@Amayo,или не можеш или не искаш да усетиш,че нещата са прекалено относителни.Имаше един дядо от село Мирково дето разправяше "аз кат си праим гаргара с ракия и малко се понапивам" и друг,който лежеше до стълба пред ракиджийницата и псуваше въображаемото си гадже,а след това го видяхме легнал в каруцата и рита коня по задника с крака и му разказва приказки..

Има много хора съсипали живота си заради алкохола.
Има много хора съсипали живота си заради тревата.
..или заради друго.

В крайна сметка всичко зависи от човека и от целта.
Просто на лигавите,кухи наркоманчета дето все им е кисел света не им стиска да се 'фанат и да се метнат отнякъде..
А може би просто искат да са ГОТИНИ.

Предполагам виждал си алкохолици?
И те биха продали и майка си и баща си и лелинчо си за пиячка.
Както и някой наркоман.Или тревоман.

И не виждам защо се присмиваш на хората защитили мнението си в повече от два реда съдържащи "лапай ми го мек и надървен" ..

А..и да поздравиш дядо ти от мен,да е жив и здрав човека!

то има световен заговор да крият полезните свойства на марихуаната, но добре, че са тези храбри млади откриватели, които всеки ден си опушват мозъка, за да ни го покажат...
Недей да нападаш с тази не толкова непроницаема ирония без да знаеш за какво точно става въпрос.След като ти си решил да докажеш,че си прав ЕСТЕСТВЕНО можеш да го направиш.Но можеш поне да признаеш пред себе си фактите и това че хората са различни.
Аз изтъквам това че тревата (в някои свои разновидности и количества) е лекарствено средство не за да докажа,че аз не съм "оня шибан,кух нарко с празния поглед и опадалите зъби"..аз тва си го знам и ценя себе си(между другото съм убедена,че мисля много по-трезво и съм прочела много повече книги от някои с по две висши образования дето ми пишат запетайката между "за" и "да",а не преди тва..)Казвам го защото прекалено много неща ни биват внушавани..както преди 14 годишните момиченца са си мислели,че са болни от рак,щото майките им не са им обяснили кво е мензис.

И се присъединявам към :ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА.
Ти ако искаш можеш да се натровиш и с МакДоналд'с,да станеш 300 килограмов дебелак и да умреш от сърдечен удар..

И ся ако 'почнете пак да ми обясняяте за дядовците и пра лелите си
ше сте ебаси гадните копелета..