- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарявам!
Здравейте подарявам си женския заек,защото имам и мъжки,а два са ми много.Сив е на 1 година е вече .За хора от София става дума,че аз съм от Сф. :P
ичисто любопитво-защо точно женския?
иначе аз имам вече и ноу уей![]()
Как ще ги разделиш, горките![]()
Няма ли да ги размножиш?Иначе аз не бих могла да си взема, но съм сигурна, че някой от форума ще прояви интерес. Много внимавай на кого го даваш, да не е някой, който иска да го заколи
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ами защото мъжкия ми е по отдавна и много си го обичам пък и той мене също,иначе няма проблем да ги разделя те са си в отделни клетки,иначе ще ражда женската всеки месец.Първоначално написано от Jamalska
яяя..... зайченце?Първоначално написано от sherry
![]()
я го дай насам аз много добре ще се грижа за него..
(баща ми умира да си направи заешка яхния)
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
6toto iska mujkiq da q zadovolqva sexualno i duhovnoПървоначално написано от Jamalska
Защо пък да не ми го дава?Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
И ние мислим това на нашия, ама уж все малко на шега. Сумати и кабели изгриза, ама все не нацелва газата пустия му късметлияПървоначално написано от skate_warrior
![]()
То нали се пости бе? Ама че си и ти...Исус Христос туй-онуй...Първоначално написано от TheNightRider
Ама че сте и вий..."с тез ваще неверни родители" /учителката ми по Електрически мрежи, първите часове на учебната година/
Първоначално написано от adoration_
![]()
Ми мен зайците не ми понасят многоама и наште само като спомена ще ми хвърлят убийствените си погледи
![]()
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
![]()