- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koga majat si go slaga?
Abe horica,iskam da vi pitam ne6to!
Ne sam pravila sex i mi e mn stranno koga majat si slaga prezervativa?
Ne6to ne varvi,kogato be4e ste vazbudeni i toi da kaje:"Iz4akai malko,da hodq da go vzema"?
Abe...nz.....kajete mi koga to4no?
обаче в повечето случаи тогава се слага..Първоначално написано от Vampire_
Баш като си се възбуди. Просто трябва да са му под ръка. На нощното шкафче или в чекмеджето до леглото- нещо от този сорт. Не е особено голяма философия.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
амии попринцип се слага преди да реши да прониква , а и няма нужда да ходи да го взима ако е някъде наблизо. просто го слага за секундиили ти го слагаш или 2та
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Emi kogato penisa e v "stanalo" systoqnie-ako moga taka da se izrazq...ina4e prosto nedoumqvam kak 6te stane....malko trudno
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Казва му се ерекция
Е как кога се слага ?
Няма когато му е на бобено зърно . Когато машината се надърви мушкаш и готово . Процедурата е бърза![]()
Сложи му го с уста, супер яко е![]()
По-скоро когато той е възбуден, останалото си го написала. Има и вариянт ти да му го сложиш който е дооооооста :P :P :P :P мммПървоначално написано от Vampire_
ако не ти се струва одачен този вариянт си сложи ти презерватив преди да започнетеПървоначално написано от Vampire_
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Прието е да се сложи, когато си достатъчно възбуден и преди да проникнеш. И не е задължително да ходи да го взима от някъде, просто го постави някъде, където да ти е под ръка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Гаджето ми го слага на 1 ръка разстояние и като дойде момента ме пита готова ли съм и докато се наместя хубаво-вече го е сложил. Става за секунди,а ако и ти се включиш ще ме е доста приятно.няма философия в слагането-след 2-3 пъти ще се нагодите и ще свикнете. По-добре 10 секунди разсейване за презерватив,отколкото цял живот нежелано бебе на главата или някоя болест!
True. True. И изведнъж се сещаш, че презервативите всъщност са в якето на закачалката в антрето. Или пък точно тогава не можеш да нацелиш да махнеш найлончето около опаковката.. Или не дай си Боже да го сложиш наобратно! Колко кеф-ситуации е имало по тематаааПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
При възбудено състояние се слага. Иначе може да не се сложи хубаво и да се изплъзне по време на акта. Иначе както казаха по-горе : по-добре 10 сек неудобство отколкото цял живот проблеми![]()
че не проверяваш ли преди това на коя страна е правилно?То това е задължително. А иначе расейване до 2 мин. не е фатално-поподължава се малко любовната игра и се действа пак!Първоначално написано от shizzle
Първоначално написано от Vampire_
еми като мъжа го надърви тогава
kogato te ebat v guza si slaga6 prezervativa !Първоначално написано от Vampire_
Естествено, че проверявам. Ама като си млад и неопитен, в тъмното и Тя се притиска в теб, търка се, ръмжи в ухото ти.. Нали затова са секс-гафоветеПървоначално написано от krem4et0
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
?!? Презерватив се слага за по-малко от минута от отварянето до разгъването. Като правило преди секс ми е да запаля ароматна свещ и да сложа опаковката с гумичките до леглото.
Ползва търсачката.
ами за да не се случва това..."чай да отида да го взема..." си ги слагаш до теб и да са ти на една ръка растояние...
Ми то по принцип като се надърви момчето чак тогава се слага иначе няма как)
тъй че играете си и когато дойде момента и правите 30 секунди пауза,намушвате го на долната глава и хоп към съществената част![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Първоначално написано от Анонимко
Самоебачка ???
Е,и аз съм седяла по 2-3 минути да чакам,ама няма как. Какво да направя след като е забравил? По-добре малко чакане,отколкото бебе!Първоначално написано от shizzle
остави няколко презерватива до кревата или на нощното шкафче абе някаде на близо а слагането му отнема секунди такаче няма да се загуби възбудата а и ако ти го сложиш няма начин да му падне![]()