- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Карти ТАРО
Вярвате ли в подобни неща...? Във врачки.., в предсказания, в магически топки, във вещерство... гадали ли са ви и познавали ли са? А на карти ТАРО? Какво ви е отношението към тия щуротии? Моята приятелка започна да ми говори тази вечер за тия неща и аз се озадачих...
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
hmmm nz da ti kaja mn p1ti sa mi govorili za takviz ne6ta no nqmam i ideq dali tova det predskazvat se sb1dva dali naistina ima razni magii i tem pdobnite ne6ta,....![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Принципно не вярвам в такива неща.
Вярвам. Гледам на карти и доста познавам. С ТАРО не съм се занимавала, но 1 приятелка ми гледа и позна доста неща. Мислех и аз да си взема, ама малко ме е страх, защото носели много негативна енергия в дома, в който се намират. Не знам. Навита съм много за това.......Иначе си гледам с нормални карти, ама имам ръка и интуиция. На съвършено непознати хора съм предсказала 1000 работи!
а на мен можеш ли да ми гледаш?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
По принцип не вярвам, но 2 седмици след като ми предсказаха, че ужасна болест ще дойде в семейството ми, на майка ми и откриха Рак. Предсказаха ми, че ми предстоят най-щастливите и най-тежките ми дни и наистина последваха такива....
Не знам.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
не, с глупости не се занимавам....
пък и ако картите познаваха ....ехееее изобщо нямаше да стават грешки![]()
![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Бях мн зарибена по тва таро даже се научих да ги тълкувам гледах на приятелки а-у ама май нищо вярно нямаше и ги заебах![]()
Next Time I`ll be True...
с карти не мога да ти кажа днес ще ядеш свинско със зеле. Но мога да кажа храносмилателни проблеми. Те познават по-общо. Всеки си ги тълкува през собствената призма. Дори и гадателя доразкрасява предвид възрастта, пола и интуитивните си чувства към "клиента".Първоначално написано от ЕPu
И аз вярвам!Първоначално написано от krem4et0
знам, че за да познават Тарото не бива да се ползват от друг, освен притежателят им.И + това - трябва ти тренинг...и положителна енергия...Първоначално написано от Chr!sSie
Като цяло не вярвам във врачки.
Но със сигурност си има хора с дарба (Ванга например..) и всякакви мистерии...![]()
хъхъ..
Аз вярвам че има врачки които познават но са малко ..била съм няколко пъти при една ..но казва все неща които искаш да чуеш и за момчета най-вече..а за карти Таро , една приятелка има и ми гледа веднъж..смешна работа нищо не се получи хаха![]()