Цитирай Първоначално написано от Amayo
Охх мамини златни наркоманчета. Полезна е наистина. не 90 - 99% са по интелигентни от мене. В моя университет дори и деканите пафат по една купчина трева защото това е показателно че са по интелигентни от останалите 10 процента хора - (които са толкова тъпи че дори не могат да защитят аргумент ).
Охоо па като отида в офиса ми, давам на сичките ми адвокати счетоводители и тн. да смучат наркотичен дим.
Аааа ако баща ми ми беше купил каквато и да е кола, лада дори, са щех да съм такъв безделник че и аз по цял ден като вас щях да бездействам в некоя градинка и да си мушим треволяк, за кво ми трябва да си скъсвам задника от бачкане по цял ден.

Оо сладкото зайче - мноо си ми сладко бе. Ми добре е си остана задръстено мамино синче. Не като тебе уверявам те. Се пак ти пушиш трева - начи си модерна.
И откъде забога я изровихте тая тема? Толкова е стара че вече видях въпросната гледка още два пъти за новата година при същите обстоятелства ( с тая разлика че климатът вече е много по благоприятен за слънчеви бани на тротоара )
Не казвам, че щом пуша трева съм модерна, ама ти говориш като някой задръстеняк чесно...ма ти си знайш де!Въпсор на личен избор е кой пуши трева и кой не!А тфа че пуша трева най-малкото ме прай наркоманка!Не ми се развиват теории що!