.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 135 от общо 135
    na atakata izotzadze
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз нема да се гръмна,но тея къде друсате с всяко надрусване се "гръмвате" по-малко.
    Ей, атакабг, ти ли си поредния лумпен с промит мозък? Бахти стадото дето сте всичките фенове на атака, ша умра от гъдел

Guest
    Казвал съм го преди и ще го повторя
    A.C.A.B. !!!

Гост, обаче нов
    Guest
    Чета си тук и все повече се уверявам, че това поколение е странно....(меко казано). Няма спор, липсва дебат, а за възпитание... не ща и да си мисля. Но имаше интересни мнения- да. Наистина тук там някой е попрочел по нещичко и накрая всички стигате до верния извод- а именно, че и алкохола и конопа са еднакво опасни (а в комбинация да не дава господ). Следва да кажем обаче най- важното което никой не го спомена, че вследствие на употребата и на двата вида умират хора и то такива, които най- малко са очаквали- т.е. невинни. Не вярвате- ми отидете в която щете морга- има поне три- четири трупа вследствие на ей такива самонадеяни умници, дето като са се напушили (напили) и са се качили на "баварецо", или .....примери колкото щете. Пък после мили мои в съдебна зала адвокатът им пледира... щото той не можел сам да си ръководи постъпките и други такива дивотии.

anonimh
    Guest
    tvorovam4etata da mrat y sol 6ibani ytaiki na ob6testvoto

Guest

:-)

Всичко е въпрос на възпитание и самоконтрол. Няма лошо в тревата (аз не пуша но имам доста приятели) ама ако има тука някой дърт наркоман да си спомни дали навремето не си е пафкал безобидната тревица и в един хубав ден решава ей така за експеримента да пробва стаф на фолио щото някой му казал че било много яко (някой който най-вероятно не е пушил щото не познавам наркоман който да се гордее с навиците си и да зарибява други) и така малко по малко за тези които се окачат дозите се увеличават, докато накрая не опрат до добрата стара помпа щото не могат да си позволят по няколко пакета на ден за фолио. Щото 14-15-16 годишните келеши тука които въртят 1 път в седмицата го правят заради същото нещо което ще ги накара да пробват и друго - ГЪЗАРИЯ. АМА КВА ГЪЗАРИЯ Е БАТЕ ДА ПУШИШ ТРЕВА, ОСОБЕНО ШИТОВЕТЕ КОИТО СИ КУПУВАТ ПОВЕЧЕТО ХЛАПЕТА. Ми то не доставя никакво удоволствие. Ами гъзария е щото така е казано и никой не се замисля че няма нищо гъзарско в цялата работа тоя тука дето го гледам че предпочитал да пуши и да лети вместо да пие и да пълзи най вероятно е на 12-14 год и го е страх че ако пие една бира ша го надушат вкъщи,ама иначе извади тежкарския лаф. И изобщо тоя форум за наркотиците трябва да го затворите или да го модерирате много строго щото вместо полезни неща тука има само хлапешки изцепки и обсъждане на едни и същи стари митове които несъзнателно могат да зарибят някой да се забърка в глупости.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Евала на полицията.
    Все така да действа. =D> \/
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Rzarekta
    Guest
    Amayo ти си адския балък, мойто момче, пък `баварецо` ти в най-добрия случай е на тати, а университета `ти` е мечта на твойте амбициозни родители, щото си личи по изказванията ти че си макс на 17-18 г. келеш. ГОЛ ДА ГО БАРАШ БИХ ТИ КАЗАЛ

Guest
    Amayo ти си толкова тъп и ограничн човек, че направо се чудиш къде да си завреш гъзарията и тъпнята. Само да ти кажа, че растаменс са много по-готини и печени хора от такива кандидат гъзари тип пълни лайна особено пък като разчиташ на мама и на тате. И това БМВ-нце дано да спука гума и да те забие в някое мноооого дебело и твърдо дърво докато се заглеждаш по нещастието на други хора За такива като тебе само бой и разтрел

същия от горе
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Евала на полицията.
    Все така да действа. =D> \/
    Ми ти бе лайно заспало. Как да действа бе, да прибира некфи хора дето се чудят как да свържат двата края, а ония срещу коня да си пълнят мизерните гуши. Тва ли е справедливост бе. НЕ това е затваряне на очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си