- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- GloBul, M-Tel или Вивател?
GloBul, M-Tel или Вивател? Вие на кой сте?
Mtel многу ясно![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
хах.Първия който е гласувал за глобул не е посмял да си напише мнението по-долу.Аз съм пък на глобул
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
що пък да не е посмял да си напише мнението може пък да го мързи да пише. Аз също съм към Глобул, обаче мен ме мързи да гласувамПървоначално написано от olive_oil
![]()
И аз съм на глобул.Не че много ми харесва ама ма мързи да са преместя на друг![]()
Мтел
Сега съм с Мтел (и абсолютно винаги съм била с мтел) ама сега баща ми ме врънка да ми купува карта на Вивател (уж по-евтино било) не ща бе...![]()
![]()
M-tel i GloBul
Mtel MnoU qSnu!
хахаха всички написали м-тел много ясно е от къде е ясно пък и много.аз имам два тела на глобул
Мтел разбира се
imam mn qk nomer na m-tel o6te ot 7-mi klas i vinagi 6e sum si s nego... ina4e i vivatel sistruva
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
Мтел
M-Tel \/ \
/ \
/
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
vivatel![]()
и кво, като имам си-ебало-майката-колко безплатни минути? Няма с кой да ги изразходвам, щото са само за други на вивател...
Don't hate me, I'm just blind.
Гадни глобулциииии!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Аз съм си на М-тел!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
До преди 2 дни бях на Мтел, но с гаджето си взехме карти на Глобул, които пък са ни на оферта....Та съм на Глобул =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Mtel
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
M-tel RulzZz![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..