Privet skrita ninja ,
Parvo smqtam 4e napalno osaznava6 problema s koito si se sblaskal.
Po princip vs orditeli imat iziskvane za ocenkite no v tvoq slu4ai te te sravnqvat s brat ti koito e 2ri klas.Napalno nepriemlivo.Ako roditelite ti ne osaznavat tova moje da se opita6 da im go obqsni56 po nai-lekiq vazmojen na4in ako est ne si opital do sega.kolkoto do postoqnnoto vikane i zabe.....dopuskam 4e roditelite ti imat izgradena predstava kak trqbva da se razviva6....model koito trqbva da se izpalni na vsqka cena.....ne sam ubeden dali te mogat da razberat 4e Tine si izlqt po kalap...ima6 individualni hjelaniq nujdi i razvitie.......
Vikaneto pokazva bezsilie da nalojat mnenieto si......nakazaniqta ako ima takiva pokazvat nevazmojnost da te kontrolirat i se stiga do boi koeto e krainata faza na bezsilie.
Problemat ne e v teb.Ti si 9ti klas i ako sega si za roditelite si problemati4en / koeto ne e taka/ kakvo 6te stane kato stane6 11-12 klas...v pansion li 6te te pratqt.
Tova koeto moje6 da napravi6/kolkoto i gadno da e/ e da se opitva6 kogato sa v ka6to da si nad u4ebnicite dori da ne 4ete6 i kato izlqzat da si na PC-to...laja no 6te ima6 malko spokoistvie.....moje6 da bade6 napalno primiren pred tqh s tova koeto ti kazvat i iskat da pravi6 ...taka te 6te vqrvat 4e si po otgovoren........tova koeto iskat e da im igrae6 po gaidata ina4e povqrvai mi nqma da izdarji6 dokato napusne6 doma si.....s vremeto ne6tata nqma da se opravqt......
dano sam ti pomognal pone malko......
Derzai skrit ninja