.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    curious
    Guest

adriana lima kato dete

pls.nqkoi moje li da mi kaje nqkoi sait sas snimki na adriana lima kato dete?????????? plssssssssss mnogo iskam da vidq kak e izglejdala kato dete.pls pls pls nz kade da pusna temata i zatva re6ix da e tuka 6toto tq e model i gore dolu se vrazva v temata.4eotx za neq v edni temi tuka i mi stana mn lubopitno,ako nqkoi ima neini detski snimki ili znae ot kade da gi namerq plssssssssss neka kazva :P

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Амии аз цъкнах тук,защото си помислих,че има нейни снимки.
    И мен мн ме кефи мацката-любимка ми е!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    Град
    Разград
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Guest
    misi za adresa v gooogle ama az teq stranici sam gi gledala 1000 pati ma ne sam otkrila neini detski snimki.i mersi vse pak :P

Guest
    mi nz dali na bg.az sa 6e probvam v google i 6ti kaja kvo sam otkrila

Голям фен
    Град
    Разград
    mi az napisah "Adriana Lima images" i gotovo
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Guest
    AMA TEQ SAITOVE DETO TI IZLIZAT KATO NAPI6E6 ADRIANA LIMA IMAGES SA SAS SNIMKI NEINI KATO MODEL,A NIE TARSIM NEINI SNIMKI OT DETSTVOTO.AZ PROBVAX DA TARSQ S " ADRIANA LIMA CHILDHOOD PHOTOS" AMA PAK NQMA NEINI DETSKI SNIMKI...NZ....NQKVI IDEI??????????????????????

Това е най-ранната снимка на тая пача.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    OOOOOFFFFFFFFFFF KVA PA4A BE ????!!!!!!!!! 6TO Q NARI4A6 TAKA????????!!!!!!!!!!!!!!!! I KATO NQMA6 PREDDLOJENIQ PO TEMATA ZA KFO VAOB6TE OSTAVQ6 MNENIE

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    OOOOOFFFFFFFFFFF KVA PA4A BE ????!!!!!!!!! 6TO Q NARI4A6 TAKA????????!!!!!!!!!!!!!!!! I KATO NQMA6 PREDDLOJENIQ PO TEMATA ZA KFO VAOB6TE OSTAVQ6 MNENIE
    Щото искам, затова пиша. А дано не намериш никога снимката, която търсиш на тая пача.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    XA XA XA TOQ PA-NARI4A6 Q PA4A AMA V EDNA DR TEMA Q ZA6TITAVA6E KOGATO EDNO MIMI4E KAZA 4E NE E TOLKO KRASIVA...XMMM....PRIZNAI SI-XARESVA6 Q I TO MNOGOOOOOO MA NE ISKA6 DA SI PRIZNAE6.A TI NE SE BEZPOKOI ZA SNIMKATA-6E SI Q NAMERQ

XA XA XA TOQ PA-NARI4A6 Q PA4A AMA V EDNA DR TEMA Q ZA6TITAVA6E KOGATO EDNO MIMI4E KAZA 4E NE E TOLKO KRASIVA...XMMM....PRIZNAI SI-XARESVA6 Q I TO MNOGOOOOOO MA NE ISKA6 DA SI PRIZNAE6.A TI NE SE BEZPOKOI ZA SNIMKATA-6E SI Q NAMERQ
    Абе хубаво е момичето, не отричам. Но това не пречи да е пача. А иначе чак да я харесвам - не, обикновено хубаво момиче, много има такива.

Guest
    dam prav si -saglasna sam 4e tva 4e e xubava ne zna4i 4e trqbva da q xaresva6.ama i ti ne si mn prav 6toto ti kakvo to4no razbira6 pod pa4a??????????? 6toto tq e na 25 god a prez celiq si jivot e imala samo 3 gadjeta i vsa6tnost e devstvena za6toto spored neq " sexat e za sled braka".taka 4e ne moje6 da q nari4a6 pa4a.6toto momi4etoi osven xubavo si e i mn svqstno,daje se zanimava s blagotvoritelnost.taka 4e....nz..pravi si izvodite sam :P :P

Голям фен
    Град
    sofia
    dam prav si -saglasna sam 4e tva 4e e xubava ne zna4i 4e trqbva da q xaresva6.ama i ti ne si mn prav 6toto ti kakvo to4no razbira6 pod pa4a??????????? 6toto tq e na 25 god a prez celiq si jivot e imala samo 3 gadjeta i vsa6tnost e devstvena za6toto spored neq " sexat e za sled braka".taka 4e ne moje6 da q nari4a6 pa4a.6toto momi4etoi osven xubavo si e i mn svqstno,daje se zanimava s blagotvoritelnost.taka 4e....nz..pravi si izvodite sam :P :P
    или става дума за добър PR?!

Guest
    Da,sled porednata operaciq,koqto si e napravila predi sedmica i polovina moje i da e devstvena

Guest

kv

KVOOOOOOOO?????????? KVA OPERACIQ KVI 5 LEVA??????? TQ NE SI8 E PRAVILAOPRERACII

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Az moga da ti namera snimii na neq kato malka no me murzi sega utre moje da potursa i da postna.

Az sum ogromna fenka na Adrian t godini(bukvalno) , ne samo za6toto e ujasno krasiva i talatliva a i zaradi lu4ezarnata i li4nost , nqkoi kaza 4e e pa4a?? Boje gospodi kooooollkooo mnog gre6i6 , tq e vsu6nost dosta skromna i za tova mnogo q obi4am
    Tam ima nqino video/interview ako nqkoi se interesuva
    http://video.google.ca/videoplay?doc...v+adriana+lima

A i tq ne e imala operacii , predi sum se sumnqvala za gurdite i , no edvali, photoshop pravi 4udesa.
    I am the substance and the one who has no substance.

Guest
    spored men si e pravila na nosa

Guest
    EI AKO MI PUSNE6 SNIMKINEINI AKTO MALKA NAPRAVOOO 6E TE RAZCELUVAM!!!! PLS PLS PLS NAMERI GI MN TI SE MOLQ!!!!!!!!!!!!!!! I AZ SA6TO SAM I GOLQMA FENKA OT GODINI I SAM SAGLASNA ZA TVA 4E E MN SKROMNA.PLS NAMERI MI SNIMKITE-MN 6E SAM TI BLAGODARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Guest
    Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 6:58 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Az moga da ti namera snimii na neq kato malka no me murzi sega utre moje da potursa i da postna.

MNOGOOOOOOO TE MOLQ-POTARSI I,MN ISKAM DA Q VIDQ KAKVA E BILA KATO DETE.PLSSSSSSSSS MNOGO MNOGO MNOGO TE MOLQ,MILA,POTARSI GI .PLSSSSSSSSSS,RAZ4ITAM NA TEBE

Guest
    az sam vijdala edna edinstvena neina snimka ot detstvoto kadeto e s neinite ratov4edi ama tam tq e na okolo 17 god.ama iskam da vidq vneini detski snimki kato po malak ili ...abe nqma zna4enie.prosto iskam neini detski snimki.molq vi pusnete tuka nqkvi.mn misi

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    И кво толкова се засягате,че я наричат пача?Ми всеки ще си я нарича както иска.Какво се нервите...?
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    ama na teq snimki deto si ostavila sa na nata6a poli.kak da vidq i drugite deto sa na adriana???? kai mi plssssssssssssss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си