До оня малумник с роднините, въобще не ми давай дядо ти за пример, става въпрос за твърде индивидуални неща и дядо ти пие "ПО МАЛКО" сам го каза. А не се налива целодневно, целоседмично като днешен БГ тиийнеджър. Повярвай ми знам за какво говоря, и знам на кякво заприличват тези хора след време.
По същата логика и аз мога да ти дам пример с 120 годишната индиийка дето пафила по 2,3 джойнта на ден заедно с дъщеря си на 92 и внучка си на 72. Имаше статия в нюз.бг и в няколко чужди нюз сайта. Не си мързеливо момче, напиши в гугъл "120 марихуана баба" и чети.
Като заключение : ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА
а тези приятелчета дето са немогат да си кажат името , милите пре-пофват по цял ден гледайки в една точка, ами те и да не пофиха ако по цял ден седяха и гледаха в една точка щяха същите да са. Отделен е въпроса колко им е чиста марихуаната, да не говорим че много от тях и пият и друсат всакякви химии, в които дори дилърите понякога незнаят какво има с точност, така че въобще неможеш да си правиш толкова смешни и необективни изводи... но ще порастнеш има време.