- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- moliv za o4i
zna4i, slojih si moliv za o4i, no nqkoi kazaha 4e ne mi otiva, a drugi 4e mi stoi mn hubavo. Sega nz 6toto i namen mn ne miharesva,ama ne e 4ak tolkova zle.
sega i az nz dali da si slagam :S
A nie kakvo trqbva da napravim? ako iska6 adekvaten savet postni snimka... po drug na4in ne znam kak nqkoi bi mogal da ti kaje dali ti otiva ili ne
Погледни се в огледалото и ако се харесваш стой си с молива,ако ли не недей си слага повече.Не виждам смисъла на темата,но както и да е..
А ако искаш ние да ти кажем дали ти прилича с молив постни снимка![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
samo edin ?
kak da postna snimka ot kompa?[/img]
Така...Първоначално написано от SinisterDoll
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
бахти шматката!
Let The BEAT Control Your Body
vijte sa. Regnah se i avatar dorinemoga da si sloja ;(
az sam invalid.;((((((((((((((((((((
kajete kak da q sloja pls
Първоначално написано от Анонимко
Направи си регистрация в накой хостинг- портал за изображени, аз изполвам http://www.bgportal.net/index.php и съм много доволна. След като си напарвиш регистрацията качваш снимката там, а след това копираш необходимият ти код на снимката тук.
Това е само помощно за да качиш снимка във форума, за молива само ти и никой друг не може да ти каже дали да си слагаш или не, ако се харесваш продължавай без да ти пука за мнението на околните, ако не ти харесва- спри... твое решение...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
vajnoto e na teb da ti haresva a 6tom ne e taka ne si slagai.
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Важното при използване на молива за очи е,че не трябва да прекаляваш и да очертаваш цялото око,защото изглежда по-малко,сложи само в краищата и отгоре.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Мисля че преиграваш ...Първоначално написано от No~name
![]()