- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- помощ- връзки за обувки :(
Моля ви,ако някой знае,да ми каже откъде мога да си намеря такива връзки
Може и черно бели..
HELP!Спешно е![]()
А ти от къде си ?
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Никой ли не може да ми помогне![]()
?
стига циври. ще се наложи да изчакаш малко повече от 2 часа ако искаш да получиш някакъв отговор.
тука експресни услуги не предлагаме.![]()
ИНСОМНИА!!!/малката/
Тфа е магазина нагоре по улицата с/у стадион "В.Левски" !!!
Аз имам такива връзки,тея тип "Ска" на квадратчетата са по 8 кинта,другите са по 5!
www.insomniacollective.com/
Надявам се да съм помогнала!![]()
Леле задължена съм тиПървоначално написано от BraInLesS_f
Мерси много за разбирането =D>
If you love me-fuck me!
If you hate me-fuck you!
=D
в Инсомниа нямаше такива връзки и изобщо не видях връзки. Къде другаде мога да намеря?
в Турция или Гърция!Първоначално написано от so_last_summer
За тея връзки точно имаше тема ама не мога да я намеря..![]()
такива връзки има в Sabotage ама не този който е при Витошка а другия в City Center Sofia. 8 лв. са, има мн видове (:
/сори че тука ще го напиша ама се пробвах в темата "Въпроси: кецки" и не стана излезе нерегистрираните не могат да пускат линковепък 1 аз съ мсе регнала и 2 няма линк
как стана тая работа нз
![]()
ЗА "ВЪПРОСИ: КЕЦКИ":
магазините Sabotage са 2. Единия е при Витошка, това е големия Sabotage, а другия е в City Center Sofia на долния етажкато слезеш гледаш магазините вдясно - първият е Rip Curl и вторият е Sabotage
други магазини за кецове има много. Малката Insomnia се намира на ул. 6-ти септември 18А, голямата Insomnia се намира на ул. Гурко 46. Break Point се намира на ул. Гурко 72 между националния стадион Васил Левски и Спортната палата, Bass се намира в Лозенец на ул. Голо Бърдо 5, Board Shopa се намира на Цар Иван Шишман 24 това е големия, а другия Board Shop се намира на ул. Цар Асен 87. Ае успех с намирането
/
Някъде гледах такива връзки, ама не помня къде вече
Хмм и аз искам ма някви яки с черепи!знаете ли каде може да има?![]()
![]()
Умирай само в краен случай!
ima i v edin magazin po ulicata ot pilonite kum pette kio6eta, nqkuv sporten e ... i tolko li e vajno da sa s 4erepi...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
А да знаете от къде да си взема такива връзки във Варна?
Ае да не пускам нова тема - някви идеи от къде мога да си изкопам черни ( не на розови квадратчета) връзки за кубинки 20 дупки? Деа, в Горгоната не продавали резервни а моите се разпаднаха
![]()
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Като тръгнеш от канала, посока Славейков, от лявата страна на улицата тук-таме има сергии с бои за обувки, връзки и други простотии.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
da vajno e ama v koi grad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умирай само в краен случай!
Сараби, провери близо около вас, обикновенно по магазинчетата за вестници и глупости около спирките продават и връзки, гледаш да са възможно най-дългите, мисля, че ще станат....![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Като ти прочетох поста се сетих- спирките на Плиска и Окръжна.Първоначално написано от ЕPu
![]()
да, Плиска със сигурност, ама не само там...почти на всяка по-голяма спирка, било то на трамвай, райс...могат да се намерят![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Гледам да й е по-близко на СарабитоПървоначално написано от ЕPu
.
Пургос Стул - град Бургас
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Баси колко им е сложно на хората от София да си намерят връзки на квадратчета....