- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много гадно се получи
Значи ето какво стана:
Наточили се бяхме и двамата искахме да станат нешата.Слага той презерватива и ще ме почва....и нз какво стана но не можа да го вкара шото презера много се хлъзгаше:/
"Показва" му той каде ше стават работите,ама тои се хлъзга нагоре-надолу и не става и не става....:/ Ко да праим?!С ръка ли да му помогне нз?!ХЕЛП
поредната тъпня която ме разсмива![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
е ко може да е нешо от сорта на " о не вкарай го някаде че ме е срам да го гледам!!" и момчето от притеснение да не можеПървоначално написано от MySel`f
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
чети темата за начинаещи ва девойкопък и този вашия проблем дори немога да си го представя
![]()
Чакай да го осмисляПървоначално написано от БурГаС_Girl
![]()
![]()
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Момичето имаше предвид че на приятеля и много му се хлъзгал презарватива![]()
амии хваща си го с ръка и го напъхва![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
axaxax ami pyrvo ti predlagam da navyr6i6 14,15 , 16 godini moje mi ito gaa da proa6 pak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Оффф... обрисувай си катерицата като мишена и го накрай да видиш колко е точен, ако се загледаш малко в темата , звучи сеедно педал я пише... ох тъпи работи !
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
I dvamata sme na po 17 prosto sme devstveni i ne sme mnoy naqsno i zatva taka se polu4ava.Nadqvah se na malko pomo6t ,no qvno nqma da q polu4aПървоначално написано от c0n7r0l
Mi kaji na priqtelqt si da si kupi po malak kondom moje da pomogne![]()
![]()
![]()
Някога мислила ли си какви може да са причинте?Първоначално написано от БурГаС_Girl
=D> =D>Първоначално написано от OMG_WTF
![]()
![]()
Робинята на Quench