- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Осъдиха българските медици в либия на смърт...
Ако не е Дучето кой друг...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
къде в целия процес видяхте правосъдие , всичко е театър .. тъпи нещастници ....... те са си буквално заложници нямам думи аз просто няма какво да кажа , кадафи дайте го на нас...
мили, неразбрани деца.... сега да ви кажа как стоят нещата, щото май само по това което говорят по телевизията си градите мнение...
Това че Либия си търсеше някво магаре с което да си избие дълга беше ясно, знаеше се. Затова абсолютно всички правителства или изтеглиха незабавно медиците си от там, или информираха медиците, които се изнесаха веднага. От тук на сетне нашите им казаха на медичките ни, че става нещо и да си обират чукалата, ама те нали алчни, как ще се върнат, като там дават хубави заплати, като мислиха че няма им дойде на тяхната глава. Но те, както и вие не се интересуват от история и от външна политика, и не знаеха че либия има доста голям дълг към България, и че ако ги спипат ще им дойде идеален вариант и не мръднаха. Така и стана. България пък отказва да опрости външния дълг на Либия в замяна на свободата на медиците. Либия няма да ги разстрелят защото много ще си поемат, ще влачат цялата работа докато нещата вече опрат до намеса от по горе, ще приемат условията тогава (който ще са доста по благоприятни от сега) и това ще е. Четете, вместо да гледате реклами и да слушате Слави!
Грешна ти е информацията.Първоначално написано от Snoopy_
Да, няма спор, че медиите не отразяват случващото се достатъчно адекватно. Да, когато стана всичко, покриха много факти...
Вече за незнам кой път ще кажа, че когато посланникът ни в Либия е бил информиран за случващото се, се е отнесъл с пренебрежение и е казал да не го го занимават с тея...
А кажи ми кой е виновен?!
^KaSiDi^ браво момиче точно така ти си напълно права!!!Щом шибаните дипломати не правят нищо ние можем да направим!!!
martin69
Snoopy_
На вас само не мога да ви разбера проблема,разбирасе че либийците са виновни за всичко кой друг комшията ли?Българките може и те да имат някаква вина,но едва ли са били информирани както трябва!Пък и да са информирани ние сме БЪЛГАРИ за бога трябва да се подкрепяме ако не ние кой ще ни подкрепи а ????![]()
БЪЛГАРИЯ Е НАША!!!ТРЯБВА ДА Я ПАЗИМ!!!И ДА Я ЗАЩИТАВАМЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО!!!БЪЛГАРИТЕ СА НАШИТЕ СЪБРАТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ С ТЯХ ВЪВ ВСИЧКО!!!
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
da we ne e 4esno te ne sa vinovni kak moje takava jestokost..of ne mi se pi6e samo se qdosvam i natujavam![]()
![]()
![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
кадафи си играе с огъня , нарочно не написах кадафи с главна буква..
това горе съм аз , забравих да се регна..
Мда...тая кампания трябваше отдавна да се направи,а не сле 8 годиниПървоначално написано от 182+44_4adel
Ама-Only in Buglaria.....
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
не че им грижа за децата..а за парите. ЕС определено може да влияе... но явно се страхуват от възможната война между мюслюмани и християни..
Каква подкрепа можем да очакваме от ЕС, след като още помнят как преди време един наш политик беше нарекъл депутатка от евро-парламента "циганско момиче", че в БГ можеш да си купиш по-красива ромка от нея за неколкохиляди евро и т.н...?![/quote]
Pusnaha gi ve4e![]()
Първоначално написано от Анонимко
Мисля , че темата трябва да се заключи ...![]()
Out of control