Vinagi sa mi zavijdali za prekrasnoto i sploteno semeistvo,dokato edin den vsichko svurshi...Dos koro imah problemi s maika mi.Tq beshe se nedovolnata,vse pravata,no sega e razlichno.Bashta mi,choveka koito tolkova obichah se prevurna v edin vrag...Smama sporehme po vuprosa s gajeto i takiva neshta,no ne na seriozno....Vinagi sum bila dobra uchenichka ponqkoga dori otlichna..no skoro suobshtih za tri slabi ocenki i sqkash toi se poburka...Posegna mi za purvi put v jivota ni..Zabrani mi da izlizam,da hodq kudeto i da bilo..no edvam ne pripadnah kogato mi suobshti che nqma da vijdam priqtelq si kakto se bqhme razbrali,zashtoto toi e v drug grad i beztova rqdko go vijdam...Hodim ot 14 meseca.Obicham go...obichah i bashta si,no sled vsichko tova ne bih mogla da go obikna pak...Toi sqkash do takava stepen e obzet ot bashtin dulg che prekalqva.Az sum edinstveno dete u nas.Pomognete mi.Kak da postupq?Ne iskam da e taka....Molq vi pomognete mi...Ako ima nqkoi sus su6tiq problem neka mi kaje kak go e reshil i voobshte ima li nachin..