нз как да постъпя...обичам един човек и искам да съм с него...не искам да звуча глупаво,но не сум грозна дори са ми казвали доста хора,че съм хубава...не съм глупава...е на моменти се случва да се дурйа глупаво...но има един човек с когото имам история от може би 2 години и все нещо се случва,че не сме заедно...той ме обичаше,а може би и все още ме обича,ако любовта му е била истинска...аз го обичам...но.... все нещо ни пречи....имам чуството ,че съм попаднала в един затворен кръг от които няма начин да изляза...всичко започва добре след лятото,защото аз съм в германия летата при баща ми....връщам се всичко е идеално дори последния път тръгнахме ....след това изжеднуж нещо става и тои започва да се променя ,караме се ....дори се прави,че не ме познава и след това отново същата история.....пфууу...доринз за какво го пиша това...надали някои ще мойе да ми помогне.......просто исках да го напиша някъде,защото се чуствам отвратително без него....тои е луд,но го обичам повече от всичко.....