hey hora gleite neska kvo mi napisa edna vuv edin sait za zapoznanstva..(nema da kai i tui tui tui) samo vijte

а бе, дупе (тва не е обида!!), да те питам теб, щото имам две съученички от твойта порода, ама не мога да вляза в съприкосновение с тях, щото могат да вземат да ми се обидят, пък аз не обичам да си развалям отношенията с хората.. така де.. по същество... защо си мислите, че слушате най-хубавата музика ?!? защо изобщо трябва вие да отсъждате коя е най-хубавата.. а замисляли ли сте се дали има такова нещо като `най-хубав стил музика` ?! за теб и за мен може да има, но не и глобално за всички.. въпрос на вкус.. на мен ми е обидно да видя някой да се нарече метъл или пънкар, защото се е облякъл като такъв.. Лорчето от моя клас голяма фенка на `емо` ама ако го чуе по радиото няма да може каже, че е емо, щото няма да може да види ква е прическата на изпълнителя - за нея тва е `красотата` на тоя стил, тя по друго не може да го отличи.. пфф... на тва му викам аз позьорщина!! научете се на малко толеранс, аз ли трябва да ви уча на тва?! слушайте музиката заради самата музика, изпълнението, красотата на хармонията, гениалността и виртуозността на изпълнителите и творците... във всеки стил се намира по нещо стойностно, тва че не ви допада е едно на ръка, проблемът е там, че вие не умеете да го различите.. ама щом не можете, не се правете на големите разбирачи и спрете да подписвате присъдите на тоз и на оня!!! не сте по-цъфнали и вързали от чалгарите и оная паплач, house-поклонниците, които слушат тази музика, само щото е модерно.. само се вижте големите пънкарчета колко смешно и тъпо пишете... да бъде глупав всеки умее, тва няма да те отличи от другите.. боже, написах цяло есе!! та мисълта ми е - на мен личи ли ми, че слушам Led ZeppeLin, MetaLLicA, MOTORHEAD, Pantera, AC/DC, Jimi Hendrix.......... ?!? не!! защото не ги слушам заради другите, а заради себе си!!! .... аз ли съм крива, или вие сте неосъзнати ?!?!?

i da vi kaja 4esno ve4e da si punkar ili nekuf takuf isipnqk mai 6e staa moda......ili prosto 6e se kopira vsi4ko ot vsi4ki...az kat poporasna malko pove4e 6e imam dva garderoba - edin s punkarski drehi i edin s po fa6en dre6ki"-tfa da sumite na edna ve4e poznata..... i nai tupoto be6e 4e se prai6e na punkarka(ama ne i li4e6e osobenno,samo tq si znai6e ) ....i samo za sravnenie ..prestavete si 4algarka s kecki ama ot 6irokite