima po realni ne6ta .. mn zaviis na kakfa tematika 6te e igrata
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
да нещо като ЦСили Х3
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ima li nqkakav na4in da mi otgovorite dali ima ne6to za gremirane ili obi4ane i vaob6te kak se boravi s toq sai 4e nz![]()
![]()