- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тупак - мисли
Нищо, че съм тру метълхед () , песента му Runnin' (dying to live) е доста добро парче, някой преди мен метна припева, повечето фрази обаче не ме кефят. И все пак припева има доста смисъл.
![]()
Не.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Тогава защо го наричаш "утрепка", като от тези дето слушаш, има осъждани и обвиняеми?Първоначално написано от Мo6no
Както и да е. Не искам да споря. Все пак темата беше за мисли.
Да, но аз им чета мислите и ни им подръжавам изобщо. Просто ме кефи музиката им.Първоначално написано от niGGa
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
Тоест, за теб всички ние, които го слушаме и му подръжаваме(в известна степен, никога не съм искал да бъда като него) сме утрепки?
С това обиждаш има няма около 3-4 милиона души.. ако не и повече..
All of my life I dreamed of meeting one
with immense beauty, and once I found her
I would charm her and she'd be mine forever
I have found her and indeed she is all
I wished for and more but she is
not charmed nor intrigued. Then I
think 2 myself "What can I offer her?"
The tears warm my eyes and blur my
vision. I stick 2 my stance of bravado
and give her the same uninterested look
she gave me. She was so beautiful
But what can I offer her.
Иначе от стиховете му това ми харесва най-много. Чувствал съм се подобно..
3-4 единици стотици хиляди милиони милярда души! Оф, изпростявам, ае до скоро, оставям форума за малко, че иначе ще напиша простотии. Яко офтопик![]()
Нига - а ти каго говориш за метълите обиждаш далеч повече хора.
Според мен е безсмислено да водите подобни спорове!!!Мисля,че какъвто и да е бил 2pac,той ще остане в сърцата на своите фенове с музиката,която е правил!(С това не искам изобщо да кажа,че съм му някоя луда фенка и т.н.-просто някои от песните му наистина много ми харесват,но както и да е...)Факт е,че животът на този човек не е бил лек,но точно това го е подтиквало да изрича неща,които сега наричаме мисли и заради които явно е създадена и тази тема!
Между другото и аз си събирам мисли на известни хора - така че тези ще попълнят колекцията ми![]()
Те не са хора, с изключение на 1-2-ма, може би.Първоначално написано от Мo6no
![]()
Спирам да пиша
По тая тема, дето сме започнали да спорим, може да се развиват локуми докато сме живи. Всеки харесва различна музика, НИКОЙ не е по-малко от някой друг, само защото е по-различен и има по-различни интереси.Както са и метълите, така са и рапърите...и чалгарите и сички...Все хора сме бе!
Край на тва...Плс!
Айде, който знае...да пише мисли, да си попълваме колекцийките с оная мацка и да не правиме излишни патардии във форума![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
до някаде съм сагласна ... но се пак да продължим с мислите ..който не му изнася просто да не пишеПървоначално написано от martinka_91
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Abe ti normalen li si bedd samo kato ti 4eta typotiite mi stava sme6no! Ebati maloumnika si prosto ne e istina........:X Grymnali sa go za6toto e proziral vsi4kite izdanki i mafiotski istorii na darjavata i gi e izdaval s pesnite si, na kopeletata ne im e iznasqlo za tva sa go gramnali qsno li ti e!! I kato ne znae6 po4ti ni6to za nego ( koeto si li4i ot maloumnite ti izkazvaniq ) po dobre si trai za6toto se izlaga6!!!!
NE e dokazano 4e naistina q e iznasilil pak i da e tva ne go e napravilo po malko talantliv i prozorliv, vseki dopuska nqkakvi gre6ki v jivota si i ne si ti tozi koito 6te go sadi za tova!! Pak i ot kade znae6 4e tq ne e bila edna ku4ka koqto go e predizvikala i si go e zaslujila?!
-and how can these people judge me?
They ain't my peers and in all these years, they ain't never love me
I never got to be a man, must be part of some big plan
to keep a nigga in the state pen.
Няма значение, че не съм nigga, все пак се отъждествявам с лирическия герой... понякога де. Иначе Тупак е бил изключително мъдър и прозорлив. Ясно е осъзнал проблемите в обществото, че обществото плаче за някой който да го води и т.н. и т.н. И аз се интересувам от социалните проблеми и мисля, че намирам опра в музиката му![]()
Здравейте,
Аз се сещам само за една мисъл на Тупак: Live it up, or give it up!
Аре спри да пишеш в стари теми и спри с тая твоя Преслава, че явно ти я слушаш.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac