- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малката ни планетка...
Че той идва оттам...Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
e i tam puk nqma ni6to.ni rastitelnost ni jivot taka4e da si gledat rabotata golemite zvezdi i te ot zemqta si izglejdat malki
Хм, Pollux, Rigel, Betelgeuse, само Castor липсва :PPP
Ползва търсачката.
Звездата Антарес и планетата Юпитер може да са много,много пъти по-огромни от Земята,но нямат ресурсите за живот,хора,животински и растителен свят,каквито имаме ние на Земята![]()
Това още един път доказва,че не е важен размера и количеството,а КАЧЕСТВОТО.![]()
![]()
В момента Вселената се разширява с огромна скорост във всички страни. И то ускорява.
Екшуали черните дупки поглъщат с огромна скорост материата и се случва точно обратното - вселенета се свива..това е теория разбирасе ,но звучи доста достоверна..а я си представи колко е голяма цялата вселена?пр1ц неможеш
Слънцето ще избухне след 1019328312х19312 години така ,че няма нужда от паника..да на Марс е открита вода и наскоро се опитваха да сложат "водорасли" чрез ,който ще почне да се увеличава количеството кислород..незнам до къде да стигнали ,но процеса е наистина доста бавен..винаги сам се чудил след като слънцето гръмне и добре..ние ще се преместим на Марс..е хуу ама кой ще топли?Нали това слънце не е само няква ненужна бомба ..Въпреки сичко глупости според мен слънцето ще ни довърше преди да е избухнало (глобално затопляне,етк) и дори за много по-кратко време..Хората са егоисти..както и аз така ,че шанса да преодолеем покачването на окена е..НИЩОЖЕН..живи и здрави и си купете климатици..от топлото стават бръчки![]()
http://youtube.com/watch?v=w_Nm_bIG4tY
http://youtube.com/watch?v=2M5fOkT_aas
http://youtube.com/watch?v=Ne27cYIySgg
Мнението ви за тези пичове?
Какво правят тука?
Защо постоянно бягат, а не вземат да дойдат, да се запознаем?![]()
Пенчу,бате...
Слънцето ни най-вероятно няма да достигне до критична материя,за да се превърне в нова. По-скоро го очакват съдбини на пулсар - а тогава всичко живо в рамките на наща система ще получи големи дози алфа,бета и гама радиация,от които едва ли някой ще има полза. Но дотогава има три общи сценария:
1. Измислили сме космически кофчези или надсветлинен двигател и сме си били камшика...
2. Останали сме на Земята или в системата и сме се избили (или умрели по законите на еволюцията)
3. Останали сме на Земята или в системата и поемаме дозите радиация с пълни шепи.
Но хакуна матата - аз силно вярвам,че човечеството ще загине закономерно.
И тогава всички ще лапат мазния член на Тъмния Господар!
![]()
^по скоро ми се струва че ше лапаме патката на Рогатия,но да видим.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Вече губя вяра в Рогатия...още не ме е посетил, а съм му н авита кат пружинка!Първоначално написано от magesnik
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns