.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Карти ТАРО

Вярвате ли в подобни неща...? Във врачки.., в предсказания, в магически топки, във вещерство... гадали ли са ви и познавали ли са? А на карти ТАРО? Какво ви е отношението към тия щуротии? Моята приятелка започна да ми говори тази вечер за тия неща и аз се озадачих...
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    hmmm nz da ti kaja mn p1ti sa mi govorili za takviz ne6ta no nqmam i ideq dali tova det predskazvat se sb1dva dali naistina ima razni magii i tem pdobnite ne6ta,....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Принципно не вярвам в такива неща.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вярвам. Гледам на карти и доста познавам. С ТАРО не съм се занимавала, но 1 приятелка ми гледа и позна доста неща. Мислех и аз да си взема, ама малко ме е страх, защото носели много негативна енергия в дома, в който се намират. Не знам. Навита съм много за това.......Иначе си гледам с нормални карти, ама имам ръка и интуиция. На съвършено непознати хора съм предсказала 1000 работи!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Вярвам. Гледам на карти и доста познавам. С ТАРО не съм се занимавала, но 1 приятелка ми гледа и позна доста неща. Мислех и аз да си взема, ама малко ме е страх, защото носели много негативна енергия в дома, в който се намират. Не знам. Навита съм много за това.......Иначе си гледам с нормални карти, ама имам ръка и интуиция. На съвършено непознати хора съм предсказала 1000 работи!
    а на мен можеш ли да ми гледаш?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

По принцип не вярвам, но 2 седмици след като ми предсказаха, че ужасна болест ще дойде в семейството ми, на майка ми и откриха Рак. Предсказаха ми, че ми предстоят най-щастливите и най-тежките ми дни и наистина последваха такива....
    Не знам.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    май не вярвам
    Собственост на Canis_Dirus

не, с глупости не се занимавам....

пък и ако картите познаваха ....ехееее изобщо нямаше да стават грешки

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Бях мн зарибена по тва таро даже се научих да ги тълкувам гледах на приятелки а-у ама май нищо вярно нямаше и ги заебах
    Next Time I`ll be True...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    не, с глупости не се занимавам....

пък и ако картите познаваха ....ехееее изобщо нямаше да стават грешки
    с карти не мога да ти кажа днес ще ядеш свинско със зеле. Но мога да кажа храносмилателни проблеми. Те познават по-общо. Всеки си ги тълкува през собствената призма. Дори и гадателя доразкрасява предвид възрастта, пола и интуитивните си чувства към "клиента".

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Не се занимавам с ..... дам

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Веднъж в една приятелка намерихме карти ТАРО на майка и...еми гледахме си, баламосвахме се...и ко стана? НИЩО! Абсолютни глупости

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз вярвам!
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Веднъж в една приятелка намерихме карти ТАРО на майка и...еми гледахме си, баламосвахме се...и ко стана? НИЩО! Абсолютни глупости
    знам, че за да познават Тарото не бива да се ползват от друг, освен притежателят им.И + това - трябва ти тренинг...и положителна енергия...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Като цяло не вярвам във врачки.
    Но със сигурност си има хора с дарба (Ванга например..) и всякакви мистерии...
    хъхъ..

Аз вярвам че има врачки които познават но са малко ..била съм няколко пъти при една ..но казва все неща които искаш да чуеш и за момчета най-вече..а за карти Таро , една приятелка има и ми гледа веднъж..смешна работа нищо не се получи хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си