.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Лизнае

Guest

Лизнае

Момичета какво удоволствие ви доставя да ви лижат по голяма от стандартния секс или предпочитате без лизане?

Голям фен
    Лизането си е лизане секса си е секс между двете според мен поне неможе да търсим връзка ! Пък и по мое мнение , стандартното чукане по им допада ........... много са ми разказвали и определено колкото и да си добър с език , това е (и ще остане) само началото на 1 секс !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest
    v nachaloto za vazbuda e mn gotino,no zapoche li si sexa az si go predpochtam,Vse edno da pravish svirka na momche i na momicheto da mu e gotino !?!??! kade e smisala!?

Зависи от лизането и от човека който ти го прави но според мен оралната любов при жените не е за подценяване тай като освен че им доставя голямо удоволствие но и отприщва сексуалните фантазии и желания.А за въпроса дали измества стандартния секс може и да го измести ако не ви бива

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от mog
    Зависи от лизането и от човека който ти го прави но според мен оралната любов при жените не е за подценяване тай като освен че им доставя голямо удоволствие но и отприщва сексуалните фантазии и желания.А за въпроса дали измества стандартния секс може и да го измести ако не ви бива
    подкрепям

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    подкрепям
    И аз :P ....

Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    подкрепям
    И аз :P ....
    И АЗ

lizaneto e idealnoto na4alo za seksa.
    men mi dostavq stra6no udovolstvie no seksa si e seks

Голям фен
    Град
    Бургас
    по -голямо удоволствие ми доставя секса амаа и лизането не е за изхвърляне
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си