- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оня ден си ходим и що да видя.
Дали ше ти звънне, мислиш лиПървоначално написано от ligla999
?
2т. системно
Da znae6 4e 6e i zvunna az moe si pravim kefa ma nesum tur4in ebatiПървоначално написано от Amayo
![]()
ligla999 ako iska6 i snimka da ti ostavq![]()
![]()
Ми мможе , хубаво е момичето дано има игра.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Emi ako pojelaeПървоначално написано от Amayo
![]()
palim edna cigarka za tebe aide
a poneje v na4aloto na temata si napisal 4e kara6 bmw te pitam kakvo e model godina harakteristiki 6toto i az karam avtomobil ot su6tata marka da obmenime opit malko![]()
Вече съм на вълна Ауди едно и осем "Те". Чекам само новия внос.
2т. системно
вече си тру ъндърграундПървоначално написано от ligla999
![]()
яко яко
nigga za toq avatar 6te 4erpq![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Нещо заебахте темата май или само така ми се струва? Хайде истинските момчета, къде сте растафари къде сте изтрещелници? Оямото мадото дебне да ви ебне.
2т. системно
нещо за бира ли разбрахПървоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
se ti e taqq ama alkoholika skupa taka 6e te nanije 4e 6e hodi6 kato razcentrovan kamaz 2 sedmici hahahah i plus tva paleh bqlo viktori a ne treva treva mnogo rqdko polzvam tva za mene e nai tupiq narkotik vupreki 4e vzimam ot vreme na vreme axxaaxПървоначално написано от ligla999
jalko 4e sa gi hvanali...zbnam kvo e,6itnq e golqma
Най вървежно е в аха.бг , там ти не ги търсиш - те те търсят.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
Тоя амайо е чак вдлъбнат..абе, пич, не си ли чувал че е по добре да си мълчиш и да те мислят за тъп, от колкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения?
Колко прост народ има в БГ, честно казано заради такива като тебе предпочитам да съм селянин на село, отколкото селяндур в центъра на София. Кой те знае от коя високопланинска провинция си изпълзял и сега наваксваш с комплексите? Тук живееш между хора, а не между кози и за да се впишеш добре се проявява толерантност, ама ти едва ли си чувал тая дума..
Ей, охлюв , като си такъв голям бизнесмен дето по цял ден бачка и се чуди как да печели повече кво правиш тук? Не си ли губиш времето в което можеш да вадиш кинти? И кво изобщо търсиш в тийнейджърски форум след като си голям и самостоятелен?
Пълен въздух си, земи млъкни и не се излагай повече
naistina alkohola e po dobre ot trevata, 6toto malko alkohol-kef, mn alkohol-lo6o! aa...malko treva-mn lo6o, mn treva-ujasno lo6o,smart!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
nikva treva, samo biraaa!
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ти си кон с капаци, чието мнение се формира от всеки друг но не и от теб самия. Това в някой жълт вестник ли го прочете? Или го чу по бтв?Първоначално написано от <black soul>
Все пак, посочи ми един случай в който човек е умрял от трева?
Първоначално написано от Анонимко
NQMA DA MOJE SIGURNO P1K I MOJE DA E 4UL NE6TO ZNAE6 LI............
![]()
![]()
![]()
![]()
SMOKE WEED EVERYDAY
![]()
![]()
![]()
![]()
алкохола по дуре от тревата ... ?! определено не съм на това мнение !!! това че алкохола го продават в магазините не означава че не е вреден или че е по-малко вреден от тревата .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
що ли не земеш се гръмнеш !!Първоначално написано от ATAKABG
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хахаха тъпи наркомани ! пушете и умрете ве ! нещастни утаики на обществото![]()
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha![]()
ОМГ ... и вие сте зле маина !!