- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:С какво се мажете отдолу след бръснене?!
ta sled kato se obrasnete otdolo, s kakvo se majete za da ne se poqvqt pap4ici........I ima li efect?![]()
I momi4eta kolko ot vas go pravqt?
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
крем здраве.. то е нормално да се появяват пъпчици, но бързо изчезват![]()
На мене пък въобще не ми излизат пъпчици.Но иначе за всеки случай се мажа с лосиона за тяло.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Emi edna frendka mi kaza za bebeshka pudra i az si porychah na oriflem edna za probata i naistina ima efekt mn po dobre mi e kojata ot kolkoto predi.Ne moga da kaja che hich nqma pypchici ama nqa kak vse pak.
sre6tu vrastvaneto na kosum4etata kakvo pravite?majete se s krem ili s ne6to drugo? [-o< vi kajete 4e tva e mnogo 6iban problem
За балсам за след бръснене никой не е чувал. Особено за такъв за чувствителна кожа.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
със спирт, че е по евтино
2, 11 и 8 точка системно - бан
Еми аз след бръснене докато ми е още влажна кожата си слагам бебешка пудра на джонсън и съм много доволно.Пробвала съм с балсам за след бръснене, с разни лосиони но най-доволна си оставам от бебешката пудра.Пък и ми го препоръчаха хора които също са останали доста доволни.
Е въпрос на избор и кожа все пак![]()
Слагам лосион за тяло... един от тея на Ейвън, обаче искам да пробвам на Джонсън.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
а би ли дала малко инфо за този крем...Първоначално написано от fаke
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!