- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кво е тва "Emo"
 Отговор в тема
 Отговор в тема

някаква култура ли прическа ли какво та чак в скайп има емотиконка "емо" дето я пи6а като няма какво да кажа
Е тука има специалисти в тая област,които разбират много.Те ще ти обаснят...
Ем..не знам дали съм специалист (определено не съм), но имотата са субкултура (хъхъх още не мога да ги възприема като такива)!Тва е стил музика, начин на обличане, прически и хора.По принцип са известни с тва че са имоушънъл, което май тряя значи, че музиката им е по-чувствена (в което не съм съгласна, но има добри попадения), по-емоционални са (от там иде името и е имо не емо (емо е име))...Общите приказки са, че са депресирани, че са такива защото търсят внимание и единствената им мисъл е с какво да се самоубият по-неуспешно!И, че имат големи бритони, които им крият лицата и носят по-тесни дрехи,,,,а и че момчетата имо се целуват с други момчета имо!Тва е общо взето, ако съм пропуснала нещо, някой да допълни!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
разбрах че момчетата имо са педали и че са като метълите депресирано и мислещи за самоубииства.
Офф :Първоначално написано от NiKOLAN
не всички метали са депресирани аз пък да ти кажа,.....
2 т. от правилника. Бан на профил
Пише се метъли, не метали...железата са неудошевени предмети, не изпитват чувства...Първоначално написано от Ice_Queen
Бтв, черпя ви с една бира!
к де моя грешкаПървоначално написано от brain_stew

И Емо-тата ли черпишхахаха
2 т. от правилника. Бан на профил
Хахах...познавам две имота...и тях ше почерпя!С Николан ше пием бира...Първоначално написано от Ice_Queen
всъщност нали тва е идеята на занятието!

Плюс тва лично аз се радвам на имотата, които познавам!

http://images.google.bg/images?hl=bg...-8&sa=N&tab=wi
tva e "emo"
suglasna sum s brain_stew samo 6te dopulnq 4e ne samo mom4etata se celuvat a su6to i momi4etata i osven tva muzikata im e izvesna s imena kato " emotional hardcore" ili samo "hardcore"
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!

emo boy
emo girl
на външен вид горе долу тфа представляват...
гледай тфа : http://media.santoalt.com/1118219367.wmv

Ето, това е...Първоначално написано от brain_stew

Иначе по темата, за самия стил в музиката, т. нар. "емокор" или "имокор" и неговото развитие през годините, можеш да разбереш тук.
За емотата като цяло - тук.
Но тук наистина си има специалисти, които са доста добре запознати със стила и субкултурата и предполагам скоро ще се включат в темата.

А с тебе кога ще пием бира, побратиме по аватар?Първоначално написано от Joey Tempest

И по подпис, и по подпис, ххаха.Първоначално написано от brain_stew
За по бира съм винаги свободен, колежке.

ахахахахахахаах,има дооста голяма разлика между 'хардкор' и 'имоушънъл хардкор' (uh?) ама както и да е... както казаха вече в този форум има доста специалисти по въпроса,така че те ще те просветлят по-добреПървоначално написано от DeViL`s_Daughter

Мисля, че момичето се опита да каже "Емокор", явно е просто техническа грешка.

Oo ttova li bilo emo..e te mn gotini be
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Ее, не по-готини от нас във всеки случай.Първоначално написано от feshankaa

AAAaaa razbira se,mn qsnoПървоначално написано от Joey Tempest

За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ЕМО..Хора..Както мен и теб..
За мен ЕМОтата са тези,които слушат ЕМОКОР..
За чувства не можем да говорим,защото има и хора с различен стил от този,които се чувстват по същия начин,но не са имота..
Лично аз имам подобен проблем..
От година и полувина насам сички ми казват,че съм ЕМО..
И това защо? Защото не обичам живота,защото слушам "сатанистка"(както те я определят) музика,защото съм би,защото имам приятели имота,защото гаджето ми е имо и защото обожавам кръв и черно..
Аз обаче не мисля,че съм такава..
Не харесвам ЕМО музиката!
Не се чувствам такава.. ЗНАЧИ НЕ СЪМ..
Ето ти снимка на гаджето на един приятел..

http://media.urbandictionary.com/ima...sing-26219.jpgПървоначално написано от feshankaa
тва е готино?
да ти имам дефиницията за готино..

za tova imah vpredvid Priti_Kiti.NE se zaqjdai !Първоначално написано от Elektra_x
некви фешъни ми изглеждат
а на тоя къде са му дънките...