- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kompleksirate li se ot tova 4e...
Mnogo mi e liub0pitno kompleksirate li se ot tva 4e imate akne ? Znam 4e tema7a moje da vi se stori tapa no mi e adski interesno .
мм някак си не ми пука![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
хах мен ми пука само ако се изпъпча мн ма тфа ми се случва рядкотака че на кой му дреме
\
/
f*ck off!
Ами аз имам мнооого малко,така че и на мен не ми пука.
Нямам акне, но ако трябва да съм честна, винаги ми е супер гадно, когато ми излезе някоя пъпка. Не мога да кажа, че не ми пука - напротив. Не че се комплексирам, но определено не се чувствам добре![]()
Не. Много ясно, че имам проблеми с кожата, повечето хора на нашата възраст имат, но моето не е фрапиращо. Появяват ми се пъпки рядко и то не са големи(за щастие), мънички са и бързо минават, щом ги намажа. Няма какво да се тревожа или комплексирам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Еми аз имам проблеми с кожата на лицето и ако ги нямаше щях да съм сигурно цифра по-самоуверена..адски ми е неприятно и не че се затварям вкъщи,но по-добре се чувствам на тъмно![]()
Еми аз нямам акне така че не съм участвала в анкетатаДа се моля никога повече да не ме достига това проклятие хих [-o<
![]()
Не излизам от нас,а ако ми се наложи в краен случай-фереджето и съм на 6![]()
чесно казано съм доволна от кожата си и нямам много екстри като пъпки но пък имам нещо което ще е завинаги и не е толкова пиятно ..имам 1-2 белега и много бемки но ще го преживея ...комплекси ..не не мога да кажа пъпките поне минават и се забравят а белезите не ...такаче не са толкова страчни едни пъпки ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз съм така.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз никога не съм имала,но дори да ми излезе и една пъпка се побърквам и си мисля,че е нещо ужасно.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Моите не се забелязват ,така че не ми пука![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И да имам и да нямам какво ми пука.Приятелите ми не ме харесват заради лицето на КАмерън Диас.То пък едната пъпкааааа ужас.Никога не ми е пукало няма и да ми пука.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Аз нямам акне и немога да кажаама сигорно е гадно
![]()
kompleksirat se samo tezi koito ne vqrvat v krasotata si ! akneto si e normalno ne6to za tazi vuzrast. s nqkolko pupki nqma da doide kraq na sveta![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
ti ako znaesh jestokata istina Cameron Diaz kolko e pupchivabez grim,izobshto nqmashe da pravish tova sravnenieПървоначално написано от Sarabi*
![]()
a po temata-8-9-10klas imah dosta,ama tupoto beshe,che bqha po buzite,a ne v T-zone,kudeto uj omaznqvaneto e poveche...ta ne bih kazala che sum se kompleksirala togava,ama sibeshe drazneshto..slava bogu vsichko minava i zaminavaaaa,iima 1 laf 'jivei,shtoto sled pupkite idvat bruchkite'
tui che da ne vi e*e osobeno \
/
Еми аз имам малко и то на ръцете...така че не му обръщам особено внимание![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
От пубертета на всеки се появяват нещо нормално е но се притеснявам когато ми излезат пъпки и се чуда как да ги скрия
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
аз съм късметлийка-нямам много пъпки![]()
Пък и не ми дреме особенно![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Еми то почти секи има пъпки,тъй че - who cares ?