.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Кой рапър може да пее и има ли такъв изобщо?

Тъй де темата е провокирана от това, че рапърите попринцип не могат да пеят и нямат никакви гласови данни. И въпростът ми е в това кой рапър според вас има най-добри гласови данни и може да пее най-добре? Не говоря за рапиране, а за пеене има разлика.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Лично според мен най-добре вопитите си се справя Everlast. Тъй де нали човека пеел блус. Че даже има и награда "Грами" за най-добро рок изпълнение и носкоро даже го слушах по Зи-Рок.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Теб броим ли те? хах.. Генгста Генгста Прадъкшън дъ бест
    Иначе.. рап много не слушам,да не кажа въобще.. ии така де,не знам рапъри,които да 'пеят' ама то нали тва му е уникалното на рапа - да се 'рапира',а не да се пее.. оф незнам,тъмна Индия ми е
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда определено ти е тъмна Индия...

Ам то имаше вече такава тема...И за Евърласт съм съгласна..бааси гласа честно...Уош брим ли го?може да не става за емси ама як пее...Руутс Манува ме кефи...
    Иначе доста биха се оправили с пеенет ама рядк пробват...

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм чувала рапър да пее много много,за това и не мога да кажа.Но рапа го слушат заради текстовете,а не заради това,кой рапър може да пее.Но и аз съм се чудила като теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Че то рапа изисква ли някаква специална вокална техника и т.н.?! Там е повече речитативно-декламационна техника, не толкова вокална, сякаш в това се състои основната характеристика на този стил?!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Че то рапа изисква ли някаква специална вокална техника и т.н.?! Там е повече речитативно-декламационна техника, не толкова вокална, сякаш в това се състои основната характеристика на този стил?!
    Ами май да. Но аз и затова питам. Въпреки че рапът не го изисква питам сперед вас кои имат гласовите данни...

Jamalska - Руутс Манав го чувам за първи път, а този Уош МС българин ли е?

Ех прити,
    мен не ме бройте. Отказах се в опите си да ставам ГенгстЪ Метъл... Иначе оная тема с рап текстовете е една от любимите ми (благодарение на Бебенцето)...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    уош

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Стига бе.. Уош е много добър рапър, но да тръгне да пее нещо друго.. бегай Той е добър само в това, че реди римите като картечница.. к'во толкова специално има в гласа?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Нека да видя някой да изкара мощния рев на Фифти сент мъдъ-фъкъссс.
    2т. системно

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Нека да видя някой да изкара мощния рев на Фифти сент мъдъ-фъкъссс.
    Ииии това ме израдва ^^ ......сега ако някой подкрепи и добрия стар Маршъл (Мадърс) ....или по точно М&М или както всички знаете-Еминем....

Mystikal )
    I will be back soon enough !

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    xaxa mnoy me murzi daje ne pro4etah kvo si pisal/a..... samo zaglavieto...i 6te ti otg.-mi nema rapar koito moi da pei...vsi4ki znaqt samo "Ъ"ЪЪЪЪ"ЪЪЪ" i tfaaaa eee
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    xaxa mnoy me murzi daje ne pro4etah kvo si pisal/a..... samo zaglavieto...i 6te ti otg.-mi nema rapar koito moi da pei...vsi4ki znaqt samo "Ъ"ЪЪЪЪ"ЪЪЪ" i tfaaaa eee
    ето го отговора

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си