.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Абе живота си е наш и ако искам еще си го съсипваме !!!
    Само че пропускаш нещо - това "ти", което сега пуши, същия човек ли ще бъде след 20 години, когато му дойде времето да си понесе последствията?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Въпреки,че и аз пуша от време на време,предпочитам да умра от секс,от колкото от цигари...Ама не от какъвто и да е секс,а от луд,див,страстен,животинск !!!
    Моралистите,моля да млъкнат!Секи си живее как си иска,само купон да стаа!

Защо си съсипваме живота ? Ми по-добре да го съсипя с пиене и друсалки от колко да го съсипя в търсене на невъзможното в съчетание с нереалното, с висене пред компа 20 часа в денонощието , или пък да живея по морални правила и закони дадени от преди поколения и да умра блъснат от кола или да ми падне етажерката в кварталната библиотека на главата ?
    Много добра идея , спирам да пия и почвам да чета библията току виж съм станал много мъдър и съм почнал да пиша по форуми за да поучавам хората как да живеят

Пия си редовно (*сега не толкова щото имам малък чернодробен проблем) , преди си и друсах редовно - Да ти кажа (на тоя дет пусна темата) не всеки си съсипва живота от тва ...
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Голям фен
    Само 20? На мене са ми малко По-добре с комп, отколкото с "пиене и друсалки", компът поне има някакъв смисъл

А какво ще кажете за идеята да си съсипеш живота, опитвайки се да промениш света поне малко? Щот аз така съм решил да си съсипя моя, та ви искам мнението

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Само 20? На мене са ми малко По-добре с комп, отколкото с "пиене и друсалки", компът поне има някакъв смисъл

А какво ще кажете за идеята да си съсипеш живота, опитвайки се да промениш света поне малко? Щот аз така съм решил да си съсипя моя, та ви искам мнението
    Кфо имаш предвид?Да протестираш срещу яденето на жаби,когато изведнъж фанеш краста и живота ти е съсипан?!?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Защо си съсипвате живота...

Цитирай Първоначално написано от The Death
    Защо си съсипвате живота с пушене пиене и сякъкви други лайна .....За гъзария ли зада си мислите че сте големи не вярвам на някой да му зависи
    живота от това.Какво става давате праи за да си увредите здравето от веднъж няма да стане, но споко с времете ще разберете.

НЕ СИ СЪСИПВАЙТЕ ТОЛКОВА РАНО ЖИВОТА С НАРКОТИЦИ,АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!
    Наистина е жалко като видиш няк'ви вчерашни дечица/не казвам, че съм голяма/ да пушат и да пият... Съжелявам ги тези глупави деца, които не оценят дадения им живот и си го провалят...
    Няма кой да ти провали живота...само ти можеш да си го съсипеш...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    Кфо имаш предвид?Да протестираш срещу яденето на жаби,когато изведнъж фанеш краста и живота ти е съсипан?!?
    Ъъъ... КВО?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си