.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен Аватара на Ziezi

Ако не е Дучето кой друг...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

къде в целия процес видяхте правосъдие , всичко е театър .. тъпи нещастници ....... те са си буквално заложници нямам думи аз просто няма какво да кажа , кадафи дайте го на нас...

Повече от фен
    мили, неразбрани деца.... сега да ви кажа как стоят нещата, щото май само по това което говорят по телевизията си градите мнение...
    Това че Либия си търсеше някво магаре с което да си избие дълга беше ясно, знаеше се. Затова абсолютно всички правителства или изтеглиха незабавно медиците си от там, или информираха медиците, които се изнесаха веднага. От тук на сетне нашите им казаха на медичките ни, че става нещо и да си обират чукалата, ама те нали алчни, как ще се върнат, като там дават хубави заплати, като мислиха че няма им дойде на тяхната глава. Но те, както и вие не се интересуват от история и от външна политика, и не знаеха че либия има доста голям дълг към България, и че ако ги спипат ще им дойде идеален вариант и не мръднаха. Така и стана. България пък отказва да опрости външния дълг на Либия в замяна на свободата на медиците. Либия няма да ги разстрелят защото много ще си поемат, ще влачат цялата работа докато нещата вече опрат до намеса от по горе, ще приемат условията тогава (който ще са доста по благоприятни от сега) и това ще е. Четете, вместо да гледате реклами и да слушате Слави!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    мили, неразбрани деца.... сега да ви кажа как стоят нещата, щото май само по това което говорят по телевизията си градите мнение...
    Това че Либия си търсеше някво магаре с което да си избие дълга беше ясно, знаеше се. Затова абсолютно всички правителства или изтеглиха незабавно медиците си от там, или информираха медиците, които се изнесаха веднага. От тук на сетне нашите им казаха на медичките ни, че става нещо и да си обират чукалата, ама те нали алчни, как ще се върнат, като там дават хубави заплати, като мислиха че няма им дойде на тяхната глава. Но те, както и вие не се интересуват от история и от външна политика, и не знаеха че либия има доста голям дълг към България, и че ако ги спипат ще им дойде идеален вариант и не мръднаха. Така и стана. България пък отказва да опрости външния дълг на Либия в замяна на свободата на медиците. Либия няма да ги разстрелят защото много ще си поемат, ще влачат цялата работа докато нещата вече опрат до намеса от по горе, ще приемат условията тогава (който ще са доста по благоприятни от сега) и това ще е. Четете, вместо да гледате реклами и да слушате Слави!
    Грешна ти е информацията.
    Да, няма спор, че медиите не отразяват случващото се достатъчно адекватно. Да, когато стана всичко, покриха много факти...
    Вече за незнам кой път ще кажа, че когато посланникът ни в Либия е бил информиран за случващото се, се е отнесъл с пренебрежение и е казал да не го го занимават с тея...
    А кажи ми кой е виновен?!

AHoHuM4e
    Guest

България е ВЕЛИКА

^KaSiDi^ браво момиче точно така ти си напълно права!!!Щом шибаните дипломати не правят нищо ние можем да направим!!!

martin69
    Snoopy_
    На вас само не мога да ви разбера проблема,разбирасе че либийците са виновни за всичко кой друг комшията ли?Българките може и те да имат някаква вина,но едва ли са били информирани както трябва!Пък и да са информирани ние сме БЪЛГАРИ за бога трябва да се подкрепяме ако не ние кой ще ни подкрепи а ????

БЪЛГАРИЯ Е НАША!!!ТРЯБВА ДА Я ПАЗИМ!!!И ДА Я ЗАЩИТАВАМЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО!!!БЪЛГАРИТЕ СА НАШИТЕ СЪБРАТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ С ТЯХ ВЪВ ВСИЧКО!!!

Повече от фен

Re: България е ВЕЛИКА

ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

da we ne e 4esno te ne sa vinovni kak moje takava jestokost..of ne mi se pi6e samo se qdosvam i natujavam
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Guest
    кадафи си играе с огъня , нарочно не написах кадафи с главна буква..

това горе съм аз , забравих да се регна..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    YOU ARE NOT ALONE !!! Но според мен е малко късно
    Мда...тая кампания трябваше отдавна да се направи,а не сле 8 години Ама-Only in Buglaria.....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    не че им грижа за децата..а за парите. ЕС определено може да влияе... но явно се страхуват от възможната война между мюслюмани и християни..

Каква подкрепа можем да очакваме от ЕС, след като още помнят как преди време един наш политик беше нарекъл депутатка от евро-парламента "циганско момиче", че в БГ можеш да си купиш по-красива ромка от нея за неколкохиляди евро и т.н...?![/quote]

Guest
    Pusnaha gi ve4e

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pusnaha gi ve4e

Мисля , че темата трябва да се заключи ...
    Out of control

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си