.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    Град
    Cairhien
    Нищо, че съм тру метълхед ( ) , песента му Runnin' (dying to live) е доста добро парче, някой преди мен метна припева, повечето фрази обаче не ме кефят. И все пак припева има доста смисъл.

Не.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Не.
    Тогава защо го наричаш "утрепка", като от тези дето слушаш, има осъждани и обвиняеми?
    Както и да е. Не искам да споря. Все пак темата беше за мисли.

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Тогава защо го наричаш "утрепка", като от тези дето слушаш, има осъждани и обвиняеми?
    Както и да е. Не искам да споря. Все пак темата беше за мисли.
    Да, но аз им чета мислите и ни им подръжавам изобщо. Просто ме кефи музиката им.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

Супер фен
    Град
    Тоест, за теб всички ние, които го слушаме и му подръжаваме(в известна степен, никога не съм искал да бъда като него) сме утрепки?
    С това обиждаш има няма около 3-4 милиона души.. ако не и повече..

All of my life I dreamed of meeting one
    with immense beauty, and once I found her
    I would charm her and she'd be mine forever
    I have found her and indeed she is all
    I wished for and more but she is
    not charmed nor intrigued. Then I
    think 2 myself "What can I offer her?"
    The tears warm my eyes and blur my
    vision. I stick 2 my stance of bravado
    and give her the same uninterested look
    she gave me. She was so beautiful
    But what can I offer her.

Иначе от стиховете му това ми харесва най-много. Чувствал съм се подобно..

Супер фен
    Град
    Cairhien
    3-4 единици стотици хиляди милиони милярда души! Оф, изпростявам, ае до скоро, оставям форума за малко, че иначе ще напиша простотии. Яко офтопик

Нига - а ти каго говориш за метълите обиждаш далеч повече хора.

Според мен е безсмислено да водите подобни спорове!!!Мисля,че какъвто и да е бил 2pac,той ще остане в сърцата на своите фенове с музиката,която е правил!(С това не искам изобщо да кажа,че съм му някоя луда фенка и т.н.-просто някои от песните му наистина много ми харесват,но както и да е...)Факт е,че животът на този човек не е бил лек,но точно това го е подтиквало да изрича неща,които сега наричаме мисли и заради които явно е създадена и тази тема!
    Между другото и аз си събирам мисли на известни хора - така че тези ще попълнят колекцията ми

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Нига - а ти каго говориш за метълите обиждаш далеч повече хора.
    Те не са хора, с изключение на 1-2-ма, може би.
    Спирам да пиша

По тая тема, дето сме започнали да спорим, може да се развиват локуми докато сме живи. Всеки харесва различна музика, НИКОЙ не е по-малко от някой друг, само защото е по-различен и има по-различни интереси.Както са и метълите, така са и рапърите...и чалгарите и сички...Все хора сме бе!
    Край на тва...Плс!
    Айде, който знае...да пише мисли, да си попълваме колекцийките с оная мацка и да не правиме излишни патардии във форума
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    По тая тема, дето сме започнали да спорим, може да се развиват локуми докато сме живи. Всеки харесва различна музика, НИКОЙ не е по-малко от някой друг, само защото е по-различен и има по-различни интереси.Както са и метълите, така са и рапърите...и чалгарите и сички...Все хора сме бе!
    Край на тва...Плс!
    Айде, който знае...да пише мисли, да си попълваме колекцийките с оная мацка и да не правиме излишни патардии във форума
    до някаде съм сагласна ... но се пак да продължим с мислите ..който не му изнася просто да не пише

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Mo6no4 Виж мнението
    А кат` е бил толкова умен що са го гръмнали? А?!??!?
    Abe ti normalen li si be dd samo kato ti 4eta typotiite mi stava sme6no! Ebati maloumnika si prosto ne e istina........:X Grymnali sa go za6toto e proziral vsi4kite izdanki i mafiotski istorii na darjavata i gi e izdaval s pesnite si, na kopeletata ne im e iznasqlo za tva sa go gramnali qsno li ti e!! I kato ne znae6 po4ti ni6to za nego ( koeto si li4i ot maloumnite ti izkazvaniq ) po dobre si trai za6toto se izlaga6!!!!

Ами незнам кой го е убил, но не ме и интересува. Но след като ти не знаеш причинителят на обииството как знаеш причината за убииството?
    XAx nau4i se da pi6e6 be , Ubiistvo se pi6e ,4ak me e sram 4e te popravqm, sram me e 4e ima hora na dostata4no zrqla vazrast i dopuskat takiva pravopisni gre6ki........WTF

Аууул извинявай не е осъден за изнасилване, а за сексуален тормоз. Има разлика, която не го прави по-малка утрепка. Нямам никакво намерение да му чета мислите на този "велик музикант"...

Едит: Това, че съм вярващ няма нищо общо с темата...
    NE e dokazano 4e naistina q e iznasilil pak i da e tva ne go e napravilo po malko talantliv i prozorliv, vseki dopuska nqkakvi gre6ki v jivota si i ne si ti tozi koito 6te go sadi za tova!! Pak i ot kade znae6 4e tq ne e bila edna ku4ka koqto go e predizvikala i si go e zaslujila?!

Да, но аз им чета мислите и ни им подръжавам изобщо. Просто ме кефи музиката им.
    Pff koi ti e kazal 4e mu podrajavame?! Tva 4e haresvame mydriq mu na4in na mislene i muzikata mu ne ozna4ava 4e mu podrajavame! Dori i da e napravil nqkoi gre6ki v jivota si toi e bil dostoen 4ovek! RESPECT!!!!!! Zaslujil go e!

Голям фен Аватара на JuStElly
    -.- .. едното няма нищо общо с другото

-and how can these people judge me?
    They ain't my peers and in all these years, they ain't never love me
    I never got to be a man, must be part of some big plan
    to keep a nigga in the state pen.

Няма значение, че не съм nigga, все пак се отъждествявам с лирическия герой... понякога де. Иначе Тупак е бил изключително мъдър и прозорлив. Ясно е осъзнал проблемите в обществото, че обществото плаче за някой който да го води и т.н. и т.н. И аз се интересувам от социалните проблеми и мисля, че намирам опра в музиката му

2Pac

Здравейте,
    Аз се сещам само за една мисъл на Тупак: Live it up, or give it up!

Вземи се образовай малко ,че ти си толкова тъпа и се изказваш не подготвена цял свят ще ти се смее за това ,което си написала!Малумникчка такава слушай Преслава и умри !
    Последно редактирано от arina.nikolaeva2 : 12-14-2013 на 02:56

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аре спри да пишеш в стари теми и спри с тая твоя Преслава, че явно ти я слушаш.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от arina.nikolaeva2 Виж мнението
    Вземи се образовай малко ,че ти си толкова тъпа и се изказваш не подготвена цял свят ще ти се смее за това ,което си написала!Малумникчка такава слушай Преслава и умри !
    Момиче, спри да се излагаш, че е болезнено да се чете за "маЛУмниКчка"-та ти, за чалга звезди и за "тъпата, изказвала се неподготвена". Замисли се дали не визираш самата себе си с такава ниска култура и не храни в стари теми.

TupacGanja
    Guest
    Какви мисли бе?!? Та той не може да мисли. Даже и името му го подсказва - ТЪпак.
    Брат вари си измий мазола и пак ела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си