.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

просто споделям,за да не полудея....

нз как да постъпя...обичам един човек и искам да съм с него...не искам да звуча глупаво,но не сум грозна дори са ми казвали доста хора,че съм хубава...не съм глупава...е на моменти се случва да се дурйа глупаво...но има един човек с когото имам история от може би 2 години и все нещо се случва,че не сме заедно...той ме обичаше,а може би и все още ме обича,ако любовта му е била истинска...аз го обичам...но.... все нещо ни пречи....имам чуството ,че съм попаднала в един затворен кръг от които няма начин да изляза...всичко започва добре след лятото,защото аз съм в германия летата при баща ми....връщам се всичко е идеално дори последния път тръгнахме ....след това изжеднуж нещо става и тои започва да се променя ,караме се ....дори се прави,че не ме познава и след това отново същата история.....пфууу...доринз за какво го пиша това...надали някои ще мойе да ми помогне.......просто исках да го напиша някъде,защото се чуствам отвратително без него....тои е луд,но го обичам повече от всичко.....

Супер фен
    Кофти
    2т. системно

Guest
    да доста...мерси за съпричастността....

Голям фен
    Рестартирай. Мамка му, какво ви струва да пускате темите, където трябва?

Просто вземи и поговори с него, толкова ли е трудно?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg

Re: просто споделям,за да не полудея....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нз как да постъпя...обичам един човек и искам да съм с него...не искам да звуча глупаво,но не сум грозна дори са ми казвали доста хора,че съм хубава...не съм глупава...е на моменти се случва да се дурйа глупаво...но има един човек с когото имам история от може би 2 години и все нещо се случва,че не сме заедно...той ме обичаше,а може би и все още ме обича,ако любовта му е била истинска...аз го обичам...но.... все нещо ни пречи....имам чуството ,че съм попаднала в един затворен кръг от които няма начин да изляза...всичко започва добре след лятото,защото аз съм в германия летата при баща ми....връщам се всичко е идеално дори последния път тръгнахме ....след това изжеднуж нещо става и тои започва да се променя ,караме се ....дори се прави,че не ме познава и след това отново същата история.....пфууу...доринз за какво го пиша това...надали някои ще мойе да ми помогне.......просто исках да го напиша някъде,защото се чуствам отвратително без него....тои е луд,но го обичам повече от всичко.....
    Айде айде групичката на разочарованите тинейджърки давайте...
    Леле колко сте зле... бе не се занимавайте с глупости ами отивайте в Амор на децка и по живо поздраво , кой от къде е дошъл след тва
    WTF???!!! Раздел: Компютри, уеб дизайн, програмиране!
    Какво общо има слъзливия ти пост със тоя раздел?!
    Има си раздел - само за любовни глупости, тук сам компютритееее, компютри!
    Научете се да ползвате форум бе мама му деаба!

извинявайте,че не стоя по цял ден пред шибаното pc и да се правя на мн голям в нета,а всъщност като изляза сред хора да съм ебати мишката и дане мога да говоря за друго освенза pc манията си

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Цитирай Първоначално написано от MooNshine{P}
    извинявайте,че не стоя по цял ден пред шибаното pc и да се правя на мн голям в нета,а всъщност като изляза сред хора да съм ебати мишката и дане мога да говоря за друго освенза pc манията си
    Съвет - Иди се застреляи за да направиш услуга на света и на себе си!
    Това че ти си такава не означава че всички са такива, мърло!
    Аре сега кини джапанките!

[/quote]Съвет - Иди се застреляи за да направиш услуга на света и на себе си!
    Това че ти си такава не означава че всички са такива, мърло!
    Аре сега кини джапанките![/quote]
    xaxaxaxxa....лош си

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    xaxaxaxxa....лош си
    Ще ти докажа че не съм като ти покажа как се цитира

quote=""] тук е цитата [/quote] - Най-отпред има скоба.

Опйтаи, може да стане магия и да цитираш както трябва

хахахаизвинявай.....не съм хакерка като теб.... и за какво се палиш?нали не е вярно това,което казвам

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    хахахаизвинявай.....не съм хакерка като теб.... и за какво се палиш?нали не е вярно това,което казвам
    1-во - Аз не съм "хакер"
    2-ро - Не съм "запалил"
    3-то - Кое да е вярно

Sporete po ЛС!Kakvo ste se razpisali ne6ta kyde nemat ob6to s temata...
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си