- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е?
i az si padam po takav seks
dai si telefona da ti zvunna
emaila mi e simo255@abv.bg
да бе, да... ако си мислиш, че си първата... хах... и аз си падам по грубите неща, но по съвсем различни. даже пуснах тема. но имах приятел, които беше фетишист. на него му харесваше точно това - да го връзвам и т.н., и т.н. друг е въпроса, че той си беше и foot fetishist. та така... има си хора, на които и това им харесва. ти какво си мислиш? даже и общности си имат. само дето в България това се води срамно... хах... порови се малко из Интернет и ще видиш...) късмет!
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Направи си контролен изстрел в главата![]()
Много трудно ще откриеш такъв човек, за повечето хора това е извратено.
ТОВА Е ГНУСНОООООООО!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>> House Music <<<
за тебе е гнусно... има хора, които не го смятат за гнусно. повярвай ми... има и по-ужасни неща... колкото и странно да звучи...Първоначално написано от Insatiable
но съм донякъде съгласна, щото като гледам темата е малко измишльотина... ама карай![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
В някои от първите мнения по темата бяха пейстнали някакъв сайт е извинявайте ама ми се доповръща като го видях... Нестандартно мислене,нестандартни неща добре .. ама това е извратено наистина!
>>> House Music <<<
щом ти харевсва няма нищо лошо, просто е малко извратено, но няма смисъл да се променяш заради възгледите на останалите, както се казва за всеки влак си има пътници...